Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κριτική αφορά το σπιτάκι ευθεία μπροστά όπως μπαίνει κανεις στο διπλό αυτό μπουρδέλο. Η κοπέλα πρέπει να είναι η ίδια Ελένη που αναφέρουν οι συναγωνιστές νεοσμυρνιώτης και προφέσορας. Θα διαφωνίσω μαζί τους λίγο ως προς την εμφάνιση, τουλάχιστον η Ελένη που γάμησα εγώ δεν είναι για 7, πόσο μάλλον για 8: ψηλή και ξερακιανή σαν την Όλιβ του Ποπάυ, άσχημη φάτσα και κάτι χερούκλες σαν του Φασούλα σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν είναι πραγματική γυναίκα...

Όπως διαπίστωσα αργότερα στο δωμάτιο είναι παντελώς ερασιτέχνης πόρνη, δεν εφαρμόζει κάποιο πρόγραμμα. Δεν ξέρω και αν έχει κάποιο πρόβλημα γενικότερα, μιας και δε μιλάει δε λαλάει, δεν ξέρω κι αν είναι καν από Λευκορωσία, μιας και δε μου απάντησε ούτε όταν της μίλησα ρωσικά. Τέλος πάντων, όπως ανέφερα πριν η κοπέλα δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά ακολουθεί τον πελάτη πιστεύω. Αρχίσαμε με χαμούρεμα στα όρθια, όπου μου έπαιζε την τσουτσού μου κι εγώ το μουνί της. Την πέταξα στο κρεβάτι, όπου και συνέχισα να βάζω δάκτυλα στη μουνάρα της και να τη γλωσσοφιλιάζω. Πρέπει να έχει φάει πολύ ακάποτο γαμήσι στο παρελθόν, μιας και με μένα ήταν συνέχεια με μια αγωνία να μου περάσει την καπότα λες και θα έμπαινα μέσα της ασκεπής. Την πήρα ιεραποστολικά με μανία μέχρι το τέλος.

Γενικότερα, περίεργη κοπέλα, περίεργο γαμήσι για μπουρδέλο, δεν μπορώ να πω πως πέρασα άσχημα αλλά κάτι με χάλασε, δε θα το επαναλάβω.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2016
Όνομα κοπέλας
Ελένη
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 jimy.m., tsitsibirdis, prontifix και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2016
Τα γούστα είναι καθαρά υποκειμενικά, εσένα δεν σου άρεσε γενικά και για αυτό και δεν θα ξαναπεράσεις.Είναι απόλυτα σεβαστά τα γούστα σου. Το οκτάρι το δικό μου σε θέμα εμφάνισης είναι γιατί εμένα μου αρέσει αρκετά.Σίγουρα έχει κάποιες ατέλειες λόγω ηλικίας όπως οι κοιλίτσα της αν πρόσεξες, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά σε σχέση με άλλες ώριμες για αυτό και το οκτάρι.

Η συγκεκριμένη μιλάει Ρώσικα και πολλές φορές μου έχει μιλήσει Ρωσικά στο δωμάτιο αν και δεν καταλαβαίνω τι μου λέει ούτε και αυτή εμένα.

Για μένα είναι στανταράκι μιας και είναι vfm για την περιοχή.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1