Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απογευματινή καταδρομική στον εν λόγω οίκο να δω και από κοντά το πιπίνι. Αρχικά κατευθύνομαι στα δεξιά του εσωτερικού του κτιρίου όπου ο τσάτσος μου παρουσιάζει ένα θωρηκτό. Μεταβολή και και κατεύθυνση προς στα αριστερά. Λίγη αναμονή μιας και ήταν στο δωμάτιο, μετά μουσικής υπόκρουσης από το ραδιόφωνο. Η τσατσά μου φάνηκε λίγο στη κοσμάρα της γενικά, αλλά δεν βαριέσαι. Εμφανισιακά το μωρό είναι κανονικού αναστήματος χωρίς τις τακουνάρες, με συμπαθητικό πρόσωπο, μακρύ καστανό μαλλί, πολύ ωραίο σφιχτό κορμί, μικρά στητά βυζάκια και ένα μικρό απίθανο στρογγυλό κωλαράκι χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Μου φάνηκε αρκετά ντροπαλή και σχεδόν ανέκφραστη, αλλά μου άρεσε πολύ και πήρα το ρίσκο.

Στο δωμάτιο πιάσαμε λίγο την πάρλα στα αγγλικά για να σπάσει ο πάγος. Στη συνέχεια αφαίρεσε το σουτιέν και την ξάπλωσα να την "περιεργαστώ". Φάνηκε να γουστάρει γενικά καθώς ψιλοαναστέναζε και με κοιτούσε στα μάτια χαμογελώντας αμήχανα. Στη συνέχεια ήρθε από πάνω μου και με φιλούσε στο λαιμό και στο σώμα. Με είχε κάνει τούρμπο και πέσανε γλωσσόφιλα. Η φάση είχε πλάκα, καθώς εκεί που με φιλούσε έλεγε μόνη της no και σταματούσε. Μετά πάλι με φιλούσε για λίγο και ξανά no. Μεγάλο χαμόγελο Μάλλον δεν το συνηθίζει από ότι κατάλαβα γι' αυτό και τα στοπ που έβαζε στο εαυτό της, αλλά μπορεί να της βγήκε σε μένα μιας και πέσαν και άλλα στη συνέχεια. Πρώτη στάση ιεραποστολικά σε αρκετές παραλλαγές μιας και το κορίτσι είναι ευλύγιστο. Έδειχνε γενικά να το απολαμβάνει μιας και ήταν στιγμές που, είτε έκλεινε τα μάτια και ψιλοδαγκωνόταν ή που με κοίταζε έντονα. Δεύτερη στα τέσσερα με άψογη θέα, όπου και της άλλαξα τα φώτα μέχρι να τελειώσω. Τη ρώτησα αν μπορώ να καταθέσω στο όμορφο κωλαράκι της, αλλά μου είπε μόνο στη πλάτη. Τσάμπα η ερώτηση καθώς ο "μικρός" είχε πετρώσει τόσο που ο σκούφος αρνιόταν να βγει οπότε χάθηκε η ευκαιρία Λύπη Με το που τελειώσαμε ξάπλαρε ξεθεωμένη, ενώ ήθελε και αγκαλίτσα μωρέ μωρέ Γλώσσα. Αράξαμε λίγο και χωρίς βιασύνες ντύθηκε και αποχώρησε. Παραμονή στο δωμάτιο κανά 15λεπτο γεμάτο χωρίς καμία ενόχληση.

Συμπερασματικά, όμορφο μωρό, με καλή συμμετοχή και χωρίς σημάδια βιασύνης. Θα ξανατιμηθεί. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λέιλα
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.811
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, alfreewind, Gingos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2016
Μου αρέσει που αναφέρεις για τα γλωσσόφιλα όσον αφορά τη συγκεκριμένη. Πραγματικά από τα καλύτερα που έχω εισπράξει σε μπουρδελοκατάσταση. Τελείως ρουφηχτά και βαθια φιλιά. Ούτε γκόμενα να την είχα. Κάποια στιγμή που τη γύρισα στα 4, γύρισε μόνη της κοιτάζοντας με στον καθρέφτη και μου είπε στα αγγλικά "ξανά" εννοώντας να την ξαναφιλήσω ακόμα και έτσι που ήταν γυρισμένη στα 4. Δεν άντεξα και την δάγκωσα κάπως δυνατά στη γλώσσα. Τη ρώτησα στα αγγλικά "πόνεσες". Οχι συνέχισε μου είπε. Ε, σε πληροφορώ με αυτό και μόνο που είπε μέσα σε δευτερόλεπτα με έκανε να χύσω.
30 Αυγούστου, 2016
Ωραίος!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2