Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Κατερίνα είναι μία κοπέλα μάλλον Αλβανικής καταγωγής παρότι δηλώνει ότι είναι από την Ιταλία. Είναι μελαχροινή με κοντά μαλλιά και αδιάφορο πρόσωπο και σώμα. Ο λόγος που πέρασα είναι ότι μου θύμιζε νοικοκυρά της διπλανής πόρτας.

Ήρθε και γθύθηκε αποκαλύπτοντας το ατσούμπαλο σώμα της. Βυζιά πεσμένα όπως και ο κώλος της. Με άρχισε σε ακάποτη πίπα αλλά δεν μου προξένησε κάτι το ιδιαίτερο. Μία στάση ιεραποστολική στην οποία τελείωσα σχετικά γρήγορα λόγω βαρεμάρας. Στη πίπα κάτι πήγε να κάνει αλλά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα παρά τις προσπάθειες της. Με αποχαιρέτησε ευγενικά και αποχώρησε.

Με δύο λόγια ήταν μία συνεύρεση που ξεχάστηκε με το που βγήκα από το δωμάτιο. Δεν συστήνεται ούτε για 10ευρώ. Πάμε για άλλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 24, 2016
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elvis007

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2016
Απατεώνισσα Αλβανίς είναι όλοι μαύρο σε αυτήν μην ξαναπάει κανείς !!!!
Εγώ μια φορά κατέθεσα σε αυτήν επειδή μου θύμιζε μια Αλβανίδα γειτόνισσα και δεν έδινε ούτε γλωσσόφιλα και πήγε να κλέψει στο πισωκολλητό αλλά την σφυροκόπησα τόσο δυνατά και την κράτησα πολλή ώρα στη συγκεκριμένη στάση που κουράστηκε!!!
Σε αυτό τον οίκο από αυτές που ξέρω αξίζει μόνο η Φωτεινή στα του προγράμματος εννοώ εμφανισιακά μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους και η Λύντια ΚαπέλοΚαπέλο
07 Σεπτεμβρίου, 2016
Όπως τα λες φίλε μου. Μόνο η Φωτεινή και η Λύντια αξίζουν σε αυτό το μαγαζί. Πάμε για άλλα.
08 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αδερφέ το ξέρω ότι έχω δίκιο το θέμα όμως είναι να ανοίγουμε τα μάτια των συναγωνιστών γιατί προχθές που πήγα για την Φωτεινή αυτή η καριόλα είχε φουλ δωμάτια Money MouthMoney MouthMoney Mouth
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3