Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
.........θέλει και λίγο πουτανιά!
Η Μαρία είναι κοπέλα καινούρια στο μαγαζί, δουλεύει περίπου δύο εβδομάδες,δηλώνει Ουγγαρέζα τίτλος βαρύς αν σκεφτούμε πόσο αστέρια στο σεξ είναι οι περισσότερες Ουγγαρέζες πορνοστάρ.Μέσα στο δωμάτιο δεν μου απέδειξε ότι το κατέχει το σπορ.
Εμφανισιακά η κοπέλα σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά μου κριτήρια είναι μουνάρα.Νεαρή,ψηλή,λεπτή αρκετά,με μακριά καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά,μικρά εφηβικά στηθάκια και κωλαράκι σμιλευμένο.Ανακοινώνεται σαν εξτρά στο πρόγραμμα το ελεύθερο στοματικό και το 69 που αποτέλεσαν κράχτη στο να περάσω στο δωμάτιο.
Η κοπέλα έφθασε στο δωμάτιο.Δεν γνωρίζει Ελληνικά και η συνεννόηση έγινε στα Αγγλικά,πρέπει όμως να μιλάει και Γερμανικά.Στο μπράτσο της μπόρεσα να διακρίνω ένα τατού μία καρδία με βέλος και κάπου στο σωματάκι της είχε και ένα μικρό τατού ιδεόγραμμα.Το πρώτο πράγμα που έκανε η κοπέλα μόλις με χαιρέτησε και χωρίς να αφαιρέσει τα εσώρουχα της ήταν να μου παίζει το εργαλείο γρήγορα και ρυθμικά με το χέρι με σκοπό να με τελειώσει.Αν ήθελα κάτι τέτοιο ασφαλώς έμενα και στο σπίτι και έβαζα μία τσόντα καλύτερα θα περνούσα. 'Οπως λοιπόν μου έπαιζε τον πούτσο φανερά αγχωμένη της αφαίρεσα το κιλοτάκι και της ξεκούμπωσα τον στηθόδεσμο.Σηκώθηκα όρθιος και άρχισα να την θωπεύω σε μουνάκι και βυζάκια. Το μουνάκι της ήταν τίγκα στην κρέμα και ήταν στενό.Δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτική σε πιασίματα αλλά πάραυτα κάποια τα δεχόταν και σε κάποια άλλα τσινούσε.Στα φιλάκια δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτική.
Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η κοπέλα άρχισε να με φιλάει απαλά στον λαιμό και να ανασαίνει στο αυτί μου.Αυτά ήταν και τα προκαταρκτικά της. Με αυτή της την κίνηση κάπως το έσωσε.Όταν της είπα να περάσουμε σε τσιμπούκι αμέσως η κοπέλα πήρε προφυλακτικό.Της είπα ότι επιθυμώ χωρίς λάστιχο.Μου είπε δεν κάνει.Της ανέφερα ότι η κυρία στο σαλόνι αναφέρει αυτό το πρόγραμμα.Μου απάντησε έξυπνα για να ελιχθεί ότι το είπε για την άλλη κοπέλα.Τελικά αφού είδε ότι ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω απο το δωμάτιο ενέδωσε λέγοντας μου ότι αφού το είπε η κυρία όλα ΟΚ.
Βέβαια με όλη αυτήν την ξενέρα που έφαγα έχασα και την στύση μου.Η κοπέλα πέρασε σε ένα τσιμπούκι άχαρο,ανιαρό,μονότονο και άγευστο.Εγώ άρχισα να χουφτώνω κωλαράκι,μουνάκι και βυζάκια και επανέφερα την στύση.Βλέποντας ότι η κοπέλα δεν το έχει και μάλλον πρέπει να το γυρίσει το πρόγραμμα σε απλό της είπα να περάσουμε σε 69. Άρχισα να γλύφω το μουνάκι με την κρέμα,πολύ μεγάλο λάθος να τοποθετείται η κρέμα απο πριν σε πρόγραμμα που ανακοινώνεται 69, ενώ αυτή πέρασε σε ένα γρήφορο handjob. Στα γλυψίματα αντιδρούσε,σπασμωδικά σαν να γαργαλιόταν και τραβιόταν συνεχώς μπροστά.'Εγλυψα και λίγο το κωλοτρυπιδάκι της, όσο με άφησε.
Μιας και η κοπέλα δεν το είχε, της είπα να συνεχίσουμε στο σεξ.Πέρασε προφυλακτικό,καβάλησε το εργαλείο και άρχισε να κουνιέται σιγά σιγά στο εργαλείο.Της είπα να έρθει κοντά μου.Εκεί η κοπέλα το έσωσε αρκετά.Ήρθε κοντά μου αρκετά,αγκαλιάζοντας με και την γαμούσα κανονικά πλέον. Παράλληλα με έγλυφε και με φιλούσε σε λαιμό και αυτιά.Την πηδούσα ευχαριστημένος για την αλλαγή της επίδοσης της, χουφτώνοντας το μικρό κωλάρακι της. Αυτή ήταν και η μοναδική στάση που συνεργαστήκαμε καλά.
Στο πισοκωλητό δεν το είχε καθόλου.Συγκεκριμένα έκανε κούρμπα με την πλάτη της για να περιορίζει το εύρος της διεισδύσεως γιατί μάλλον πονούσε.Την πήδηξα όσο μπορούσα και την άλλαξα στάση σε κανονικο.
Στο ιεραποστολικό την έβλεπα να ζορίζεται αρκετά και να κοιτάζει το ρολόι που φορούσε στο χέρι.Ακόμα ένα μεγάλο αντιεπαγγελματικό φάουλ.Ωστόσο δεν μου είπε τίποτα απλά καθόταν και τον έτρωγε παγερά και αμέτοχα.
Της πρότεινα να τελειώσω στο κορμί της και η απάντηση ήταν αρνητική.
Έτσι εκμεταλλεύτηκα το συγκριτικό της πλεονέκτημα δηλαδή σε αυτό που ήταν καλή.Αφαίρεσα το προφυλακτικό την έφερα στο πλάι μου και την έβαλα να με γλύφει στο λαιμό ενώ αναστέναζε στο αυτί μου.Παράλληλα την έβαλα να μου χαιδεύει και τα αρχίδια.Το τέλος ήρθε θριαμβευτικά βρίσκοντας την στο χέρι.Μόλις τα πρώτα φλόκια την ακουμπίσαν και ενώ ακόμα τέλειωνα πετάχτηκε σαν αίλουρος αηδιασμένη απο το σπέρμα και άρχισε να ντύνεται. Αποχώρησε βιαστικά απο το δωμάτιο λέγοντας μου ένα ψυχρό γεια. Γυναίκες που σιχαίνονται το σπέρμα είναι παντελώς ακατάλληλες τόσο για αυτήν την δουλειά όσο και για τα πορνό.
Εν κατακλείδι αναμφισβήτητα η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη αλλά δεν φθάνει μόνο αυτό.Είναι αρκετά άπειρη σε αρκετά σημεία και ζορίζεται αρκετά.Επιπλέον σιχαίνεται το σπέρμα.Το μοναδικό της θετικό σημείο είναι ότι στην στάση της γελαδάρισας συνεργάζεται αρκετά καλά και σε γλύφει. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια σημεία αν θέλει να επιβιώσει απο τον ανταγωνισμό αλλιώς πολύ σύντομα την βλέπω να εγκαταλείπει.
Χωρίς καμία εμπάθεια απέναντι της, την προτείνω σε όσους επιθυμούν πιπίνια,όμορφες και λεπτές, χωρίς πολλές ιδιαίτερες απαιτήσεις.Οι υπόλοιποι και πιο απαιτητικοί πελάτες καλό είναι να μείνουν μακριά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2016
Το έχω γενικά σαν απορία:οι κοπέλες που έρχονται στην Ελλάδα να δουλέψουν κάνουν το... αγροτικό τους για να πάνε μετά σε πιο πλούσιες αγορές;γιατί μου φαίνεται απίθανο με τόσο άθλιες υπηρεσίες να στέκονται σε πιο απαιτητικούς οίκους του εξωτερικού...
16 Οκτωβρίου, 2016
Άλλες κάνουν το αγροτικό τους και άλλες έρχονται απο άλλες πιο απαιτητικές αγορές αφού έχουν φάει πρώτα τα μούτρα τους.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2