Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 13 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με το αίμα στο κάτω κεφάλι, και τον ρυθμό του τραγουδιού του EMINEM στον πάνω κεφάλι κατηφόρησα στον παράδρομο.

Η μεγάλη επιστροφή της Αλέξιας είναι γεγονός, και ανάμεσα στον βάλτο της τελευταίας εποχής έμοιαζε σαν μονόδρομος. Οι τελευταίες επισκέψεις δεν είχαν την φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό που υπήρχε παλιότερα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Μπήκα στον οίκο, από την κάμερα με είδε και εμφανίστηκε μόνη στον προθάλαμο, έδωσε φιλάκι, πήρε το αντίτιμο, και με έστειλε πάνω.

Γδύθηκα, φρεσκαρίστηκα και την περίμενα. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο, και ήρθε μετά από 2-3 λεπτά. Άνοιξε την πόρτα και επιδόθηκε σε ένα αισθησιακό χορό, όπως τον παλιό καλό καιρό. Μόλις 11 ημέρες πίσω, και δεν έχει αρχίσει να δείχνει η τυχόν κούραση ακόμα. Τρίψιμο στο σηκωμένο όργανο, και στριπτήζ σαν επαγγελματίας του χώρου.

Πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα, και κατέβηκα να περιποιηθώ το μοσχομυριστό μουνάκι της. Δέχθηκε με όρεξη το γλύψιμο, και ανταπέδωσε με δυνατή υγρή και ρουφηχτή πίπα.

Την διέκοψα, και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, που γύρισε με το ένα πόδι στον ώμο, και σε πισοκολλητό μέχρι την ολοκλήρωση. Ενδιάμεσα έπεσαν και τα απαραίτητα χαστουκάκια που γουστάρει, δυνατό σφίξιμο στα κωλομέρια που γουστάρει πιό πολύ, και ολοκλήρωση με τα πόδια μου να τρέμουν.

Μου είπε πως πέρασε το χρονικό διάστημα που έλειπε, την έχθρα της περιοχής από τις άλλες που δεν έχουν τόση δουλειά, και τις παρτούζες που έχει φάει το τελευταίο δεκαήμερο για να τους ικανοποιήσει όλους.

Αυτή τη φορά ήταν μια πολύ επιτυχημένη συνεύρεση, όπως τον καλό παλιό καιρό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι, και να μην κουραστεί από τα απανωτά σκισίματα.

Με πολλούς οίκους κλειστούς, και με άλλους να έχουν μπάζα, σίγουρα θα επισκευτώ ξανα.

Φυσικά η δική μου εμπειρία δεν σημαίνει ότι και τυχόν δική σας θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλέξια
GioCha
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
108
Likes:
2.734
Πόντοι:
2.911
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Distro, Jim25jim, Ettore και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2021
Έχουμε κάποιο τηλ η φβ?
14 Μαρτίου, 2021
Καλησπέρα.. Ο τίτλος " Guess whos back...Back again..." ποιός ή για ποιόν το λέγανε τον Snoup Dog ή τον Dr Dre? . Ξέρω άσχετο με το forum για να μην πω με το site γενικά, αλλά πολύ σπάνια βλέπω άτομο να ξέρει το original rap (gangsta rap) το παλιό..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2