Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Κυριακής προς Δευτέρα στις 01.00 . Έχοντας διαβάσει την κριτική του προφέσορα για νέα άφιξη , έκανα βόλτα σε περίπου 20 σπιτάκια μέχρι που κατέληξα εδώ να δώ την κοπέλα. Η ξανθιά υπηρεσία με ενημέρωσε ότι έχει καινούργια Ρωσίδα πολύ καλή στο δωμάτιο και αν θέλω να την περιμένω να βγει να την δώ.

Περίμενα κάνα δεκάλεπτο , βγήκε απο το δωμάτιο μια ξανθιά κοπέλα γύρω στα 45 , πολύ ταλαιπωρημένη αγέλαστη με σακούλες κάτω απο τα όμορφα μάτια της , κανονικό σώμα ασπρουλιάρα μικρό βυζί και πολύ χαλαρωμένη κοιλιά και αραιά δόντια. Δεν μου έκανε κάτι εντύπωση πάνω της αλλά πέρασα απλά για να την δοκιμάσω.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , καθώς σκουπιζόμουν ήρθε στο δωμάτιο κρατώντας πακέτο με μωρομάντιλα. Με περίμενε όρθια μπροστά στο κρεβάτι μέχρι να σκουπιστώ , με το βλέμμα χαμηλά και αμίλητη , πήγα να της πιάσω συζήτηση αλλά δεν μιλάει καθόλου ελληνικά(στο τέλος πάντως μου είπε ευχαριστώ)ούτε αγγλικά , το μόνο που κατάφερα να εκμαιεύσω είναι ότι είναι απο Λευκορωσία.

Την πλησίασα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να χουφτώνω τα κωλομέρια της , δεν είχε καμία αντίδραση καθόταν σαν ακίνητη σαν σκιάχτρο , έπιασα και της έβγαλα το μαύρο διάφανο μπειμπι ντολ που φορούσε , έκανα να της βγάλω το σουτιέν μου έδειξε να περιμένω , έβγαλε μέσα απο αυτό το προφυλακτικό όπου το είχε κρυμμένο , της έβγαλα το σουτιέν και έσκυψα να γλύψω τα βυζάκια της , δεν συνέχισα γιατί με ενόχλησε τόσο η μυρωδιά απο χύσια στο κορμί της αλλά και η ψιλοιδρωτίλα μίας και η κοπέλα ούτε δεν είχε βάλει κάποιο αποσμητικό. Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε γλωσσοφιλα και εδώ ήταν η μοναδική φορά που είχε κάποια αντίδραση .

Ξάπλωσα , κάθισε γονατιστή κάθετα στο κορμί μου , τα μόνα προκαταρκτικά που έκανε ήταν πολύ λίγο να με φιλήσει στο στήθος ενώ παράλληλα με το χέρι της έπαιζε τον πούτσο μου. Εγώ έπαιζα το μουνάκι της κάτω απο το εσώρουχο της που ακόμα δεν το είχε βγάλει .Όταν έφτασα σε κάποια στύση έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της . Η πίπα της μονότονη αρχικά , έκανε περάσματα και απο αρχίδια , όταν της πίεσα το κεφάλι για να τον βάλει πιο βαθιά μέσα συνέχισε απο μόνη της με προσπαθείς για deep throat . Tην έπιασα απο τον αστράγαλο και την έφερα σε θέση 69. Παραμέρισα το μαύρο εσώρουχο της και άρχισα να γλύφω την κλειτορίδα της , για πολύ λίγο γλύφαμε ο ένας τον άλλο ταυτόχρονα αλλά μετά απο λίγο άρχισε να έχει σπασμούς , σταμάτησε να με γλύφει και καθόταν και απολάμβανε το γλείψιμο μου αναστενάζοντας .

Σηκώθηκα και της έβγαλα το εσώρουχο , μόλις της το έβγαλα πήγε και στήθηκε απο μόνη της στα τέσσερα , δεν έκανε καμία κίνηση να πιάσει το προφυλακτικό , πήγα να δώ που το πάει.... Επιχείρησα να μπω στο μουνί της πισωκολλητα ακάποτα και δεν έκανε καμία απόλυτος κίνηση να το αποφύγει , είπα απο μέσα μου ότι ίσως δεν το κατάλαβε , εννοείται ότι δεν μπήκα μέσα της και την γύρισα ανάσκελα , επιδεικτικά έπιασα το προφυλακτικό και το άφησα δίπλα στο κεφάλι της , ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να την φιλάω , αυτή έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου και επιχείρησε να τον βάλει έτσι στο μουνί της , το έκανε τόσο φυσιολογικά που μου έδωσε την αίσθηση ότι έτσι την έμαθαν ή ότι κάποιος πελάτης την πήρε έτσι την πρώτη φορά και να νόμισε ότι έτσι πρέπει να γαμιέται...

Τέλος πάντων ο καθένας είναι υπεύθυνος για την υγεία του , πήρα το προφυλακτικό και της το έδωσα στο χέρι , ανασηκώθηκε λίγο και επιχείρησε να μου το βάλει κάτι που έκανε με δυσκολία . Πρώτη στάση μίας και ήταν ανάσκελα την πήρα σε ιεραποστολικό , είχε μεν φιλιά αλλά γενικά ήταν σαν να γαμάω πτώμα.. δεύτερη στάση στα τέσσερα , καλό στήσιμο , αντέχει και δυνατό γαμίσι , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω βγήκα απο μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό , της έδειξα να γονατίσει μπροστά μου , αφού με έγλυψε για λίγο παίζοντας τον πούτσο μου έχυσα στο στόμα της το οποίο μετά το πρώτο κύμα το έκλεισε και τα υπόλοιπα έτρεχαν στα χείλη και στον λαιμό της.

Πήγε στον νιπτήρα πλύθηκε πολύ γρήγορα και πρόχειρα , φόρεσε εσώρουχα και μπειμπι ντολ , είπε ευχαριστώ σε σπαστά ελληνικά και κάτι στην γλώσσα της μάλλον καληνύχτα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 17 λεπτά , πρόκειται για μια κοπέλα με σχετικά καλό σώμα για την ηλικία της , πολύ ταλαιπωρημένη στο πρόσωπο , δεν βιάζεται καθόλου, η συμμετοχή της είναι πολύ μικρή αλλά είναι πάρα πολύ δεκτική , όμως τόσο δεκτική που εμένα με κάνει να μην περάσω ξανά μαζί της , δεν ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί πάντως ήταν σαν ζόμπι , τώρα απο κούραση από άλλο λόγω δεν μπορώ να γνωρίζω , σίγουρα απο ανάγκη κατέληξε να δουλεύει φαίνεται ότι δεν έχει καμία πείρα απο αυτόν τον χώρο και ότι κάποιος της έδειξε λάθος πράγματα που μπορεί και η ίδια να μην τα θέλει αλλά να τα κάνει αναγκαστικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 27, 2016
Όνομα κοπέλας
Ελένη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.112
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2016
Μπορεί να χε πιει και τίποτα φίλε.
30 Ιουνίου, 2016
Χμμμμ ...... δύσκολες καταστάσεις .
Ή όπως είπες ο συναγωνιστής μπορεί να ειχε πιεί κάτι ή τράφικινγκ .....
Αλλά σ'αυτή την ηλικία και με χλμ. στο κοντέρ ...... !
05 Ιουλίου, 2016
Απολαμβάνεις υπεύθυνα: Ο ορισμός του μπουρδελιάρη!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3