Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δοκιμή με την Σαμπρίνα
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη μεσημέρι στις 12.05 , κατέβηκα τα σκαλάκια και βγήκε η ξανθιά τσατσα (η οποιά είναι πιο ωραία από τις κοπέλες) μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες που κάνουν το ίδιο πρόγραμμα και αμα θέλω και παρτούζα στα 30 ευρώ , πρώτη βγήκε η τεράστια Τζούλι(α) και στην συνέχεια μία καινούργια σχετικά κοπέλα που δεν την είχα δεί και είχε γράψει γι αυτήν πρόσφατα το προφέσορας η Σαμπρίνα .
Βουλγάρα 21 ετών ,μαυριδερή , σώμα με λίγα πιασιματάκια και 2.5-3άρι βυζί . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο για να την δοκιμάσω. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , πήγα να τις πιάσω την κουβέντα αλλά δεν μιλάει ούτε ελληνικά αλλά ούτε αγγλικά. Την πλησίασα της έβγαλα τα εσώρουχα και άρχισα να φιλάω τα ωραία βυζάκια της ενώ χούφτωνα τα κωλομέρια της και το μουνάκι της , δάχτυλα δεχόταν κανονικά όπως και γλωσσόφιλα .
Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι όπου ξάπλωσα για να δώ τι θα κάνει. Άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου ενώ κάτι έλεγε στην γλώσσα της , αν και είχε φέρει μωρομάντιλο μαζί της πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της καλή , δεν χρησιμοποιεί χέρι αλλά είναι αργή χωρίς αυξομειώσεις ρυθμού , με αρχίδια δεν ασχολήθηκε καθόλου και δεν της το ζήτησα , της είπα να γυρίσει σε στάση 69 , αρχικά όταν την έγλυφα συνέχισε να με πιπώνει αλλά στην συνέχεια σταμάτησε και αναστέναζε δείχνοντας ότι της αρέσει .
Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου απολάμβανα τόσο τα βυζιά της όσο και τα φιλιά της , αλλαγή στάσης την ανέβασα από πάνω , προσπαθούσε να δώσει αυτή τον ρυθμό αλλά με τις κινήσεις της βγήκε ο πούτσο μου έξω , ξαναμπήκα μέσα της και άρχισα να την ανεβάζω με τα χέρια μου πάνω κάτω στον πούτσο μου ,τρίτη στάση μίας ούτε η κοπέλα βιαζόταν αλλά ούτε η τσατσα χτυπάει πόρτες και ας είχε περάσει αρκετός χρόνος , πισωκολλητά στα όρθια , εδώ είχε δυνατό σφυροκόπημα όπου αντέχει , κατέβασα ρυθμούς για να μην τελειώσω μίας και ήθελα να δοκιμάσω και την κωλοτρυπίδα της , κρέμα δεν είχε φέρει μαζί της , έτσι απλά σάλιωσε την κωλοτρυπίδα της , κάτι το ότι είναι αρκετά στενή κάτι ότι έτσι στα όρθια δεν ήταν πολύ καλή στάση για πρωκτικό μετά από μερικές διεισδύσεις σταμάτησα και της έδειξα να μου πάρει πίπα να τελειώσω.
Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού , μου έβγαλε το προφυλακτικό , έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της , ξεκίνησε να με γλύφει , τώρα χρησιμοποίησε και χέρι , μετά από λίγο όταν ένιωσε τις πρώτες σταγόνες στο στόμα της αμέσως το έβγάλε από το στόμα της με αποτέλεσμα να χύνω στον αέρα και να την πάρουν τα σκάγια λίγο σε πρόσωπο και μαλλιά.
Πλύθηκε με χαιρέτησε και έφυγε , στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από 20λέπτο και ήταν μια πετυχημένη κατάθεση μίας και η κοπέλα είναι δεκτική , προσπαθεί να συμμετέχει και δεν κλέβει στις στάσεις , λογικά θα ξανατιμηθεί κάποια στιγμή .

Υ.Γ το 9 στην τσατσα διότι είναι ωραίο μίλφ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.128
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού