Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 306 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειδα τις φωτος και ξεροντας οτι ο οικος εχει ενα πολυ καλο στραπ ειπα να παω να δω τι γινεται. Στην τελικη θα ηταν και η Ιωαννα στη βαρδια, οποτε θα περναγα με αυτη αν δεν με επειθε για δοκιμη η καινουρια.
Βγηκε πρωτη η Κωνσταντινα και θαμπωσα. Μετα βγηκε η Ιωαννα, μια χαρα η κοπελα... Λεω για αυταρχικο, μου λεει η υπηρεσια οτι η μικρη δεν ξερει, η δευτερη ξερει. Της εξηγω οτι δεν με νοιαζει να ξερει, θα τα βρουμε. Οποτε οκ. Μπαινω για μπανακι κι ερχεται η Κωνσταντινα οταν σκουπιζομουν.
Ειναι λεπτη, κοντα στο 1,70, με επιπεδη κοιλια, ωραια ποδια με καλοσχηματισμενες γαμπες, μικρο βυζακι με πολυ μεγαλη ρωγα και προσωπακι οκ. Πιτσιρικα, πρεπει να ειναι πραγματι κοντα στα 20 αν και δεν τα παω καλα με αυτα.
Απειρη εντελως, χωρις να χαλαει καθολου τη φαση, ισα ισα! Ηρθε κοντα μου κι αρχισε να με χαιδευει. Της ειπα να βγαλει το σουτιεν κι αρχιδα να γλυφω βυζακια και να τον παιζω. Επιασα το σωμα της, ο κωλος της ειναι πετρα! Κατεβηκα στα ποδια, εχει πολυ ωραιες γαμπες. Απο ελληνικα σχεδον καθολου κι απο αγγλικα μηδεν! Οποτε αρχισαμε τη νοηματικη. Εγλυφα τη σωματαρα και τον επαιζα. Διαλεξαμε στραπ και προσπαθησα να της δωσω να καταλαβει το τι θελω να γινει. Δεν καταλαβαινε, αλλα ακολουθουσε. Ανεβηκα στο κρεβατι και της ειπα να μου γλυψει τα αρχιδια. Ηταν πολυ δειλη στην αρχη. Εγω συνεχισα να τον παιζω. Της επιασα το κεφαλι, εχει πολυ μαλακα μαλια και η αισθηση ηταν υπεροχη. Αρχισα να την πιεζω πανω μου και υστερα απο λιγο εχυσα μεγαλοπρεπεστατα, ειχα και 2 μερες να χυσω, κατι που δεν συμβαινει συχνα, οποτε εχυσα γρηγορα και πολυ... Αυτη συνεχισε να γλυφει τα αρχιδια, τα οποια πλεον εγλυφε με παθος. Την τραβηξα και την ευχαριστησα, ηταν πολυ καλο.
Σηκωθηκα και σκουπιστηκα, αυτη μαζεψε τα συνεργα κι εφυγε αφου της εξηγησα οτι δεν θα παιξει στραπ. Υστερα απο λιγα δευτερολεπτα ανοιξε η τσατσα και με ρωτησε τι εγινε. Της λεω τελειωσα. Μου λεει: Ηταν καλα; Της λεω ναι, υπεροχα, θα ξαναπερασω! Πολυ θετικο, επειδη ημουν γρηγορος νομισε οτι κατι πηγε στραβα και ηρθε να δει.
Το μονο αρνητικο της συνευρεσης ηταν οτι η πετσετα δεν ηταν σφραγισμενη και μυριζε λιγο. Θα ξαναπαω για να ολοκληρωσουμε με το μωρακι!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Κωνσταντίνα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.496
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sanexxx69, sisax87

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού