Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη πρωί στις 11.50 . Αφού έκανα την βόλτα μου σε ότι σπιτάκι ήταν ανοιχτό στην Φυλής και πέριξ αυτής , συνέχισα στα “ακριτικά” σπιτάκια μέχρι που κατέληξα εδώ . Χτύπησα το καμπανάκι μου άνοιξε η υπηρεσία και με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Μαρία , πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό , 69 , ελεύθερα πιασίματα ισπανικό.
Μερικά λεπτά αργότερα βγήκε στο σαλόνι η Μαρία , παλιά καραβάνα...ξανθιά μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί παχουλή με τεράστια κοιλιά και 3άρι βυζί . Πλήρωσα για να την δοκιμάσω , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Δεν άργησε να έρθει , με το που μπήκε χαμήλωσε τελείως τα φώτα , έτσι είναι καλύτερα είπε...
Πήγα να την πλησιάσω να τις βγάλω το άσπρο διχτυωτό φόρεμα που φορούσε αλλά είπε καλύτερα να ξαπλώσω. Ξάπλωσα , έβγαλε το φόρεμα τις και έμεινε με μία άσπρη βράκα... Κρατούσε ένα μωρομάντιλο στο χέρι της , ανέβηκε απο πάνω μου , καθάρισε με το μωρομάντιλο την αριστερή μου ρόγα και για πολύ ώρα την έγλυφε και την πιπιλούσε στην συνέχεια έκανε το ίδιο και στην δεξιά ρόγα . Κατέβηκε πιο κάτω , είδα ότι πλύθηκες μου είπε , θες να σου γλύψω τα αρχίδια με ρώτησε , δεν έχω πρόβλημα της απάντησα , τα σκούπισε με το μωρομάντιλο και έκανε ένα πέρασμα , στην συνέχεια με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε πάλι με το μωρομάντιλο και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της αρχικά αερόπιπα και με πολύ χέρι κάτι που στην συνέχεια δεν βελτιώθηκε αρκετά.
Την σταμάτησα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχε νόημα να μου παίρνει πίπα μίας και ήταν άθλια ειδικά για την ηλικία της... Πέρασμα προφυλακτικού , την έστησα στα τέσσερα , καλό μεν στήσιμο αλλά αμέσως άρχισε τις ψεύτικες φωνές λες και την γαμούσε μαύρος με 30 πόντους πούτσα.... ενώ και γρήγορα είπε να αλλάξουμε μίας και κουράστηκε...στήθηκε ανάσκελα , με το που μπήκα μέσα της πάλι τα ίδια ενώ κρατούσε και τα βυζιά της με τα χέρια της για να μην την χουφτώνω και να μην τα φιλάω , της είπα ότι δεν κάνουμε δουλεία έτσι και να μου πάρει πίπα να τελειώσω . Βγήκα απο μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό και πήγα να πλησιάσω το πούτσο μου στο στόμα της , όχι έτσι είπε και σηκώθηκε , ξάπλωσε εσύ, λίγο με το στόμα και πολύ περισσότερο με το χέρι της μετά απο λίγο με έκανε να τελειώσω αλλά έκλεισε το στόμα της και έστρεψε τον πούτσο μου προς την κοιλιά μου και με έκανε χάλια...
Σηκώθηκε πλύθηκε και μου είπε να κάνω το ίδιο , στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δέκα λεπτά και ήταν μια απογοητευτική κατάθεση , δεν θα έχω να θυμάμαι τίποτα , δεν πειράζει όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι πάμε για τις επόμενες καταθέσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.779
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ, iceman1988 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού