Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Ντιάνα είναι μια ρωσόφωνη, ξανθιά μιλφ. Την είχα μπανίσει και σε μια παλιότερη βόλτα προς τα ψηλά νούμερα της Διδύμου αλλά δε την τίμησα. Σε αυτή την τσάρκα που την ξαναπετυχαίνω ψυχανεμίστηκα από το ρομαντικό της βλέμμα ότι θα καλοπεράσω. Άλλωστε σε σύγκριση με την ημεδαπή κατά δήλωση συνάδελφός της στο οίκημα η υπεροχή ήταν εμφανής.

Ήρθε στο δωμάτιο και άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα. Εδώ είμαστε, λέω, πάει το 20ρικο στα σκουπίδια. Τα ελληνικά της θέλουν εντατικά μαθήματα επειγόντως. Γλώσσα Όποτε πήγαινα να επιτεθώ για χούφτωμα, μου έλεγε πιο σιγά γιατί έχει πληγές από τη θάλασσα. Όντως υπήρχαν κάτι ευδιάκριτοι μώλωπες στο σώμα της και σημάδια που με τα πολλά κατάλαβα από τα σπαστά ελληνικά της ότι είναι εγκαύματα από τον ήλιο. Γενικά ήταν «μη μου άπτου» στην κυριολεξία. Μα καλά, άμα πονάει τι κάθεται και δουλεύει;; Κεφάλι σε τοίχο!

Την πήρα σε κάποιες στάσεις αλλά όχι για πολλή ώρα, μιας και από την γκρίνια της μου έπεφτε. Τελικά την έβαλα να μου πάρει γυμνό τσιμπούκι που πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει στη ζωή μου. Πραγματικά το ρουφούσε με τόση λύσσα το εργαλείο, λες και το ζητούσε όλη της το είναι. Στο τέλος τη ρώτησα λεπτομέρειες για τις μελανιές της και για 5-10 λεπτά την έπιασε λογοδιάρροια να μου αφηγείται την ιστορία της ζωής της. Μπορώ να πω ότι εντέλει τη συμπάθησα από την κατάθεση ψυχής της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
vril
Ανώτερος
Εγγραφή:
7 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
12.495
Πόντοι:
5.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, Masazonomaxos, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού