Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη στις 00.10 , βασικά απο εδώ άρχισε η βόλτα μου που συνεχίστηκε σε ότι ήταν ανοικτό Φυλής – Λιοσίων και πέριξ αυτών. Χτύπησα το κουδούνι και όταν βρέθηκα στο σαλόνι αντίκρισα στο σαλόνι κάτι που έχω να δώ σε αυτόν τον οίκο πάρα πολλά χρόνια , λογικά θα ήταν τυχαίο... Είδα άλλα 4 άτομα στο σαλόνι και έναν στο δωμάτιο. Βγήκε η υπηρεσία και ανακοίνωσε ότι δουλεύει η Μαριαλίνα... λογικά Μαριαλένα θα ήθελε να πει αλλά δεν μπόρεσε , πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , 69 και αυταρχικό.
Μετά απο λίγη ώρα βγήκε απο το δωμάτιο η Μαριαλένα , καστανόξανθη με πιασιματάκια 2.5 άρι βυζί πίρσινγκ στα χείλη και ολίγον άκωλη ειδικά για το σωματότυπο της. Είπα να την δοκιμάσω και έτσι πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο.
Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά απο μερικά λεπτά ήρθε στο δωμάτιο , πολύ χαμογελαστή και με όρεξη για κουβέντα... κρατούσε στο χέρι το προφυλακτικό και κρέμα. Μιλήσαμε λίγο και για τα άλλα σπίτια που έχει δουλέψει , της έβγαλα το σουτιέν και για λίγο ασχολήθηκα με το στήθος της , φιλία στο στόμα δεν έδωσε , της έβγαλα το στρίνγκ και την έβαλα ανάσκελα να της γλύψω το μουνάκι , φάουλ απο την πλευρά της , οκ έχεις βάλει κρέμα , πες έχω βάλει κρέμα και πεστο στην ώρα του , αφού την έγλυψα λίγο βασικά μόνο την κλειτορίδα της μου είπε να σταματήσω γιατί έχει βάλει κρέμα.....
Ξάπλωσα , προκαταρκτικό κανένα , λίγο έπαιξε με το χέρι της τον πούτσο μου και ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , ξεκίνησε πίπα με πολύ χέρι και αερόπιπα ... και φυσικά μικρής διάρκειας . Πέρασμα προφυλακτικού , δεν ρώτησε πως θέλω αλλά στήθηκε κατευθείαν ανάσκελα και έβαλε και άλλη κρέμα στο μουνί της. Μπήκα μέσα της και πραγματικά δεν ένοιωθα τίποτα , το αστείο είναι ότι αυτή βογκούσε και αναστέναζε... Αλλαγή στάσης στα τέσσερα , στήθηκε με κλειστά τα πόδια , ξεκίνησα να την γαμάω και αυτή τραβιόταν προς τα μπρός , κάτι τα τραβήγματα της κάτι η πάρα πολύ κρέμα και η καθόλου αίσθηση του μουνιού της άρχισε να μου πέφτει , της είπα να γυρίσει γιατί δεν το βλέπω να τελειώνω , με ρώτησε με απορία γιατί αλλά εγώ τις απάντησα τίποτα τίποτα κορίτσι μου εγώ έχω πρόβλημα...
Της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα και να μου τον παίξει να χύσω στα βυζιά της , μου έβγαλε το προφυλακτικό και ξεκίνησε να μου τον παίζει , την σταμάτησα γιατί πήγε να μου τον ξεριζώσει... παίζοντας τον πούτσο μου έχυσα στα βυζιά της. Γρήγορα γρήγορα σηκώθηκε να πλυθεί με καληνύχτισε και έφυγε απο το δωμάτιο.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά , ότι είχα ακούσει γι αυτήν επιβεβαιώθηκε αλλά δεν πειράζει πάμε γι άλλα και προχωράμε παρακάτω , μέτρια σωματικά με γλυκό προσωπάκι , καθόλου προκαταρκτικά , μετριότατη προς χάλια πίπα και σχεδόν μηδενική συμμετοχή , για μένα μια λάθος επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαριαλένα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.417
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, DmtrsxXx και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2016
Δυστυχώς από όταν αποχώρησε η Μαρία από Αλβανία, το συγκεκριμένο έχει πάρει την κατηφόρα...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1