Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 78 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Στο συγκεκριμένο "οίκο" έχω πάει και άλλες φορές, κύρια με εξυπηρετούσε η Χαρά. Αυτή τη φορά βρήκα τη Δέσποινα η οποία είναι όντως εντυπωσιακή σε εμφάνιση, πανύψηλη και ωραίες αναλογίες. Μπήκαμε στο δωμάτιο και ζήτησα να έχω παθητικό ρόλο.
Σαν να ξύνισε λιγάκι, μου πέταξε ένα μπουκάλι κρέμα να αλείψω τη κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να παίζει το εργαλείο της χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με μένα. Όταν της ψιλοσηκώθηκε μου είπε να κάτσω στα τέσσερα και μου τον έχωσε στη κωλοτρυπίδα μου, χωρίς να παίξει μαζί της για να ανοίξει περισσότερο. Ένοιωσα κάτι σαν βιασμό (Ευτυχώς που είναι "γυμνασμένη" και δεν πονούσε ιδιαίτερα.
Μετά από 2-3 λεπτά άρχιζε να δείχνει μία δυσαρέσκεια που δεν είχα τελειώσει. Αυτό με ξενέρωσε περισσότερο και τελείωσα τη συνεύρεση χωρίς να ικανοποιηθώ. Ίσως να βιαζότανε γιατί στο σαλονάκι περίμενα άλλοι 3 πελάτες, αλλά εγώ ένοιωσα την απόλυτη ξεπέτα. Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσω και σε άλλους "οίκους".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2016
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Piraeus_56
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
14
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 singer, fouxter

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2016
Τελευταια φορα που την ειχα επισκεπτη με εναν παλιο φιλο πριν κανα 4 χρονια το μονο που ειδα ηταν ανομαλα πλαστικα βυζια και ενα νταμαρι 2μετρο!!εχει ομορφηνη τοσο πολυ???
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1