Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωινη στοχευμενη καταδρομικη στο Μεταξι.Στοχος ηταν η μινιον Νικη στο Κολωνου 32 & Λεωνιδου.
Ειναι μια μικροκαμωμενη Ρουμανα-μανα,με ανυπαρκτο βυζι,πολυ μικρο κωλαρακι,στενο μουνακι και ομορφο προσωπο
με πολυ ωραια ματια.Ηλικια δε ρωτησα αλλα μαλλον το πολυ μεχρι 20.Τα δωματια του οικου ολα φουλ ετσι δινω το 10αρικο και περιμενω να φυγει καποιος αλλος να μπω.
Μπουκαρω στο δωματιο και μετα απο λιγο αφου τελειωσε η μικρη με αλλον συναγωνιστη ερχεται σε μενα.Με χαιρεταει και βγαζει το σουτιεν-βρακακι της και παιρνει την καποτα στο χερι για να κανει πιπα.
Πρωτου αρχισει πιπα με ρωταει απο που ειμαι και μου εκανε και ενα κοπλιμαν.Αυτο βεβαια που δεν εκανε και θα ηταν προτιμοτερο απ τα κοπλιμεντα ηταν προκαταρκτικα.
Βαζει καποτα επιτοπου σε πεσμενο πεος και αρχιζει πιπα η οποια ηταν καπως μονοτονη και ερασιτεχνικη θα ελεγα.Κραταγε τον κορμο του πεους με το χερακι της και πιπωνε μηχανικα πανω-κατω χωρις εναλλαγες.
Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα η πιπα της και αυτο φανηκε απ το γεγονος οτι δεν ειχα καβλωσει καλα παρολι την διαρκεια της πιπας η οποια ηταν καλη για Μεταξι.Αφου καπως καβλωσα πηρε πρωτοβουλια και με καβαλησε.
Χοροπηδαγε κανα λεπτο πανω στην πουτσα μου με το μικρο της μουνακι ενω εγω την ειχα γραπωσει απ το κωλαρακι.Για συνεχεια στηθηκε ιεραποστολικα και γω αρχισα να καρφωνω αλλα δεν ειδα ιδιαιτερη συμμετοχη απ τη μικρη ηταν καπως μηχανικη στις κινησεις της.
Επειδη βαρεθηκα την εστησα στα τεσσερα οπου εκει η αισθηση του νινιου της ηταν αρκετα σφικτη και αυτο μου αρεσε.Ετσι αρχισα να καρφωνω αλλα ειδα οτι αρχισε να ποναει μετα απο λιγο και να βαζει λιγο χερι να κοψει την εισοδο καπως.Την γαμησα για λιγο ετσι αλλα δεν εβλεπα να ερχεται η ολοκληρωση
ετσι αφου την ειχα κρατησει αρκετη ωρα στο δωματιο την αφησα να φυγει καθως δεν εβλεπα φως στην υποθεση.
Μου θυμησε περιπτωση Νικολ απο Κεραμεικου δηλαδη ωραιο μουνακι αλλα δεν το εχει για πουτανα και εμενα αν η αλλη δεν βγαζει πουτανια δεν με φτιαχνει ετσι δεν νομιζω να την ξαναπαρω.Απ την αλλη βεβαια για λατρεις πιπινιων προτεινεται για δοκιμη καθως ουτε σπασαρχι ειναι ουτε ξινη απλα δεν εχει πουτανια.
Αυτα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Νίκη
Tsarkalakos
Ανώτατος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
302
Likes:
4.508
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, aselgeia, StrangeKindOfHuman και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2016
Τι κοπλοιμαν σ έκανε φίλος?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1