Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τον πρώτο πήδουλο του απογεύματος (από τους 5 συνολικά έφαγα) μου τον έριξε η Φωτεινή , στο πάνω.
Φωτεινή εστί Ρωσίδα μιλφ , κοντόφαρδου σχήματος (παρόλα αυτά ευλυγιστη), με μαύρο μαλλί μακρί , άσχημο προσωπο με μικρά μάτια , μεγάλα βυζιά , για την οποία ανακοινώνεται γυμνό τσιμπούκι ( για το αυταρχικό χρειάστικε να ρωτήσω , για να μου πουν πως κάνει)
Το σεντόνι που ξάπλωσα στεγνό.
Η Φωτεινή εφερε το δικό της στραπόν , στο οποίο εναλλάσονταν τρεις ψωλές : Μία μικρή (10 περίπου εκατοστών και λεπτή), μία μεσαία και τέλος μία μεγάλη (15 περίπου εκατοστών και κανονικου πάχους). Διάλεξα την μικρή , πάνω στην οποία η καπότα δεν εφάρμοζε καλά παρά παρέμενε σακουλιασμένη (φανταστείτε πόσο λεπτή ήταν.... Μεγάλο χαμόγελο)
Η Φωτεινη μιλάει ψιθυριστά.
Ξεκινήσαμε με μένα γονατιστό στο κρεβάτι και κείνη να μου τον παίρνει ακάποτα στόμα , χαιδέυοντάς μου ταυτόχρονα τα αρχίδια και στην συνέχια βάζοντάς μου ηδονικό κωλοδάχτυλο (απότι θυμάμαι χωρίς να βάλει στα δάχτυλα καπότα) Γλώσσα. Τα οποία (ακάποτο τσιμπούκι και κωλοδάχτυλο) συνέχισε και όταν γύρισε σε στάση 69 (τα πόδια στον τοίχο) , με μένα , από πάνω , να τις φιλάω τα μπούτια εσωτερικά (δεν είχε βγάλει την κιλότα της)Γλώσσα.
"Φόρεσέ το να με γαμίσεις!" της είπα ύστερα από λίγο
Φορώντας το στραπόν σαν βρακί , γονάτισε πίσω μου (εγώ στα 4 πάνω στο κρεβάτι) μου τον έχωσε με προσοχή (παρότι λεπτός ) και πιάνοντας με από την μέση άρχισε να με γαμάει με κοφτές και γρήγορες στραπονιές Κατσικογάμης τις οποίες όμως δεν πολυένιωθα Λύπη. Γρήγορα έγυρε πάνω μου και αφού με αγκάλιασε σφιχτά, άρχισε να μου τσιμπάει τις ρώγες Γλώσσα, να με φιλάει και να με γλύφει στην πλάτη βγάζοντας πνιχτά βογκιτά Γλώσσα, έχοντας όμως σταματήσει να γαμάει Λύπη (απλά είχε την πούτσα μέσα στο κωλάντερό μου). Αρχισε πάλι τις παλινδρομίσεις Κατσικογάμης όταν ξαναόρθωσε το κορμί της , πιάνοντάς με πάλι από την μέση , δίνοντάς μου και μερικά δυνατά , ταυτόχρονα στα δύο κωλομέρια , κωλοχάστουκα Γλώσσα
Νομίζω πως με γαμούσε με τα μάτια της κλειστά, ενώ μου χάιδευε και την πλάτη.
Οποτε σηκωνα τον κορμό μου, με αγκάλιαζε δυνατά, κολλούσε το μάγουλο στην πλάτη μου , όταν δεν μου την έγλειφε ή δεν μου την δάγκωνε και δυνάμωνε το γαμήσι της. Με γαμούσε δηλαδή με βίαιες κινήσεις από την μέση της.ΓλώσσαΓλώσσα
"Ανάσκελα να με γαμίσεις τώρα!"
Οταν πήρα θέση , ανοίγοντας τα πόδια , εκείνη άλλαξε προφυλακτικό στην λεπτή πούτσα της πριν γονατίσει ανάμεσά τους για να μου την ξαναχώσει.
Αν και δεν είχε πρόβλημα να πάρει τα πόδια μου στους ώμους της , αρνήθηκε να με γαμήσει διπλώνοντάς με Λύπη
"Οχι , οχι!"
Επιασε όμως τα πόδια μου , στο ύψος των γονάτων, με αποτέλεσμα να απελευθερωθούν τα χέρια μου, που τα χρειαζόμουν για να χαιδεύω τα βυζιά της (τα οποία είχε βγάλει έξω από το σουτιέν) και να παίζω το πουλάκι μου Γλώσσα.
Επίσης κάποια στιγμή έγυρε μπροστά και συνεχίζοντας να με γαμάει, με φίλησε και με έγλυψε για λίγο στην μουρη , στον λαιμό , ενώ ανταλλάξαμε και κάποια γλωσσόφιλα Γλώσσα.
Αλλη ωραία φάση , σε αυτή την στάση, ήταν όταν , έχοντας τα πόδια μου ψηλά και ανοιχτά, τα έπιανα από τις πατούσες και εκείνη , γονατιστή ανάμεσά τους , έχοντας τα χέρια της χαμηλά στους μηρούς μου και με τα μάτια κλειστά , με γαμούσε Κατσικογάμης με γρήγορες , κοφτές στραπονιές , δουλεύοντας ωραία την μέση της Γλώσσα.
Οταν λίγο αργότερα και ενώ είχαμε επιστρέψει σε doggy style Κατσικογάμης, όρθωσα το κορμί μου και στρέφοντας το πρόσωπό μου προς το δικό της της ζήτησα καθώς με γαμούσε να γλωσσοφιληθούμε, την άκουσα να λέει : "Μου δινεις ακόμα δέκα ευρώ?"
"Α, τελείωσε ο χρόνος?"
"Ναι"
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Λύπη
Είχαμε ξεπεράσει το δεκάλεπτο κατά ένα δύο λεπτά
Το αποτέλεσμα ήταν να φύγω άχυστος.
Η αλήθεια όμως είναι πως ευχαριστήθηκα το γαμήσι που μου έκανε η Φωτεινή. Στα 10 ευρώ είναι από τις λίγες που προσφέρει : αυταρχικό με ελεύθερο στοματικό και γλωσσόφιλα Ναι!.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS, ILIAS1339, perseas και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού