Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εντυπωσιασμένος απ’τις διθυραμβικές κριτικές για την κουλουρτζού Εύα (στον πούτσο μου ανέβα), πήρα το Πεζό το 2 κι έσπευσα στον εν λόγω οίκο ανοχής. Άραξα στο σαλόνι περιμένοντας να βγει απ’το δωμάτιο (γαμιόταν στη δουλειά μάλλον... χαχα) το άτακτο πουλέντο.

Και μόλις την αντίκρυσα είπα μέσα μου: ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! Νταρντανομιλφέιγ με παλέψιμο βυζάκι, μόρτες. Έκανε και κάτι πονηρά λικνίσματα και λέω: Έτσι είσαι μωρή; Θα σε πιτσιλίσω για να μάθεις! Έδωσα λοιπόν τα 40 γιούρο, που είχα μαζέψει απ’τα κάλαντα, στην τσα εις το τετράγωνο και μπούκαρα. Στο δωμάτιο έπαιζε ταινία ακατάλληλη δι’ ανηλίκους αλλά έκανα την τσατσιά κι έπαιρνα μάτι, περιμένοντας το θωρηκτό απ’τη Λιθουανία.

Μπήκε με τα πολλά και μετά τις απαραίτητες συστάσεις άρχισε το χαμούρεμα. Φιλάκια στο αθώο μου κορμί με φορά εκεί που καίγομαι πολύ, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά (τι θυμήθηκα ρε; χαχα)... Μου μούλιασε καλά καλά τους όρχεις κι άρχισε να ρουφάει με περισσό ταλέντο το τρομπόνι. Και χλάτσα-χλούτσα και χλάπατις-χλούπατις, η καμπύλη ζήτησης κώλου πήρε την απαιτούμενη κλίση.

Το Ευάκι στήθηκε, που λέτε, σε snoop-doggy-dog style κι εγώ ως άλλος Αδάμ έχωσα το τσουτσούνι μου στην όχι και τόσο σφιχτή οπή της. Άρχισα τα μπάσε-βγάλε, μέσα-όξω αλλά τίποτα, δεν είχα τη σωστή αίσθηση. Έλα ν’αλλάξουμε, της κάνω κι έρχεται σε ιεραποστολικό ανοίγοντας σα χταπόδι τις ποδάρες της. Τώρα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι ήταν σα να’κανα αγγαρεία.

Επειδή έβλεπα να περνάει η ώρα της λέω: Άστο, κάνε τα κουμάντα σου μήπως και τελειώσω. Ξηγήθηκε πάλι πεοαρχιδορούφηγμα (άλλαξε καπότα) και παλινδρόμηση αλλά τζίφος. Τελικά, ανέλαβα το λεβιέ αλλάζοντας τις ταχύτητες σα μουρλός, αλλά περισσότερες πιθανότητες είχα να κάψω το εργαλείο παρά να φτύσει το υγρόν πυρ.

Αφού ξόδεψα όλες τις ζωές, η ιέρεια του σεξ έφυγε σαστισμένη (παίζει να’μαι ο μόνος που δεν έχυσε) και μ’άφησε με την απορία: Τις πταίει; Πάντα ήμουν αργός αλλά τώρα το ξεφτίλισα. Η Εύα πάντως δε φέρει καμία ευθύνη, είναι πολύ μπόμπα, υπομονετική, κλπ. και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Όσο για μένα; Ασκητή σου’ρχομαι! χοχοχο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
βυζολάγνος
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
5.746
Πόντοι:
5.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού