Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μαργκώ είναι μία πολύ γλυκειά κοπελίτσα από Ουκρανία αν δεν απατώμαι. Είναι 22 ετών με μπουκλωτά μαλλιά χρώματος μελί. Σωματάκι υπέροχο με τέλειες αναλογίες και προσωπάκι για φιλάκια και αγαπίτσες. Κωλαράκι όνειρο αλλά και μικρά βυζάκια επίσης. Με το που την είδα στο σαλόνι με τα άσπρα εσώρουχα και το στριγκάκι της καθώς και τις άσπρες δυχτιωτές ζαρτιέρες της έπαθα τη πλάκα μου και δεν το σκέφτηκα λεπτό. Άλλωστε είχε άλλα δύο δωμάτια που την περίμεναν.

Ήρθε μετά από κανά μισάωρο. Έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό μου και στο στήθος μου. Εγώ τη φίλουσα στο πρόσωπο και τα μάγουλα αλλά όχι στο στόμα αφού δεν με άφησε. Μου τον έπαιζε με το ζεστό χέρι της και μόλις η στύση ήταν επαρκής μου φόρεσε προφυλακτικό. Μου έκανε deep throat και το πήρε όλο μέχρι το λαρύγγι με λύσσα. Την έβαλα κάτω και έγλυψα το μοσχομυριστό μουνάκι της. Βογγούσε πολύ αισθησιακά και έδειχνε να το απολαμβάνει. Την πήδηξα από μπροστά. Τη φιλούσα στο πρόσωπο αλλά όχι στο στόμα δυστυχώς.Κάποια στιγμή της τα πέταξα στη κοιλιά της. Αυτή με κοίταξε ηδονικά με φίλισε στο μάγουλο και έφυγε.

Η Μαργκώ αξίζει και με το παραπάνω για τη φρεσκάδα της νιότης της αλλά και για τη συμμετοχή της. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω το 20άρι. Εγώ θα την ξανατιμήσω αν τη πετύχω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαργκώ
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μάκης Τσατσαρίδης

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού