Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Μαρίνα είναι μιλφ,Ρωσόφωνη με ξανθά μαλλιά πιασμένα σε κοντή αλογοουρά,σώμα κανονικών κιλών και πιο αδύνατο πλέον απο προηγούμενες φορές που την είχα δει,λευκό δέρμα.Αποφάσισα να την δοκιμάσω λόγω προγράμματος (ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικό ανακοινώθηκε).Την Μαρίνα την έβλεπα και άλλες φορές στο σαλόνι και δεν περνούσα και αυτό τελικά αποδείχθηκε ορθή επιλογή μιας και η συγκεκριμένη κρίνεται ανεπαρκής σε υπηρεσίες.
Η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο κουρασμένη.Την αγκάλιασα και άρχισα να την γλύφω στον λαιμό και στα βυζάκια. Γρήγορα διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη τραβιόταν και δεν γούσταρε το γλύψιμο.Φιλάκια στο στόμα τα απέφυγε κλείνοντας την κεφαλή της στο πλάι.
Μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μου είπε να ξαπλώσω για να αρχίσει το πρόγραμμα κονσέρβα που είχε στο μυαλό της.Αφού με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό στο τσιμπούκι, τοποθετήθηκε ευθεία και μπροστά στα πόδια μου για να μην μπορώ να πιάνω και άρχισε ένα τσιμπούκι το οποίο ήταν πολύ γρήγορο σε ταχύτητα σαν μηχανάκι,υγρό και βαθύ προσπαθώντας να με τελειώσει στην πίπα για να αποφύγει τεχνηέντως το σεξ.
Της είπα να ηρεμήσει και να το πάρει λίγο πιο αργά και αισθησιακά αλλά αυτή συνέχισε με τους δικούς της ρυθμούς.Της είπα να περάσει και ένα γύρο τα δίδυμα τα οποία και τα κράταγε με τα χέρια της και τα έγλυφε σε συγκεκριμένα σημεία απαλά με την γλώσσα της.
Της είπα να περάσουμε σε 69 συνέχισε το τσιμπούκι στο ίδιο μοτίβο αγνοώντας με.Επέμεινα και τότε μου αρνήθηκε.Ξαναεπέμεινα πάλι τα ίδια.Κατόπιν μου είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη για να δικαιολογηθεί. Αν εργάζεται διπλή βάρδια η συγκεκριμένη αυτό είναι δικό της πρόβλημα και του μαγαζιού που την βάζει και όχι δικό μου.
Της είπα να περάσουμε στο σεξ.Πέρασε το προφυλακτικό και ανέβηκε απο πάνω μου σε απόσταση απο μένα και άρχισε να κοπανιέται με δύναμη πάνω στο πέος μου.Επίσης κρατιώνταν με τα χέρια της με δύναμη πάνω στους μήρους πονώντας με.Της είπα να ηρεμήσει και να έρθει πιο κοντά μου για να αναλάβω εγώ δράση και να την γαμήσω στους δικούς μου ρυθμούς.Υπάκουσε ήρκεπιο κοντά και άρχησα να την γαμάω και εκεί που είπα ότι επιτέλους κάτι γίνεται,αυτή ενοχλήθηκε που την έγλυφα στο στήθος και ξαναπήρε την ίδια άγαρμπη στάση.Δεν υπήρχε περίπτωση να την άφηνα να μου προκαλέσει κάταγμα πέους και δεν ήταν δική μου ευθύνη αν η συγκεκριμένη είχε νεύρα.Την ρώτησα αν τρέχει κάτι και αυτή μου απάντησε πάλι ότι είναι κουρασμένη.
Έβγαλέ μόνη της το προφυλακτικό χωρίς να της πω τίποτε εγώ και πέρασε πάλι στην πίπα σε στάση αντίθετα απο μένα.Την άφησα να κάνει το δικό της για να μπορέσω να τελειώσω.Την έβαλα να μου γλύφει τα αρχίδια χωρίς χέρια αυτήν την φορά και αυτή υπάκουσε γιατί είχα εκνευριστεί και δεν την έπαιρνε να κάνει άλλες μαλακίες.Εκεί άρχησε να βελτιώνεται η αίσθηση και η ορχεολειχία της ήταν σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα.Σε κάποια στιγμή μου έκανε νύξη και για τον χρόνο.Αυτό ήταν μεγάλη αναίδεια απο μέρους της μετά απο αυτό το σκηνικό που έκανε πιο πριν. Την έβαλα να μου γλύφει το πέος και όταν ήμουν έτοιμος της τα έριξα όλα στο στόμα.Η ποσότητα ήταν μεγάλη,πήρε ένα σημαντικό μέρος και κατόπιν ενώ συνέχισα να χύνω αυτή σηκώθηκε και πήγε στον νιπτήρα και τα έφτυσε. Της έκανα παρατήρηση που με άφησε εν ριπή οφθαλμού. Ντύθηκε αμίλητη και αποχώρησε εκ του δωματίου.
Εν κατακλείδι η συγκεκριμένη κρίνεται ανεπαρκής σαν επαγγελματίας γιατί είναι ανίκανη να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις όπως διπλοβάρδιες και γιατί εφόσον ήτυαν κουρασμένη θα έπρεπε να μου το πει απο την αρχή πριν μπώ στο δωμάτιο και όχι να τσεπώσει το εικοσάρικο.Επίσης αποφεύγει τεχνηέντως καταστάσεις που δεν την συμφέρουν,προσπαθεί να ακολουθήσει τους δικούς της ρυθμούς αγνοώντας τον πελάτη και προσπαθεί να λουφάρει.Ακόμα και αν η συγκεκριμένη είναι καλή δεν την συνιστώ προς δοκιμή λόγω κακού επαγγελματισμού και επειδή φαίνεται με βάση την εμπειρία μου ότι έχει αυξομειούμενες αποδόσεις και επιδόσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2016
Μαυρο στη φολα που βαζει την υγεια μας σε κινδυνο! Καταγμα πεους σημαινει πληρης ανικανοτητα σαν εοακολουθο ή ακομα και ακρωτηριασμος!
DN
Duke Nukem
29 Αυγούστου, 2016
Πολλά της είπες.Έπρεπε να την διώξεις από την αρχή.Μαρτύριο τό΄κανες.
Το ύφος γραφής σου είναι ύφος εκπαιδευτικού.Πες μου οτι είμαστε συνάδελφοι!
Δ
Διαγόρας
30 Αυγούστου, 2016
έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις σχετικά με τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης "ΜΑΡΙΝΑΣ". Κι εγώ είχα επηρεαστεί από όλα τα θετικά που είχαν γράψει γι' αυτήν και πήγα επί τούτου για να την "τιμήσω" αλλά το κορίτσι είναι απλώς ένα νευρόσπαστο στο κρεβάτι. Εγώ δεν την άφησα καν να με τελειώσει -άλλωστε με τέτοια ξενέρα δεν επρόκειτο- και την έδιωξα λέγοντας "πήγαινε να ξεκουραστείς, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για μένα". Μερικές πάντως είναι πραγματικά για χαστούκια με την καλή και την κακή έννοαι και απορώ που κάποιοι τις εγκωμιάζουν τόσο πολύ. Μάλλον βαλτοί θα είναι.!!!
31 Αυγούστου, 2016
Εχω περασει και εγώ με την κοπέλα και προ καιρού είχα γράψει και κριτική η οποία δεν ανέβηκε πότε ακριβώς όπως τα λες έκανε και σε μένα επηρεαστηκα και εγώ από προηγούμενες κριτικές μαύρο από μένα Θυμός
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4