Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 46 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τη Βιβή την ειχα πρωτοδει πριν από τρεις μηνες, στο Κολωνου 27 στο υπογειο. Μετα δουλεψε και στο Κολωνου 32, και Λεωνιδου για καμποσο καιρο. Είναι κοντουλα, κανονικων κιλων με μαυρα μακρια μαλλια, αρκετα μεγαλα βυζια 2,5αρια, με ωραιο προσωπακι, και πολύ ωραια ματια. Με το που μπαινω μεσα, το σαλονι, και τα δωματια ηταν όλα αδεια, αρα και οι συνθηκες ηταν οι πλεον ιδανικες για "μπουκα". Διαλεγω ένα από τα δυο δωματια πανω στο παταρι, και μετα από πεντε λεπτα ερχεται το μωρο. Με το που μπαινει μεσα με χαιρετάει, και βγαζει αμεσως τα μαυρα της εσώρουχα, και ξαπλωνει διπλα μου. Με ρωτησε από που είμαι, καθως και την ηλικια μου, και αμεσως παει να βαλει καποτα σε πεσμενο πουτσο(φαουλ). Τη σταματαω αμεσως, και της λεω να μου τον παιξει λιγο, όπως κι εκανε.
Αφου επηλθε μια αξιοπρεπης στυση, μου εβαλε το προφυλακτικο, ηρθε από μπροστα μου,για να τη βλεπω κι αρχισε μια μονοτονη, και πολύ ερασιτεχνικη πιπα(αεροπιπα κοινως),η οποια δε κρατησε και πολύ, αφου εγω τη σταματησα καθοτι δεν ειχε να μου προσφερει κατι.
Με ρωτάει πως θελω, και της ειπα να ερθει από πανω. Αφου εβαλε μια σεβαστη ποσοτητα κρεμας(δυστυχως), ανεβηκε από πανω, κι αρχισε να κουνιεται γρηγορα, αλλα σχεδόν αμεσως εγω της εδωσα το ρυθμο που ηθελα,ενω παραλληλα χουτφωνα τα πολύ ωραια και μεγαλα βυζάκια της. Η αισθηση που ειχα ηταν βεβαια ελαχιστη με τη κωλοκρεμα, με αποτέλεσμα να μου πεσει μετα από λιγο(όπως συνηθως γινεται σε τέτοιες περιπτώσεις). Αμεσως το καταλαβε, κατεβηκε, και αρχισε να μου τον παιζει παλι για να "επανελθω", και μετα από λιγο τη γυρισα σε πισωκολλητο, οπου και παλι αντιμετωπισα το ιδιο πρόβλημα με την ανυπαρκτη τριβη λογω της κρεμας. Κι ετσι της ειπα να μου τον παιξει για να χυσω, όπως κι εγινε μετα από λιγο.
Συμπερασματικα, προκειται για μια φιλοτομη, και προθυμη με το χαμογελο της, κοπελα, που θελει να περασεις καλα, αλλα είναι πολύ απειρη, και θελει ακομα πολύ δουλεια. Βεβαια το κινητρο από μονο του να γαμησεις ένα τετοιο πιπινι είναι πολύ μεγαλο.
Αν θα ξαναπαω? Τουλάχιστον για το κοντινο μελλον, δε το βλεπω. Μετα βλέπουμε.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Βιβή
Εκλεκτικός
Σεβαστός
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
6.278
Πόντοι:
2.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elntinos, petergsp, merts και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού