Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 190 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 18.50 . Αφού έκανα την βόλτα μου στα σπιτάκια της Διδύμου/Φωκαίας και Φυλής βρέθηκα εδώ μπας και πετύχω αυτήν την Αλιόνα , αφού δύο φορές που με είχε βγάλει ο δρόμος πετύχαινα την Ήρα.

Περίμενα λίγο στο σαλόνι , βγήκε η υπηρεσία και μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , εκείνη την στιγμή βγήκε απο το δωμάτιο μια ξανθιά προμίλφ με πολύ αέρινο στυλ , με ωραίο μοντελέ κορμί , η Αλιόνα μας λέει η υπηρεσία , έχουμε και την Νατάσα ξεκίνησε να λέει αλλά εγώ είχα σηκωθεί ήδη για να πληρώσω...

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , μετά απο πολύ καιρό στο μέσα δωμάτιο μίας και δεν ήθελα να περάσω στο μικρό. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο , με τα τακούνια είναι στο ύψος μου χωρίς αυτά είναι 1.73. Αμέσως μου είπε ότι δεν μιλάει ελληνικά και ότι μπορούμε αν γνωρίζω αγγλικά να συνεχίσουμε με αυτά. Ξεκίνησε να μου λέει για το μαύρισμα μου και συνέχισε λέγοντας ότι της αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα αλλά δεν προλαβαίνει να πηγαίνει, είπε ότι είναι απο την Ρωσία και ότι είναι 31 ετών.

Την αγκάλιασα και άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια της και να την φιλάω σε λαιμό και ώμους , με σταμάτησε και μου είπε να ξαπλώσω , σκέφτηκα ότι μάλλον θα φάω φόλα αλλά ούτε που θα με ένοιαζε μίας και είναι ωραία παρουσία και θα έδινα τα λεφτά μόνο και μόνο γι αυτό όπως έχω κάνει στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις.

Ξάπλωσα , δεν έβγαλε ούτε το φορεματάκι της φυσικά ούτε τα εσώρουχα της αλλά ούτε τα τακούνια. Ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να με μυρίζει απο τον λαιμό μέχρι κάτω παίρνοντας βαθιές ανάσες και λέγοντας μου ότι μυρίζω υπέροχα...Ξεκίνησε αργά αργά και πολύ αισθησιακά να με φιλάει σε αυτιά λαιμό στήθος , έμεινε πάρα πολύ ώρα στις ρόγες μου και συνέχισε πιο κάτω , όλα τα παραπάνω μπορεί να διήρκησαν και δέκα λεπτά χωρίς υπερβολές...

Έφτασε φάτσα με τον πούτσο μου , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , αφού παραμέρισε τον πούτσο μου με τα χέρια της και μου άνοιξε κι άλλο τα πόδια ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια πολύ ωραία και όπως πρέπει χωρίς να με πονάει όπως κάνουν άλλες , δεν βιαζόταν καθόλου , με είχε κάνει τούρμπο...κάποια στιγμή πήρε επιτέλους τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της αρχικά αργή και υγρή , στην συνέχεια σε πιο γρήγορο ρυθμό , χέρια δεν χρησιμοποιούσε καθόλου , την σταμάτησα για να μην χύσω. Της έβγαλα το φορεματάκι το σουτιέν και το κόκκινο κορδόνι . Το στήθος της είναι 1.5άρι + αλλά λίγο σακουλιασμένο λόγω θηλασμού. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα την φίλησα σε όλο το κορμί της και έφτασα ανάμεσα στα πόδια της , πήγα να την γλύψω αλλά μου είπε να μην το κάνω γιατί έχει βάλει ειδική κρέμα για γαμίσι...Οκ στιγμιαία χαλάστηκα λίγο αλλά πάμε για άλλα .

Αφού μου ξαναπήρε πίπα μου πέρασε το προφυλακτικό και με ρώτησε πως θέλω να το κάνουμε. Την σήκωσα απο το κρεβάτι την έβαλλα να ακουμπάει στον τοίχο και την πήρα πισωκολλητα στα όρθια , αλλαγή στάσης την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , εγώ απο πίσω της όρθιος την γαμούσα με ένταση όπου αντέχει , γενικά στήνεται πολύ καλά και της αρέσει να ξέρεις πώς να την γαμίσεις. Τρίτη στάση με αυτήν ανάσκελα και με τα πόδια της σε διάφορες παραλλαγές , εδώ έπεσαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα. Της είπα να χύσω στο στόμα της . Μου είπε να ξαπλώσω , μου έφτιαξε το μαξιλάρι να είναι άνετα το κεφάλι , ίσα που κρατιόμουν αφού με είχε κάνει τούρμπο , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και μετά απο 7-8 γλειψίματα άρχισα να χύνω στο στοματάκι της , έχυνα στο στόμα της και ενώ είχε τον πούτσο μου σε αυτό με την γλώσσα της μου έγλυφε το κεφαλάκι ...
Με ρουφούσε και με έγλυφε μέχρι που ο πούτσος μου “μαράθηκε” αλλά συνέχισε μέχρι που με καύλωσε πάλι...ήθελα να της πω και για δεύτερο γύρο στα καπάκια αλλά ήδη είχα αργήσει και με περίμεναν.

Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα και πλύθηκε καλά , ντύθηκε με πλησίασε με φίλησε στα μάγουλα και ένα πεταχτό στα χείλη με ευχαρίστησε και είπε ότι με περιμένει πάλι. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 30 λεπτά. Είναι ωραία εμφανισιακά , δεν βιάζεται καθόλου κάνει πολλά προκαταρκτικά η πίπα της είναι σούπερ , στήνεται καλά τι άλλο μπορεί να θέλει κάποιος...εννοείται ότι αν έκανε και 69 θα ήταν τέλεια. Με βάση αυτά που έζησα την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2016
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.756
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού