Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σε χθεσινή μου εξόρμηση στην τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο πέτυχα στο Κωλοκυνθούς 63. στο μαγαζί που βρίσκεται ευθεία μπροστά, ένα διαμαντάκι ολοκαίνουρια άφιξη μόλις 2 ημερών στην χώρα μας με το όνομα Ελένη. Πρόκειται για ώριμη κοπέλα της παλιάς Ρώσικης σχολής, αρκετά εμφανίσιμη σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα.
Λεπτή,σχετικά ψηλή,,με λευκό δέρμα,ξανθά πλατινέ μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων, πράσινους οφθαλμούς μόλις την είδα δεν με άφησε ασυγκίνητο.Ανακοινώθηκε και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό που με ενδιαφέρει αρκετά σαν πρόγραμμα οπότε το δεκάρικο βγήκε εύκολα απο την τσέπη.
Η κοπέλα κατέφθασε στο δωμάτιο όπου την περίμενα με προσμονή καβλωμένος με την σκέψη ότι θα την απολάμβανα και πόσο τυχερός ήμουν που την πέτυχα.
Δεν μιλάει Ελληνικά, και απο Αγγλικά καταλαβαίνει πολύ λίγες λέξεις αλλά συνεννοηθήκαμε πολύ καλά στην διεθνή γλώσσα του σώματος. Φορούσε λευκά εσώρουχα και απο πάνω ένα ροζ δαντελένιο κορμάκι για να κρύβει κάποια σχετική χαλάρωση αλλά το σώμα της είναι αρκετά όμορφο και καλοδιατηρημένο.
Όρθιοι όπως ήμασταν αγκαλιαστήκαμε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.Υπήρχε πολύ καλή χημεία αναμεσά μας και η κοπέλα ανταπέδιδε με θέρμη.Άρχισε να γδύνεται αποκαλύπτωντας μου την κορμάρα της και ήδη απο τα προκαταρκτικά η συνέχεια προδιαγράφοταν πολύ ευοίωνη κάτι για το οποίο και δεν διαψεύστηκα.
Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι την πήρα αγκαλιά και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε σαν δύο πολύ καλοί εραστές.Με έγλυψε μέσα στα αυτιά και στον λαιμό με την καυτή της γλώσσα ανατριχιάζοντας με.Της έβαλα δάχτυλο στο μουνάκι της το οποίο και βρήκα αρκετά στενό.Κατέβηκε στην περιοχή των γεννητικών οργάνων,πήρε μωρομάντηλο και καθάρισε πούτσο και αρχίδια.Της έδειξα να ξεκινήσει την περιποίηση απο τα δίδυμα.Έγλυφε πολύ καλά με την επιδέξια γλώσσα της όλη την περιοχή και το έκανε άριστα.'Οσο η κοπέλα με έγλυφε εγώ έπαιζα με το μουνάκι της. Το τσιμπούκι της ήταν πολύ καλό επίσης,χωρίς χέρι και ικανοποιητικού σχετικά βάθους.Είχε πιάσει στο τσιμπούκι καλό ρυθμό και με είχε ανεβάσει αρκετά ψηλά.
Την γύρισα στην στάση του 69 όπου και άρχισα να απολαμβάνω το μουνάκι της,το οποίο πράγματι ήταν στενό,η κωλοτρυπίδα της ήταν δουλεμένη αλλά δεν ανακοινώνεται στο πρόγραμμα.Την έγλυφα και με έγλυφε και η ικανοποίηση ήταν αμοιβαία.
Η κοπέλα την είχε καταβρεί με το γλύψιμο τόσο που απότι κατάλαβα ήθελε να συνεχίσουμε αλλά της πρότεινα σεξ.Πέρασε το προφυλακτικό κάπως ατσούμπαλα στο πέος μου και ανέβηκε απο πάνω μου. Η κοπέλα προς μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι δεν χρησιμοποιούσε κάποιου είδους τζελ,το μουνάκι της ήταν στενό και έτσι η αίσθηση ήταν ικανοποιητική αλλά η κοπέλα πονούσε.Της τον έβαλα μέσα,την γαμούσα σιγά και αισθησιακά και την έφερα κοντά μου όπου και φιλιόμασταν,με έγλυφε και της έγλυφα τις ρώγες απο τα μικρά της στήθη.Η αίσθηση ήταν μοναδική και το ευχαριστήθηκα.
Στο πισοκωλητό μπορούσα να βλέπω την κωλοτρυπίδα της και το μουνάκι της όσο την γαμούσα και να χουφτώνω την κωλάρα της. Της έδωσα μερικά δυνατά καρφώματα στην θέση αυτή και την άλλαξα στάση σε ιεραποστολική.
Στην στάση αυτή μπορούσα να βλέπω τα υπέροχα μάτια της όσο την γαμούσα.Η επαφή μας ήταν στενή,φιλιόμασταν και είχαμε και οι δύο ιδρώσει λόγο της ζέστης.Αλλά η ηδονή ήταν φανταστική.
Για φινάλε ξάπλωσα και η κοπέλα μέ έγλυψε ικανοποιητικά σε αρχίδια και κατόπιν και στο πέος, όπου όταν ήρθα σε μεγάλο οργασμό είχε τοποθετήσει στο στόμα της και περίμενε πολύ σωστά να αδειάσω όλη την ποσότητα.
Εν κατακλείδι η κοπέλα είναι λίρα 100 τόσο σε υπηρεσίες όσο σε εμφάνιση και συμπεριφορά και σίγουρα σε όσους αρέσουν οι ώριμες είναι μία πολύ καλή επιλογή. Εμένα με κέρδισε και σίγουρα θα ξαναπεράσω μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ελένη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού