Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Όλγα είναι μία μελαχροινή κοπέλα από την Ουκρανία. Έχει υπέροχα μπουκλωτά μακριά μαλλιά, βυζάρες ολίγον πεσμένες αλλά αρκετά λαχταριστές και σώμα με ελαφριά χαλάρωση κυρίως στη κοιλιά αλλά με υπέροχο δέρμα. Πλατούλα και ποδαράκια φανταστικά όπως και τα δάχτυλα των χεριών της που είναι πολύ απαλά με υπέροχα μακριά νυχάκια. Έχει δε ένα πολύ ενδιαφέρον και εκφραστικό πρόσωπο και στο σαλονάρισμα δεν περνά απαρατήρητη. Ηλικιακά θα είναι γύρω στα 25-30 χρονών.


Δουλεύει στο κάτω όροφο όπως μπαίνεις στην εξώπορτα από δεξιά. Ήταν σε δωμάτιο και περίμενα λίγο. Βγαίνει και την είδα. Έιχε πιασμένα τα μαλλιά της κότσο και φαινόταν ο υπέροχος λαιμός της. Φορούσε ασπρόμαυρα εσώρουχα. Με κοίταξε διαπεραστικά και χωρίς να το σκεφτώ πέρασα στο δωμάτιο. Ήρθε και παρατήρησα ότι ήταν κάπως κακοδιάθετη. Ο λόγος μάλλον επειδή ήταν κρυωμένη και ρουφούσε τη μύτη της. Δεν την είχα πετύχει και στα καλυτερά της αλλά ακόμα και έτσι παρέμενε αρκετά ερωτική. Είχε ένα υφάκι κάπως αδιάφορο αλλά και μάγκικο το οποίο όμως με καύλωνε ιδιαίτερα. Το δε προσωπό της ήταν υπέροχο να το βλέπω και ειδικά τα μάτια της. Κατάλαβα ότι αυτή η κοπέλα ήταν πολύ ξεχωριστή και ακόμα και αν δούλευε σε ένα τέτοιο μέρος είχε μία ποιότητα που δεν περνούσε απαρατήρητη. Γδύθηκε τελείως. Με μονη παραφωνία την κοιλιά της το υπόλοιπο σώμα και πρόσωπο ήταν υπέροχο. Έκατσε στην άκρη του κρεββατιού κάπως κουρασμένη και συνοφρυωμένη λόγω του κρυολογήματος χωρίς να έχει κάτι να κάνει με μένα. Την πήρα αγκαλιά και έβαλα το κεφάλι της τρυφερά στο στήθος μου. Μου χαμογέλασε και έμεινε για λίγο έτσι κλείνοντας τα μάτια. Έπειτα ανασηκώθηκε και άρχισε να με φιλά στο στήθος ενώ και εγώ την χάιδευα απαλά. Πήρε το πούτσο μου στο στόμα της. Καλη πίπα αλλά δεν είχε όρεξη για μεγαλύτερη διάρκεια. Της τον έβαλα από μπροστά και την φιλούσα στο λαιμό της ανοίγοντας τελείως τα πόδια της. Κοιτούσα το προσωπό της και τις εκφράσεις της και με κάβλωνε όλο και περισσότερο. Δεν ήθελα να τη ταλαιπωρήσω και πολύ αφού την πέτυχα σε άσχημη μέρα. Της είπα να με πιπώσει πάλι μήπως και τελειώσω στο στόμα της αλλά αυτή δεν κατάλαβε και κάθισε αντικρυστα σε μένα όπως και εγώ σε αυτή βάζοντας τα πόδια της κάτω από τα δικά μου. Έσκυψε μπροστά και άρχισε κάπως αδιάφορα να παίζει με το χέρι της το πούτσο μου. Μου άρεσε όπως τον κοιτούσε, σαν να ήταν ιδιοκτησία της και της ανήκε και με το χέρι της του έδινε ζωή. Εδώ να σημειώσω ότι δεν τελειώνω εύκολα ούτε στη πίπα ούτε στη μαλακία για τον απλούστατο λόγο ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να το κάνουν σωστά. Αυτή εδώ όμως με είχε απογειώσει με το που έπιασε το πούτσο μου στο χέρι της. Τρομερά βιρτουόζα με τελείωσε πολύ γλυκά σε λίγο χρόνο και πασαλείφτηκαν τα δαχτυλά της με τα χύσια μου. Το θεώρησε πολύ φυσικό να με τελειώσει έτσι εύκολα λες και το 'χει κάνει χιλιάδες φορές και δεν έχει καμία δυσκολία σε αυτό. Σηκώθηκε, έπλυνε τα χέρια της, σκούπισε και τον δικό μου πούτσο και ντύθηκε για να φύγει. Την απόλαυσα καθώς ντυνόταν και αποχαιρετιστήκαμε γλυκά. Όταν βγήκα από το δωμάτιο με περίμενε στο σαλόνι και με χαιρέτισε με ένα χαμόγελο. Παράξενη κοπέλα αλλά πολύ λαχταριστή.



Συνοψίζοντας θα έλεγα ότι η συνεύρεση αυτή ήταν αρκετά πετυχημένη με ένα ανορθόδοξο τρόπο αφου ο οργασμός που μου χάρισε ήταν απίστευτος από τα μαγικά χέρια της. Παρότι δεν προσπάθησε καθόλου με τελείωσε για τη πλάκα της και παρέμενε αρκετά ερωτική αν και σε κακό χάλι λόγω του κρυώματος. Σκέψου να τη πετύχαινα σε καλή μέρα και να προσπαθούσε τι θα γινόταν. Θα την ξανατιμήσω εάν την ξαναπετύχω γιατί δεν έβγαλα ασφαλή συμπεράσματα από αυτή τη συνάντηση. Πάντως με κάβλωσε αρκετά και μου έφτιαξε τη διάθεση και αυτό μετράει έστω και με αυτή την έξω από τα συνηθισμένα συνεύρεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2016
Όνομα κοπέλας
Όλγα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMMY DEVITO, flo13, noctilucent1

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού