Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Αλίσια όπως έχει προαναφερθεί και από άλλους συναγωνιστές είναι μία άσχημη ιερόδουλη όσον αφορά το προσωπό της. Είναι παχουλή στα μπούτια και γενικά θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει κάπως ατσούμπαλο κορμί. Μικρά αλλά ζουμερά βυζάκια και το δέρμα της στα πόδια, μπούτια και κώλο είναι κάπως σκαμμένο σαν να έχει έντονη κυτταρίτιδα. Εντούτοις οι υπηρεσίες της ισοσκελίζουν και με το παραπάνω αυτές της τις ατέλειες.


Όταν την είδα στο σαλόνι φορούσε ένα σουτιενάκι και στρινγκάκι χρώματος μαύρου. Οι υπόλοιποι συναγωνιστές με το που την είδαν έφυγαν αμέσως μη γνωρίζοντας για τις γενναιόδωρες υπηρεσίες που προσφέρει. Εγώ πέρασα αμέσως γιατί ήθελα να τεστάρω τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί για αυτήν. Όντως με το που ήρθε στο δωμάτιο με άρχισε στα φιλιά στο κορμί μου. Εφάρμοσε προφυλακτικό μετά από δική μου προτροπή και πήρε το πούτσο μου στο στόμα της γλύφωντας επίσης και τα αρχίδια μου. Της τον έχωσα πισωκολλητά και στην συνέχεια και μπροστά φιλώντας τη στο λαιμό της. Με φιλούσε και αυτή πολύ γλυκά στο προσωπό μου. Στο τέλος τον έβγαλα και έχυσα μέσα στο στόμα της. Αυτή σηκώθηκε και τα έφτυσε στο νιπτήρα. Με αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο μάγουλο και μου επιβεβαίωσε ότι θα είναι εκει κάθε μέρα, απόγευμα.


Απρόσμενα καλή συνεύρεση και μάλιστα στο 10ρίκο. Ευχαριστήθηκα πολύ μαζί της και προφανώς θα την ξαναπροτιμήσω. Δεν με χαλάει η εμφανισή της αφού είναι βιρτουόζα στο σεξ και το δείχνει. Για τα δεδομένα του Μεταξουργείου είναι κορυφή. Αν ήταν και λίγο πιο όμορφη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2016
Όνομα κοπέλας
Αλίσια
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TZOYLI, dourosladers, professorx και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού