Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
H Mόνικα είναι καινούρια κοπέλα νεαρής ηλικίας, γύρω στα 18-19 δεν την κάνω για παραπάνω, αθίγγανη εκ Ρουμανίας, με μελαμψό δέρμα, αρκετά αδύνατη, με ανύπαρκτο στήθος και μαλλιά καστανόξανθα λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.
Στο σαλονάρισμα εμφανίζεται αρκετά αμήχανη.Πλήρωσα το αντίτιμο, αν και ήξερα ότι η συγκεκριμένη θα ήταν εντελώς άπειρη με μεγάλη πιθανότητα να μην περάσω καθόλου καλά μιας και είμαι αρκετά απαιτητικός ως προς τις υπηρεσίες.Πιο πολύ λόγω σωματοτύπου και απο καθαρή περιέργεια ως προς τις επιδόσεις της πέρασα στο δωμάτιο. Όπως το φαντάστηκα ήταν αρκετά άπειρη και η συνεδρία έληξε άνευ ολοκληρώσεως. Η περιέργεια και η απορία μου κόστισε ένα δεκάρικο.
Πέρασα στο δωμάτιο στο τέλος του διαδρόμου για να έχω ησυχία αλλά ήταν πιο σκοτεινό απο τα δύο πρώτα.Η κοπέλα κατέφθασε γρήγορα στο δωμάτιο. Δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά και απο Αγγλικά καταλαβαίνει μερικά πράγματα και υπήρξε κάποια υποτυπώδης συνεννόηση.Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις μπήκε στο δωμάτιο ήταν να περάσει καπότα σε πέος που δεν είχε καθόλου στύση.Της εξήγησα ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και η καπότα δεν θα μπει καλά αν δεν σηκωθεί το εργαλείο. 'Αρχισα να την χαιδεύω όπως ήταν καθιστή στο κρεββάτι και να δίνω μερικά απαλά φιλάκια στο σώμα της.Αυτή άρχισε να παίζει το εργαλείο μου αρκετά άτεχνα.
Ξάπλωσα και συνέχισε να το παίζει μηχανικά και άτεχνα.Της είπα να με γλύψει για να καβλώσει αλλά η απάντηση της ήταν αρνητική.Για να μην τα πολυλογώ για να σώσω την παρτίδα μιας και έβλεπα ότι ο Διαμαντής είχε πάρει την κατιούσα της είπα να περάσουμε σε 69. Πήρε την ανάλογη θέση και μπροστά μου αντίκρυσα ένα πολύ μικρό μουνάκι και ένα κωλοτρυπιδάκι μικρό. Άρχισα να το γλύφω με την κοπέλα ανά διαστήματα να τραβιέται μπροστά και να με κόβει για να μην χύσει.Στο μεταξύ όσο την έγλυφα η κοπέλα πάλευε να περάσει την καπότα στο εργαλείο μου.Σε κάποια στιγμή μου είπε ΟΚ ξεαπήθωσε και τεντώνοντας το προφυλακτικό το πέρασε στο ημίσκληρο πέος μου με δυσκολία.
Περιττό να πω ότι στο μουνάκι της είχε βάλει αρκετό τζελ αλλά είχε πασαλείψει και την καπότα με αυτό.Της είπα να ανέβει απο πάνω μου. Μου πετάει σε μία φάση την φράση Άιντε για να περάσουμε σε κανονικό. Απο εκεί συμπέρανα ότι μάλλον η συγκεκριμένη είναι Τουρκογύφτισα. Της είπα ή μάλλον της έκανα νόημα να ανέβει πάνω μου και θα είμαι προσεκτικός. Ανέβηκε και σιγά, σιγά έβαλε το μουνάκι της στο πέος μου. Αν είχα επετύχει εκατοστάρα στύση σίγουρα θα ήταν αδύνατο, μιας και θα την είχα σκίσει. Ανέβηκε και κουνιώταν αργά και όχι με βαθιές διεισδύσεις γιατί πονούσε.Της είπα να έρθει κοντά μου για να αναλάβω εγώ δράση αλλά αυτή είχε μείνει άκαμπτη στην θέση που την βόλευε μιας και αν ερχόταν πιο κοντά μου οι διεισδύσεις θα ήταν βαθύτερες.
Μιας και δεν με έφτιαξε καλά στην στάση αυτή, και η όλη φάση μου θύμισε ζευγαράκι εφήβων που είναι η πρώτη τους φορά με την κοπέλα να έχει τρακ, αποφάσισα να περάσουμε και στην στάση του ιεραποστολικού.Η κοπέλα ξάπλωσε, έβαλα σιγά το μόριο μέσα στο μουνάκι της που ήταν τίγκα στο τζελ και άρχισα να την πηδάω απαλά μιας και πιο δυνατά δεν μπορούσε. Εγώ στο μεταξύ λόγω κρέμας δεν ένιωθα τίποτα. Η κοπέλα στην διάρκεια της συνουσίας ήταν αμίλητη και σφιγγότανε.Την ρώτησα αν είναι όλα εντάξει ή αν πονάει και μου είπε ότι ήταν ΟΚ.
Κάπου εκεί την φώναξε η υπηρεσία γύρω στα 7 λεπτά υπολογίζω τον χρόνο.Δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω τόσο σύντομα και μάλιστα και με τόση κρέμα να έχει βάλει. Της πρότεινα να χύσω στο σωματάκι της και όπως ήταν αναμενόμενο αρνήθηκε. Αφαίρεσα το προφυλακτικό και την έφερα κοντά μου για να την χαιδεύω ενώ εγώ ήμουν ξαπλωμένος. Της είπα να χαίδεψει τους όρχεις αυτή το έκανε για λίγο και μετά είχε μείνει αμέτοχη.Της είπα να μου δείξει λίγο το μουνάκι της μπας και γίνει τίποτα αντί αυτού μου έδειξε το ρολόι της. Της είπα ότι μπορεί να πηγαίνει. Μου είπε ένα ξερό sorry, ντύθηκε και αποχώρησε εκ του δωματίου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2016
Ολόσωστα όλα όσα γράγφεις. Την πήρα κι εγώ πριν λίγες μέρες. Απαράδεκτη μέσα στο δωμάτιο. Εννοείται ότι δεν τελείωσα. Είπα στην τσατσά ότι αν ήταν να τον παίξω καθόμουν και σπίτι και ότι απλά πέταξα ένα δεκάρικο. Δεν την προτείνω σε κανέναν ούτε για περιέργεια.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1