Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά την ανάγνωση των κριτικών συναγωνιστών για νέα άφιξη στον όροφο του Βέργας 3 έσπευσα να τσεκάρω και εγώ την κοπέλα. Πρόκειται ως γνωστόν για την Κίρα δυστυχώς όχι την πορνοστάρ Κίρα Μπλακ αλλά για νοστιμούλα κοπέλα απο την Ουκρανία, 24 Μαίων,λεπτή,με μαύρα μακρία μαλλιά τα οποία και είχε πεπλεγμένα σε κοτσίδα, στρογγυλό προσωπάκι, σώμα λεπτό πλην όμως λιγάκι χαλαρό με ελαφριά κοιλίτσα,στήθη περίπου τριάρια απαλής υφής. Δεξιά και αριστερά στην λεκάνη της είχε και δύο εμφανής μελανιές θέλω να πιστεύω λόγω ατυχήματος.

Να αναφέρω ότι στο σαλόνι είχαν σπεύσει αρκετοί να δουν την καινούρια κοπέλα.Παρόλο που έφευγαν αρκετοί κάποιοι έμεναν και περνούσαν και έτσι η κοπέλα είχε συνεχή ροή πελατών.Πριν απο εμένα είχε κάνει δύο δωμάτια και μετά απο εμένα άλλο ένα.

Όταν ήρθε η σειρά μου η κοπέλα με πλησίασε χαμογελώντας.Το ίδιο χαμογελαστή ήταν και στο σαλόνι.Ασφαλώς και δεν γνωρίζει Ελληνικά γιατί είναι καινούρια,αλλά η κοπέλα μιλάει και καταλαβαίνει Αγγλικά.Είναι πολύ ευχάριστος τύπος και αρκετά ευγενική. Επειδή η κοπέλα είναι ερασιτέχνης (amateur) είναι αρκετά αμήχανη και ντροπαλή. Μιλήσαμε για λίγο στα Αγγλικά και με κοιτούσε χαμογελώντας και παίζοντας με την κοτσίδα της.Της έδωσα μερικά φιλάκια στο μαγουλάκι και στο λαιμό της μιας και στο στόμα δεν δέχεται.Αφαίρεσε τα ρούχα της. Συνέχισε να με κοιτάει χαμογελαστή. Άρχισα να την χαιδεύω και να την φιλάω.

Ξάπλωσα στο κρεββάτι,πήρε το προφυλακτικό και με ρώτησε για το τσιμπούκι.Κατόπιν δειλά δειλά πέρασε σε ακάλυπτη πεολειχία ενώ εγώ χάιδευα το γατάκι της το οποία και αντιδρούσε σπασμωδικά στα αγγίγματα.Άρχισε να ξεθαρεύει και το τσιμπούκι της έγινε καλύτερο και λιγάκι βαθύτερο το έπαιρνε μεχρι την μέση περίπου αν και με χέρι. Την καθοδήγησα να το κάνει χωρίς χέρι και ακολούθησε τις οδηγίες μου βελτιώνοντας την αίσθηση.

Στην στάση του 69 είχε ερεθιστεί αρκετά, δεν μείναμε για πολύ μιας και η κοπέλα προφανώς δεν ήθελε να χύσει και την είχαν ξεζουμίσει οι διπλοβάρδιες.Τα μουνοχειλά της ήταν λιγάκι μακριά σε μέγεθος. Η κοπέλα μετά απο το δυνατό πλην όμως σύντομο γλειφομούνι πήρε στάση στο πλάι και συνέχισε να τσιμπουκώνει το εργαλείο.Πλέον είχε λυθεί και είχε αποβάλλει την αρχική της αμηχανία.Με τους όρχεις δεν ασχολήθηκε.

Της είπα να περάσουμε στο σεξ.Πέρασε προφυλακτικο κάπως πρόχειρα και έτσι το ξεδίπλωσα εγώ μην έχουμε κανένα ατύχημα.Της είπα να ανέβει απο πάνω, μου είπε ευγενικά να περάσουμε σε διαφορετική στάση.Της είπα να μην ανησυχεί και ότι θα την προσέξω και η κοπέλα τελικά δεν μου χάλασε χατήρι και ανέβηκε πάνω μου όπου αρχικώς άρχισε να κουνιέται αυτή και κατόπιν την έφερα εγώ κοντά μου και την πηδούσα καλά με την κοπέλα να αναστενάζει στο αυτί μου. Είδες που δεν ήθελες; Της είπα καβλωμένος στα Ελληνικά.

Στην στάση του πισωκολητού η κοπέλα είχε στηθεί αρκετά καλά και τον έτρωγε τίμια, αναστενάζοντας ενώ εγώ είχα επιταχύνει τους ρυθμούς μου και σφυροκοπούσα χωρίς πρόβλημα.

Το ίδιο και στο ιεραποστολικό η κοπέλα συνεργαζόταν αρμονικά.Αν έδεινε και φιλάκια θα ήταν ιδανικά.

Για το φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό,ξάπλωσα και η κοπέλα άρχισε να τσιμπουκώνει και να γλύφει το πέος μου. Όταν ήμουν έτοιμος άρχισα να αδειάζω στο στοματάκι της το οποίο μόλις άρχισε να γεμίζει η κοπέλα τραβήχτηκε και κατευθύνθηκε κατευθείαν προς τον νεροχύτη με τα εναπομείναντα να πέφτουν έξω.Αν και η αντίδραση της ήταν λιγάκι απρόβλεπτη την δικαιολογώ εν μέρη λόγω απειρίας και μιας και ήταν αρκετά φιλότιμη κοπέλα.
Στο τέλος μιλήσαμε λιγάκι ακόμα και όταν έφευγα βγήκε απο το κουζινάκι και με χαιρέτησε εγκάρδια.
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για κοπέλα νεαρή,χαμογελαστή ,ευγενική και φιλότιμη. Απευθύνεται κυρίως σε λάτρεις των amateur καταστάσεων. Είναι αμήχανη και είναι στο χέρι του πελάτη αν την καταφέρει και λυθεί.Είναι πρόθυμη να μάθει και σίγουρα θέλει καθοδήγηση για να αποδόσει. Δεν απευθύνεται σίγουρα σε πολύ απαιτητικούς. Ελπίζω να σας βοήθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κίρα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2016
Προφέσορα, το τελειωτικό στο στόμα είναι στο πρόγραμμα ή ήταν ακούσιο η φάση;
02 Οκτωβρίου, 2016
Δεν είναι στο πρόγραμμα.Ακούσια ήταν.
05 Οκτωβρίου, 2016
Της έδωσα μερικά φιλάκια στο μαγουλάκι και στο λαιμό της μιας και στο στόμα δεν δέχεται.


δεν σιχαίνεσαι τα φλόκια του προηγούμενου?
H
hdi43
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3