Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 208 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η τσα2 ,του κάτω, κελαιδούσε ότι η νεαρή κοπέλα από την Ρωσία έκανε και 69.
Εμφανίστηκε μία όμορφη καβλιάρα σοβαρή ξανθιά , με ίσιο μαλλάκι σχετικά μακρί , μικρά στήθάκια , ωραίο αδύνατο κορμί, νορμάλ ύψος (προς χαμηλό ) Γλώσσα.
Μου είπε πως την έλεγαν Εσμεράλντα (αργότερα η τσα2 την φώναξε Λόλα).
Οταν την ρώτησα εάν έκανε αυταρχικό , με ρώτησε τι ήταν αυτό Λύπη. Της απάντησα πως αυταρχικό (έχει επικρατήσει να ) είναι όταν η γυναίκα φοράει πούτσα και γαμάει τον άντρα Μεγάλο χαμόγελο. Μου είπε πως είχε πούτσα , αλλά όχι με ζώνη (καλά πήγαινε η κουβέντα μας! Ναι!). Της είπα πως ζωνάτο , είχα εγώ Μεγάλο χαμόγελο
Πλήρωσα 10 ευρώπουλα και πέρασα σε ένα δωμάτιο με καθαρό σεντόνι στο κρεβάτι.
"Ααα, έχεις πούτσα!! είπε ενθουσιασμένη μπαίνοντας, βλέποντας το στραπόν. Εφερα και γώ , αλλά δεν πειράζει..... (είχε φέρει έναν δεκαοχτάρι δονητή μπαταρίας κανονικού πάχους) Α, έχεις και κρέμα! Εχεις τα πάντα καβλιάρη μου!"
Βγάζοντας το μικροσκοπικό στρινγκάκι της με ρώτησε πόσο είχα αγοράσει το εργαλίο και το δερμάτινο σύστημα που έδενα γύρω από την μέση της
"Βάλε κρέμα!" είπε , με τον 16,5 πόντων (λειτουργικοί οι 13) πούτσο της έτοιμο προς δράση
"Σου αρέσει?" την ρώτησα καθώς έπαιρνα το σωληνάριο Γλώσσα
"Πολύ!"
Πήρα θέση στα 4 πάνω στο κρεβάτι. Γονάτισε και κείνη πίσω μου και ρίχοντάς μου μια σιγανή κωλόμπατσα προχώρησε σε λίγο πινελάκι , έτσι ώστε να απλώσει το λιπαντικό στην περιοχή Γλώσσα. Στην συνέχια μου τον έχωσε , κρατώντας τον με το χέρι (το άλλο της χέρι το είχε στο κωλομέρι μου)
"Αχ, σιγά! Μαλακά τώρα. Μπες.....βγες!.....Πρέπει να το συνηθίσω".
Αν και πριν λίγο με είχε πηδήξει η Φωτεινή , από το πάνω της Κωλονού 47 ,ήθελα τον χρόνο μου Μεγάλο χαμόγελο
Μου έριξε μερικές γρήγορες και βαθιές στραπονιές , χωρίς να τον κρατάει , πριν τον τραβήξει πίσω , αργά αργά , μέχρι το πουτσοκέφαλο , για να τον ξαναχώσει , με μία γρήγορη κίνηση , μέχρι τα αρχίδια και να τον ξαναβγάλει με τον ίδιο τρόπο Γλώσσα. Μόνο που την δεύτερη φορά τον τράβηξε πολύ πίσω και με ένα ακούσιο σφίξιμο του σφιγκτίρα μου τον πέταξα έξω! Μεγάλο χαμόγελο Τότε , από τον μεγάλο πλαινό καθρέφτη , είδα πως τον ξαναέπιασε με το χέρι και προσεκτικά μου τον ξαναέβαλε.
"Αχ σιγά!!"
Δίνοντάς μου δύο κωλοχάστουκα , με γάμησε για λίγο αργά και ρηχά Κατσικογάμης, κρατόντας τον με το χέρι της (το άλλο χέρι παρέμενε στο κωλομέρι μου), με μένα να την επαινώ Γλώσσα
"Αχ σιγά!....Μπράβο , έτσι...."
"Θα με πληρώσεις για αυτά που σου κάνω, να ξέρεις" την άκουσα ξαφνικά να λέει
Θορυβήθικα!! Money Mouth
"Τι πράμα?" ζήτησα να μου εξηγήσει.
Τελικά εννοούσε ότι , την άλλη φορά , ήθελε να της φέρω δώρο ένα στρινγκ Μεγάλο χαμόγελο.
Συνέχισε να με γαμάει αργά και βαθιά Κατσικογάμης, κάνοντας και κάποιες ωραίες κινήσεις με την λεκάνη της, έχοντας τώρα και τα δυο της χέρια στα κωλομέρια μου, ενώ κατά διαστήματα ανέβαζε στροφές ΚατσικογάμηςΚατσικογάμης, πριν τις ξανακατεβάσει Κατσικογάμης, με μένα πότε να έχω τον κορμό μου χαμηλά και πότε να τον σηκώνω , δίνοντάς της την δυνατότητα να με πιάνει και απο τον ώμο Γλώσσα (το άλλο της χέρι το είχε στο κωλομέρι μου, ενώ αραιά και που το επαιρνε από εκεί για να μου τσιμπίσει την ρώγα Γλώσσα).
Καθόλη την διάρκεια , την περισσότερη ώρα, κυττούσε την παλινδρόμιση της πούτσας στην κωλοτρυπίδα μου Ναι!.
Επίσης κάτι άλλο που μου 'αρεσε ήταν που , κάποιες φορές και χωρίς να σταματάει το πισωκολλητό γαμήσι ,έκανε πίσω τον κορμό της, έβαζε το χέρι στο στρώμα για στήριξη (με το άλλο της χέρι να μου κρατάει δυνατά το κωλομέρι , ενώ το χρησιμοποιούσε και για να με κωλοχαστουκώνει) και αυξομειώνοντας την ένταση και τον ρυθμό με έκανε να αισθάνομαι για τα καλά το καβλί της μέσα μου, καθώς ανεβοκατέβαζα το κεφάλι μου βογκόντας από ηδονή Γλώσσα.
Δεν υπήρχε αμφιβολία πως , εκείνες τις στιγμές , η πίσω τρύπα μου της ανήκε!! Γλώσσα
Λίγο αργότερα, πιέζοντάς με με τα χέρια της στην πλατη , μου έδειχνε πως με ήθελε πιο χαμηλά, έτσι ώστε η πούτσα της να είναι στην ίδια ευθεία με το κωλάντερό μου. Υπάκουσα. Τότε , κρατώντας με γερά από τα κωλομέρια ,δέχτηκα μερικές από τις πιο δυνατές , βαθιές και γρήγορες στραπονιές της ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης πριν με ξαναπιέσει (στον κώλο αυτή τη φορά) δείχνοντάς μου πως τώρα ήθελε να ξαπλώσω μπρούμυτα. Το έκανα. Τότε με καβάλισε ,σαν τζόκευ , στον κώλο και έχοντας τα χέρια της στην μέση μου μου όργωσε την κωλοτρυπίδα με ωραίες περιστροφικές αλλα και κάθετες βαθιές γεμάτες δύναμη στραπονιές Κατσικογάμης, με μένα να συνεχίζω να βογκάω από κάβλα και φέρνοντας το χέρι μου πίσω να χαιδέυω τον γυμνασμένο δικέφαλο του ποδιού της Γλώσσα.
Οταν ξεκαβάλισε , σε μία κίνηση παθητικότητας και υποταγής στην ψωλή της , άνοιξα με τα δυο μου χέρια τα κωλομέρια μου θέλοντας να της δείξω την δουλεμένη κωλοτρυπίδα μου, τόετ εκείνη , αφού χτύπησε την πούτσα της ανάμεσά τους μερικές φορές , μου την ξαναέχωσε, έχοντας τώρα καβαλήσει το μπούτι μου και αφού την έβγαλε και την έβαλε αργά, μέχρι τέρμα , δυο τρεις φορές (κυττώντας στιγμιαία και το χέρι της - αυτό ήταν σημάδι μερέντας Λύπη) , συνέχισε το γαμήσι μου με γρήγορες κοφτές αλλά και ευρειας έκτασης στραπονιές Κατσικογάμης (κάνοντάς μου και πατητές στο τέλος των κρεσέντο Ναι! - πατητές είναι όταν παραμένει σε επαφή, χωρις να κουνιέται ,για μερικά δευτερόλεπτα , με τον πούτσο μέσα στον κώλο ) με μένα να συνεχίζω να κρατάω τα κωλομάγουλά μου ανοιχτά και εκείνη να κυττάζει από τον καθρέφτη την όλη φάση Γλώσσα.
Τραβήχτηκε απότομα και λύνοντας με μία κίνηση το στραπόν με ρώτησε : "Τώρα θα με γαμήσεις και μένα?" Money Mouth
Φαινόταν να το λέει σοβαρά......
"Δεν μπορώ εγώ να σε γαμήσω" ψέλισα , έκπληκτος ακόμα από το άκουσμα της επιθυμίας της
"Με την πλαστική πούτσα" διευκρίνησε
"Ναι , αμέ!" συμφώνησα Μεγάλο χαμόγελο
Τότε πήρε τον δονητή που είχε φέρει μαζί της , του φόρεσε και εκείνου καπότα , τον άλιψε με κρέμα και μου τον έδωσε , ξαπλώνοντας ανάσκελα
"Ελα!" είπε ανυπόμονα ανοίγοντας τα πόδια
"Κάβλωσες και θέλεις να γαμηθείς και εσύ, ε?......Mακάρι να μπορούσα να σε ικανοποιήσω με την δικιά μου πούτσα. Αλήθεια, πώς σου φαίνεται η πούτσα μου?" Μεγάλο χαμόγελο
"Μικρή"
Της τον έβαλα πολύ προσεχτικά αλλά εκείνη έκανε μία ανεπαίσθιτη κίνηση σαν να ενοχλήθηκε Χμμμ;. Μετά όμως με άφησε να τον παληνδρομίσω για λίγο μέσα στο μουνι της (ήταν στενό) πριν μου τον πάρει από τα χέρια για να συνεχίσει για λίγο ακόμα μόνη της κυττάζοντάς με στα μάτια Γλώσσα. Τότε έσκυψα για να την φιλήσω στον ώμο Έρωτας. Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την κίνησή μου μιας και με σταμάτησε , βάζοντας το χέρι , που κρατούσε τον δονητή , στο στήθος μου και λέγοντας "Εντάξει, ΟΚ!" έκανε να σηκωθεί Λύπη.
Αμέσως κοκάλωσα και έκανα πίσω. Ηταν μία ενστιγκτώδης κίνηση που μου υπενθύμισε πως πάντα η γυναίκα έχει το ουσιαστικό πρόσταγμα. Είτε την γαμάς , είτε σε γαμάει, αυτή ουσιαστικά αποφασίζει Γερο-μύστης.
Πάνω στο στραπόν είδα λίγο καφέ. Τελικα όντως είχα διαρροή..... Λύπη
Εκείνη δεν είχε πει τίποτα και τώρα ασχολιόταν με άλλα , παρόλα αυτά αισθάνθηκα την ανάγκη να απολογηθώ Ντροπή.
Μου είπε πως δεν την πείραξε Προσκύνημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2016
Όνομα κοπέλας
Λόλα/Εσμεράλντα
Υπηρεσίες
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS, ILIAS1339, fouxter και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2016
"Αλήθεια, πώς σου φαίνεται η πούτσα μου?" SmileBig
"Μικρή"
Της τον έβαλα πολύ προσεχτικά αλλά εκείνη έκανε μία ανεπαίσθιτη κίνηση σαν να ενοχλήθηκε Thinking. Μετά όμως με άφησε να τον παληνδρομίσω για λίγο μέσα στο μουνι της (ήταν στενό) πριν μου τον πάρει από τα χέρια για να συνεχίσει για λίγο ακόμα μόνη της κυττάζοντάς με στα μάτια Tongue. Τότε έσκυψα για να την φιλήσω στον ώμο Smitten. Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την κίνησή μου μιας και με σταμάτησε , βάζοντας το χέρι , που κρατούσε τον δονητή , στο στήθος μου και λέγοντας "Εντάξει, ΟΚ!" έκανε να σηκωθεί Sad.
Αμέσως κοκάλωσα και έκανα πίσω. Ηταν μία ενστιγκτώδης κίνηση που μου υπενθύμισε πως πάντα η γυναίκα έχει το ουσιαστικό πρόσταγμα. Είτε την γαμάς , είτε σε γαμάει, αυτή ουσιαστικά αποφασίζει"

Μας χαριζεις σπανιες ματιες στην ψυχοσυνθεση των ιεροδουλων...
DN
Duke Nukem
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1