Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή μεσημέρι στις 13.40 . Στοχευμένα βόλτα σε λίγα σπιτάκια για να τσεκάρω συγκεκριμένες κοπέλες. Στον οίκο αυτό η ευγενική υπηρεσία μου είπε ότι έχει τις δυο Ουκρανές κοπέλες , (αν θυμάμαι καλά δουλεύουν περίπου δυο εβδομάδες εδώ) να τις δω και αν θέλω μπορώ να τις πάρω και παρτούζα...
Στο σαλόνι ήρθε πρώτη η Γιάννα , μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί , τατού χαμηλά στην μέση , χαμογελαστή και με μεγάλους κρίκους σκουλαρίκια που μου αρέσουν , δεύτερη ήρθε η Πωλίνα , μελαχρινή και αυτή λίγο πιο κοντή , ελάχιστα πιο λεπτή με 1.5άρι βυζί και μουντρούχα...
Επέλεξα να περάσω με την Γιάννα που μου άρεσε πιο πολύ από τις δυο , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο .Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από λίγο ήρθε , το χαμόγελο δεν είχε φύγει από τα χείλη της , με ρώτησε πως με λένε και μιλήσαμε λίγο , μιλάει κάποια ελληνικά και όλο και μαθαίνει όπως είπε. Από Ουκρανία είπε 23 ετών .
Έβγαλε τα εσώρουχα της και με καβάλησε , τριβόταν πάνω μου ενώ αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε και γλωσσόφιλα μικρής διάρκειας , φίλαγα τα βυζάκια της και χούφτωνα τα κωλομέρια της , αυτή συνέχιζε να τρίβεται πάνω μου και έφτιαχνε τον πούτσο μου ώστε να μην έχουμε κάνα ατύχημα μίας και είχα καυλώσει. Αφού μου έδωσε μερικά πεταχτά φιλάκια σε λαιμό και στήθος κατέβηκε πρός τα κάτω , άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο σαν παγωτό και όλη την ώρα με κοιτούσε κατάματα.. Ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο και καθάρισε πιο πολύ το κεφαλάκι , συνέχισε να γλύφει τον πούτσο με την γλώσσα της καταμήκος , κάποια στιγμή τον πήρε στο στόμα , πίπα πολύ καλή με καλό ρυθμό ενώ δεν σταματούσε να με κοιτάζει κατάματα .
Πέρασμα προφυλακτικού , δυο στάσεις με δυο παραλλαγές η καθεμία . Στήθηκε από μόνη της ανάσκελα , αφού για αρκετή ώρα έγλυψα το μουνάκι της κάτι που την καύλωσε πιο πολύ μπήκα μέσα της , αρχικά χαλαρός ρυθμός στην συνέχεια της σήκωσα τα πόδια της τα ένωσα και τα έσπρωξα πίσω(ακουμπούσαν τοίχο)και άρχισα να μπαίνω στο μουνάκι της με δύναμη και σε μεγάλο βάθος , μεγάλη ευλυγισία ενώ οι αναστεναγμοί έδιναν και έπαιρναν , αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , καλό στήσιμο , την πήρα για λίγο πισωκολλητά στα τέσσερα ενώ στην συνέχεια την έκανα ένα με το κρεβάτι και την γάμαγα ακόμα πιο δυνατά , αναστέναζε και είχε στρέψει το κεφάλι της προς τον καθρέπτη όπου μα κοίταζε , μετά από μερικά λεπτά έβγαλα το προφυλακτικό και την έχυσα στα κωλομάγουλα.
Σηκώθηκα έφερα χαρτί και την καθάρισα , στην συνέχεια αυτή πήρε μωρομάντιλα πριν καταλήξει στον νιπτήρα. Φόρεσε τα εσώρουχα της με χαιρέτησε πάντα χαμογελαστή και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά και ήταν μια καλή κατάθεση με μια κοπέλα ευδιάθετη καλή πίπα και στησίματα που προσπαθεί και τιμάει το 20άρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2016
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.792
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού