Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ωραιο κορμι-ψηλο, γλυκια φατσουλα, μικρο στηθος και ηλικια γυρω στα 27-29
Αυτα ειναι να πραγματα που συνθετουν την εικονα που αντικρισα μετά τα λογια του ευγενεστατου τσατσου για full προγραμμα.
Φρεσκαρω το πεσμενο μου δοκαρι και εισερχεται η νεαρα, η οποια ανεβαινει στο κρεβατι με τα γονατα και αρχιζει να μου γλυφει τις ρογες για μερικα δευτερα πριν πεσει με μανια στην τσιμπουκοδρομια....
Ωραια η πιπα της, αλλα ειμαι για λιγο πιο χαλαρους ρυθμους, βεβαια οι ομορφες βουτιες που εκανε μεχρι λαρυγγι με ειχαν κανει τουρμπο και ετσι την εσπρωξα πισω και αρχισα να της τριβω το μουνακι και να την φιλαω σε ρογες και λαιμο.
Εφαρμοζει το μπαλονι και αρχιζω τις σπρωξιες σε ιεραποστολικη σταση, μειναμε αρκετη ωρα ετσι οπου πεσανε και καποια φιλακια, αλλα με χειλη, οχι γλωσσοφιλα.Βγαινω απο μεσα της, της πιανω τα ποδια και τη γυρναω στα 4 οπου πρωτα μπηκα απο μουνι και μετα ζητησα κωλο, εκει αρχισαν καποιες ελαφρες διαμαρτηριες.Δεν ειπε κατι η κοπελα η αληθεια ειναι, απλα ξινησε,ειπα κατι πολυ αθορυβα που δεν καταλαβα, αλλα εγλυψε τα δαχτυλα της, ετριψε την κωλοτρυπιδα της και οδηγησε το πουτσο μου στο κωλο της.Δεν την ξεκωλιασα γιατι δεν ηθελα να την πονεσω, ετσι και αλλιως δεν ηθελα πολυ ακομα, βγηκα απο μεσα της, εβγαλα το προφυλακτικο και συνεχισε την τσιμπουδρομια μεχρι να αδειασω τα φλοκια μου στο στομα της.

Γενικως στο δικο μου τεφτερι η συναντηση τα ειχε ολα
-Deepthroat
-CIM
-Κωλος
-Φιλακια
Εξου και ο τιτλος.

Στα αρνητικα εκτος απο το μικρο ξυνισμα θα προσθεσω οτι σε μια φαση πηγε να μου πιασει και τα αρχιδια, ισως για να τελιωσω πιο γρηγορα(πραγμα που μισω και σε μενα εχει αντιστροφο αντικτυπο), το οποιο της το τραβηξα και το μαζεψε αμεσως.
Στα θετικα να προσθεσω τον αψογο χωρο για τα δεδομενα της περιοχης!!Πεντακαθαρος και καλοφτιαγμενος.Σιγουρα με προδιαθετει πολυ θετικα μια καθαρη ατμοσφαιρα.

Αληθινη βαθμολογια :

Εμφάνιση κοπέλας 7
Χώρος/καθαριότητα χώρου 10
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10
Πρόσβαση/Parking 9(μηχανακι)
Σχέση απόδοσης/τιμής 9

Καλα σπρωξιματα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Dokari
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Αυγ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
154
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sexdreamer, professorx, dmtrsxxx

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού