Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Παρασκευή πρωί και οι καύλες από την ζέστη είχαν βαρέσει συναγερμό!
Πήρα λεωφορείο,μετρό και ηλεκτρικό και κατέβηκα στην πλατεία βικτωρίας και από'κει το πήρα με τα πόδια μέχρι την διδύμου 27. Κουλ
Μπήκα στον οίκο και κάθησα στο καναπέ,το ερκοντίσιον δούλευε στο φούλ και το σαλόνι ήταν μια όαση δροσιάς!Μετά από λίγο βγήκε ένας πολύ ευγενικός τύπος που δουλεύει υπηρεσία πολύ καιρό τώρα στο συγκεκριμένο σπίτι.
Μου παρουσίασε την Ουκρανέζα milf Φωτεινή μία μουνάρα Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της που κάνει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα!
Έπαθα πλάκα μόλις την είδα!!!Με καύλωσε εγκεφαλικά!!Έχει κάτι δίμετρες ποδάρες η γυναίκα που αγγίζουν την τελειότητα...σαν την Σκλεναρίκοβα!!!Ναι!
Έδωσα το εικοσάρικο και πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο!
Το δωμάτιο πολύ καθαρό και με καινούριο σεντόνι!
Έβγαλα τα ρούχα μου,ξάπλωσα και περίμενα να έρθει η κορασίδα!Γλώσσα
Μετά από λίγο μπήκε η Φωτεινούλα στο δωμάτιο,έβγαλε το σουτιέν και το κιλοτάκι της και τα τοποθέτησε στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι,της είπα να βγάλει και τις γόβες της!
Ανέβηκε στο κρεβάτι και κάθισε δίπλα μου,άρχισε να με φιλάει και να με γλύφει στο λαιμό,στα μάγουλα,στο στήθος...παντού με έγλυφε και με φίλαγε...άρχισα και εγώ μετά να γλείφω και να φιλάω τα στήθη της,τον λαιμό της,τα αγαλματένια πόδια της,έβαλα και λίγο δάκτυλο μέσα στο μουνάκι της...πέσανε και μερικά γλωσσόφιλα,όχι για πολύ όμως...Κεφάλι σε τοίχο!
Μετά από λίγο πήρε την ψωλή μου στο στόμα της,άρχισε ένα τσιμπούκι δυνατό με πολύ σάλιο,παράλληλα μου έγλυφε και τα αρχίδια,την έβαλα και 69 όπου εκεί χόρτασα την μουνάρα της για τα καλά...την σταμάτησα μετά από πέντε λεπτά γιατί θα έχυνα με την τσιμπουκλάρα της...μου έβαλε την καπότα και της είπα να κάτσει από πάνω!
Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με αργές αισθησιακές κινήσεις πάνω στην πούτσα μου,αλλάξαμε στάση σε ιεραποστολικό...εκεί με έδεσε στην κυριολεξία με τις δίμετρες ποδάρες της...αλλάξαμε μετά από λίγο πάλι στάση,,,,την έβαλα στα τέσσερα...σάλιωσε την μουνάρα της και ξαναμπήκα μέσα της,Κατσικογάμης άρχισα να την γαμάω σαν τρελός...με το δεξί μου χέρι της έχωνα δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια και με το αριστερό της τράβαγα με μανία τα μαλιάτης,παρράληλα της έχωνα πολύ δυνατές και βαθιές ψωλιές... 140 ψωλιές το λεπτό έγραψε το χρονόμετρο!!!Ναι! Την Ξεμούνιασα...!!!Ναι!
Μετά από δέκα λεπτά άγριου ξεσκίσματος,κουράστηκα...βγήκα από μέσα της...έβγαλα την καπότα,έκατσα όρθιος και της έκανα νόημα να μου πάρει πίπα και να μου γλύφει τα αρχίδια!
Τρία λεπτά μετά την ψωλόχυσα στο στόμα με αρκετή ποσότητα καυτό και πηχτό φρέσκο σπέρμα...το πουτανάκι ρούφαγε,,ρούφαγε και ξαναρούφαγε τα χύσια μου μέχρι να με στραγγίξει καλά!!ΓλώσσαΓλώσσα
Σηκώθηκε από το κρεβάτι πήγε στο νυπτήρα τα έφτυσε,έπλυνε με νερό το στόμα της...ντύθηκε..μου έδωσε ένα γλυκό φιλί...με αποχαιρέτησε, και έφυγε από το δωμάτιο.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
jon smith
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
9.869
Πόντοι:
5.086
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Dirty69 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2016
Πωπω ανατρίχιασα... Πρέπει να σαι πολύ μεγάλος γαμιάς...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1