Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
H Σαμπρίνα είναι καινούρια κοπέλα, απο Βουλγαρία κατά δήλωση της. Πρόκειται για κοπέλα, κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,αθίγγανη με μελαμψό δέρμα,καστανοκόκκινα μαλλιά στο ύψος των ώμων της, όμορφα στητά και σφιχτα στήθη τριάρια.Πίσω στην μέση της φέρει ένα μεγάλο τατού με τριαντάφυλλα.
Η κοπέλα δεν ομιλεί Ελληνικά ούτε και Αγγλικά όποιος γνωρίζει όμως Γερμανικά και Τούρκικα μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της.Η Σαμπρίνα έφθασε στο δωμάτιο και αφαίρεσε τα εσώρουχα της.Είπαμε κάποιες τυπικές κουβέντες να σπάσει ο πάγος στα ψευτοαγγλικά και την πλησίασα όπως είμασταν γονατιστοί στο κρεββάτι και την αγκάλιασα. 'Αρχισα να την φιλάω.Η κοπέλα ανταποκρίθηκε στα φιλιά με γλώσσα αλλά όχι με τόσο θέρμη κυρίως προτιμούσε τα φιλιά να είναι με χείλη.
Χούφτωσα τα στήθη της που είναι πάρα πολύ καλά σε αίσθηση και υφή,τα θήλασα όπως και έγλυψα και τον λαιμό της.Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η κοπέλα καθάρισε το πέος και τους όρχεις μου κατόπιν υποδείξεως με μωρομάντηλο.Ήρθε στο πλάι μου για να μπορώ να πιάνω και ξεκίνησε ένα τσιμπούκι το οποίο ήταν αργού και αισθησιακού ρυθμού και σχετικά καλής ηδονικότητας.Όσο η Σαμπρίνα τσιμπούκωνε εγώ χάιδευα το μουνάκι της,τα στητά της στήθη και τα κωλομέρια της.Σε προτροπή μου για ορχεολειχία δείχνοντας της το σημείο που επιθυμώ, η κοπέλα δεν αρνήθηκε ωστόσο δεν καραμέλωνε όλη την περιοχή και το γλύψιμο της ήταν κάπως φειδωλό δηλαδή όσο ακουμπούσε την γλώσσα της.
Περάσαμε σε 69 όπου και εκεί απόλαυσα το μουνάκι της αρκετά ικανοποιητικά όσο η κοπέλα έκανε τσιμπούκι το οποίο και είχε βελτιωθεί αρκετά σε αίσθηση.
Κατόπιν η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε απο πάνω μου όπου αρχικά κουνούσε την λεκάνη της σε αργό και αισθησιακό ρυθμό ενώ εγώ ασχολιόμουν με τις βυζάρες της.Έπειτα την έφερα πιο κοντά μου αναλαμβάνοντας εγώ δράση ενώ πέσανε και μερικά φιλάκια ακόμα.
Στην στάση του πισοκωλητού αποφάσισα να δοκιμάσω πρωκτικό μιας και το παρέχει με την κοπέλα να βάζει κρέμα στην κωλοτρυπίδα της.Ο κώλος της ήταν στενός και με δυσκολία έμπαινέ το μόριο μου όταν όμως τα κατάφερα η κοπέλα πόνεσε αρκετά.'Εκανα δύο τρεις παλινδρομήσεις δεν επέμεινα όμως στην στάση αυτή γιατί η κοπέλα αφενός μεν πονούσε αφενός δε δεν την πολυπροτιμώ και εγώ αυτήν την στάση για διάφορους λόγους.Πάντως η κοπέλα στήνεται τίμια για πρωκτικό χωρίς να κλέβει και επιπροσθέτως είναι και στενή.
Κατόπιν την έβαλα στην στάση του ιεραποστολικού όπου εκεί την γάμησα σε διάφορες παραλλαγες χωρίς η κοπέλα να κλέβει.
Για το φινάλε ξάπλωσα και έφερα την κοπέλα στο πλάι και την έβαλα να με τσιμπουκώνει όσο εγώ τον έπαιζα στο στόμα της. Η κοπέλα ήταν λιγάκι διστακτική προς το τελείωμα στο στόμα της μιας και σε κάποιες στιγμές τραβιότανε αλλά παρόλα αυτά το προσπάθησε αρκετά φιλότιμα και το πέτυχε στο τέλος ικανοποιητικά.Μου θύμισε κάτι σαν τον κολυμβητή που είναι η πρώτη του βουτιά απο ύψος σχετικά μεγάλο που αμφιταλαντεύεται έχοντας κάποιο φόβο αλλά στο τέλος το τολμά και το πετυχαίνει.'Ετσι ακριβως έγινε και με την Σαμπρίνα το τόλμησε και πέτυχε αδειάζοντας τελικά μία γενναία ποσότητα σπέρματος στο στοματάκι της.
Εν κατακλείδι η Σαμπρίνα είναι καινούρια κοπέλα,νεαρής ηλικίας,που προσφέρει φουλ πρόγραμμα και παρέχει υπηρεσίες πάνω απο τον μέσο όρο των υπηρεσίων σίγουρα αν και σε κάποια σημεία χρήζει βελτίωσης.Την προτείνω προς δοκιμή διερευνητικά την πρώτη φορά με την έννοια ότι είναι αρκετά φιλότιμη και προσπαθεί και σίγουρα κάποιους θα τους καλύψει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού