Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 27 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη λίγο πριν το κλείσιμο, μετά από καμιά 10αρια μπύρες.

Λίγα σπίτια ανοικτά, και το Νο49 δεν έγραφε όνομα. Μπαίνοντας η τσατσα με έβαλε στο δωμάτιο, πριν προλάβω να δω καλά καλά την κοπέλα. "θα περάσεις καλα" μου υποσχέθηκε, αλλά μάλλον πήρε χαμπάρι την σωματική μου κατάσταση.

Γδυθηκα φρεσκαριστικα και περίμενα. 2-3 λεπτά μετά ήρθε και η θεία. Μεγαλοκοπελα στα 40φευγα και μέσα στην ζαλη, αναρωτιέμαι τι μαλακας που είμαι. Γδυθηκε και αυτή, και εμφανίστηκαν τα ζαρωμενα βυζια της, και το ξεχειλωμενο μουνι της.

Στο μισοσηκωμενο όργανο πέρασε προφυλακτικό, και ξεκίνησε το τρομπονι. Πολύ χέρι, πολύ δόντι αλλά κατέβηκε μέχρι τα @@ που τα μουλιασε καλά. Την έβαλα λίγο από πάνω, που δεν άντεχε το καταχτυπι, και τη γύρισα στα 4 μπας και τελειώσω. Στήθηκε με σκοπό να αποφύγει τους δυνατούς χτυπους, αλλά την εισπραξη για να τοποθετηθεί σωστά. Η αίσθηση ήταν σαν να γαμω τον αέρα, και δεν υπήρχε ίχνος τριβης.

Με τα πολλά, εχυσα και έφυγε βιαστικά χωρίς να βάλει ούτε τα εσώρουχα της. Η τσατσα την ρώτησε "πως πέρασες γιαγιουλα μου, καλός ήταν", πράγμα που σημαίνει ότι το ήξερε ότι θα φάω πίτα.

Βγαίνοντας της είπα ότι μου την έφερε, και ότι θα κάνει καιρό να με ξαναδεί. Μου είπε ότι θα φέρει νέο πράμα και τουλάχιστον να περάσω να δω.

Αλλά με βεβαιότητα θα πρέπει να κόψω το αλκοόλ πριν τις επισκέψεις, γιατί δεν είναι καλός σύμμαχος.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν προϋποθέτει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη (εκτός αν πάτε και εσείς πιωμενοι)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ζακλίν
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Ettore, lkjhgfdsaa και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού