Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Κίρα είναι μία κοπελίτσα 24 χρονών από την Ουκρανία. Σύμφωνα με τη δήλωση της τσατσάς είναι καινούργια και νεοφερμένη. Δουλεύει στο πάνω όροφο. Έχει μελαχροινό μαλλί και κλασσικό ουκρανικό πλην όμως γλυκύτατο πρόσωπο και χαμογελάει συνέχεια. Βγαίνει λίγο ντροπαλή στο σαλόνι αλλά είναι άκρως συμπαθεστάτη. Σώμα υπέροχο, κοριτσίστικο χωρίς κανένα ψεγάδι όσον αφορά το δέρμα της. Κωλαράκι κόλαση, μικρό βυζάκι 2άρι και γενικά αποπνέει όλη τη φρεσκάδα της νιότης της. Με κοίταξε με ένα διαπεραστικό τρόπο και με προέτρεψε με τη ματιά της και το χαμογελό της να περάσω στο δωμάτιο. Το σκέφτηκα 2,5 δευτερόλεπτα και έδωσα το μπλε χαρτονόμισμα.

Ήρθε και γθύθηκε αμέσως. Τα ροζ εσώρουχα που φορούσε την έδειχναν υπέροχη αλλά ακόμα πιό υπέροχη έδειχνε γυμνή. Πήρε το πούτσο μου στο στόμα της χωρίς να ρωτήσει τίποτα. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι πρωτοβουλίες περί ξεσκούφωτου τσιμπουκιού όταν γίνονται από νεαρές κορασίδες που αποπνέουν φουλ ερωτισμό. Ο πούτσος μου φούσκωνε στο στόμα της και αυτή μου χαμογελούσε και μούγκριζε συνέχεια από ηδονή καθώς με πίπωνε. Την έβαλα κάτω και την έγλυψα με πολύ πάθος επειδή ήξερα ότι θα την καύλωνα αρκετά. Όπως και έγινε άρχισε να ξεφυσάει, σήκωνε τα πόδια της, το προσωπό της είχε κοκκινήσει έντονα όπως και τα μαγουλά της, είχε ιδρώσει και γενικώς είχε ανάψει στο μέγιστο. Κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει και έσπρωχνε με τα χέρια της το τοίχο και τραβούσε τα σκεπάσματα μέχρι να ξεστρωθεί το κρεβάτι. Βρισκόταν σε ένα απίστευτο κρεσέντο ηδονής και καύλας ώσπου κάποια στιγμή έχυσε μέσα σε σπασμούς φωνάζοντας! Παραληρούσε πάνω στο χύσιμο και αυτό ήταν το πιό καυλωτικό σημείο της συναντησής μας. Αφου ξεφύσηξε κάπως και της πέρασε το λαχάνιασμα έβαλα το προφυλακτικό. Αυτή ανήμπορη να κινηθει από την έκσταση και τη καύλα άνοιξε τα πόδια και κοιτώντας με σχεδόν υπνωτικά δέχτηκε το πλήρως καυλωμένο καυλί μου στο καυτό και υγρό μουνάκι της που είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο και έσταζε τα ζουμιά της. Της τον έχωσα αργά, βαθειά και αισθησιακά και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πολύ πάθος. Με αγκάλιασε και τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου ενώ τα χέρια της με αγκάλιασαν γύρω από την πλάτη μου και χαίδευαν τα μαλλιά μου. Το σμίξιμο αυτό ήταν φανταστικό, ο χρόνος έπαψε να κυλάει και καθώς φιλόμασταν και είχαμε αγκαλιαστεί τόσο πολύ που δεν άφηνε ο ένας τον άλλον, μέ εσφιξε έντονα και με τράβηξε με όλο της το είναι μέσα της. Εκεί τέλειωσα τρέμοντας με σπασμούς στο καυτό και τελείως μουσκεμένο μουνί της μέχρι που έμεινα πάνω της. Αυτή με αγκάλιασε και με κράτησε μέσα της μέχρι να με στραγγίξει τελείως. Σκουπιστήκαμε, φιλιθήκαμε ξανά και στο τέλος της φίλισα και το χέρι καθώς έφευγε σε μία κίνηση πλήρους υποταγής στη μεγαλειώδη καύλα της.

Η συνεύρεση αυτή με τη Κίρα ήταν κάτι το απίστευτο! Η κοπέλα είναι καυλωμένη αλλά όχι πολύ έμπειρη. Δεν την ενοχλεί να αναλάβεις εσύ τη πρωτοβουλία και δέχεται τα πάντα αρκεί να γίνονται με αισθησιακό και γλυκό τρόπο. Είναι φουλ gfe και θέλει αγαπίτσες και πάθος. Για όσους αρέσκονται σε τέτοιες φάσεις η Κίρα είναι η ιδανική. Είχαμε αρκετά καλή χημεία μεταξύ μας. Δεν περίμενα τόσο καλή συνάντηση και δεν ξέρω εάν θα είναι και με άλλους έτσι. Πιστεύω όμως ότι θα κυμανθεί πολύ παραπάνω από το μέσο όρο σε κάθε περίπτωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2016
Όνομα κοπέλας
Κίρα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SteliosGRX, professorx, xilnik και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού