Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 176 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Υπό την πίεση του χρόνου κατέβηκα στις 14:00 για ένα γρήγορο γαμησάκι στο Κολωνού 47 τον όροφο. Αυτό το μπουρδέλο, μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί συνήθως έχει σάπια μιλφάκια, με εξαίρεση την Χριστίνα που ήταν πιτσιρίκα και σταμάτησε πρόσφατα φεύγοντας για την πατρίδα της. Με την Χριστίνα είχα περάσει πάνω από 10 φορές, γιατί είχε ζουμερή κολάρα, μεγάλα βυζιά και πέρναγα καλά. Με την Ναταλία γνωρίζομαι αρκετά καλά, έχουμε συχνή επικοινωνία και έχουμε βρεθεί και εκτός μπουρδέλου. Την Ελένη επίσης την έχω πάρει αρκετές φορές και έχουμε κάνει τελευταία ρομαντικό γαμήσι Ματάκι! Την Τρίτη έκανα και εξέταση για hiv, γιατί τελευταία το ακάποτο πήγαινε σύννεφο, αλλά όλα κομπλέ!
Ήθελα αρχικά να πάρω μόνο την Ναταλία, αλλά τελικά με έψησε για παρτουζίτσα και δεν άντεξα τον πειρασμό. Η Ναταλία είναι ένα αδύνατο μιλφ γύρω στα 45, έχει πεταχτό κώλο και μικρά ψυλοπεσμένα βυζάκια. Είναι ξανθιά με μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους και μέτριο πρόσωπο. Αν την δεις έξω, δεν καταλαβαίνεις τι δουλειά κάνει. Η Ελένη είναι νταρντάνα ξανθιά μιλφ, μεγάλα βυζιά με τεράστιες ρόγες, έχει ένα τατουάζ πεταλούδα πάνω από την κολάρα της και κάνει τα πάντα όλα μέσα. Έδωσα το 20ρικο και περίμενα ελάχιστα μέσα στο ζεστό δωμάτιο...
Μπήκαν μέσα τα κορίτσια και εγώ τις περίμενα όρθιος. Η Ελένη μου όρμησε με γλωσσόφιλα και εγώ την έφερα κοντά μου τρίβοντας τον σηκωμένο πούτσο μου στην μουνάρα της. Μετά πήρα αγκαλιά την Ναταλία δίνοντας της πεταχτά φιλιά στο στόμα, γιατί ήταν συγκρατημένη και δεν ήθελε γλωσσόφιλα και έτριψα επίσης για λίγο τον πούτσο μου στο μουνί της. Μετά γύρισε την κολάρα της κουνώντας την μπρος πίσω και εγώ έτριβα πάνω της τον πούτσο μου.
Αυτά τα προκαταρκτικά δεν κράτησαν πολύ και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για την συνέχεια...
Πρώτη ξεκίνησε την πίπα η Ελένη. Τον έπαιρνε βαθιά χωρίς καπότα και εγώ είχα στο πλάι μου την Ναταλία, χουφτώνοντας την κολάρα της και γλύφοντας τα βυζιά της. Ύστερα είπα στην Ναταλία να ξεκινήσει την πίπα. Αυτή έβαλε προφυλακτικό, γιατί δεν ήθελε να κάνει ακάποτο και τον έπαιρνε βαθιά στο στόμα της. Μπορώ να πω ότι η πίπα της βελτιώθηκε σημαντικά σε σχέση με τις αρχές που είχε ξεκινήσει. Όση ώρα έκανε πίπα, εγώ έδινα γλωσσόφιλα παθιασμένα με την Ελένη και έγλυφα τις ρόγες της. Σταμάτησα την Ναταλία από το τσιμπούκι και της είπα να ανέβει πάνω μου. Αυτή ανέβηκε πάνω μου και κουνιόταν μόνη της πάνω στον πούτσο μου όση ώρα εγώ γλυφόμουν με την Ελένη. Σε μια στιγμή παραμερίζω την Ελένη και δίνω ένα γερό χαστούκι στην κολάρα της Ναταλίας και ανέβασε πιο γρήγορο ρυθμό. Η Ελένη με ρώτησε...Εμένα δεν θα με γαμήσεις? Υπάκουσα και αλλάζοντας προφυλακτικά στήθηκε στα τέσσερα και την γαμούσα δυνατά δίνοντας της χαστούκια στην κολάρα της μετά από προτροπή της Ναταλίας. Όση ώρα γαμούσα στα τέσσερα την Ελένη, η Ναταλία πήγε έβαλε νερό στα χέρια της και με έβρεξε γιατί είχα γίνει μούσκεμα και φύσαγε στο πρόσωπο μου να δροσιστώ, ενώ εγώ έγλυφα με πάθος τα βυζιά της και δίναμε πεταχτά φιλιά στο στόμα κατά διαστήματα. Πήγα να βγω από το μουνί της Ελένης να αλλάξουμε στάση, αλλά από την καύλα ένιωσα ότι χύνω και αστραπιαία έβγαλα την καπότα και έχυσα αρκετή ποσότητα στο σεντόνι και λίγη στα χέρια της Ελένης.
Συμπερασματικά η Ελένη συμμετείχε πιο ενεργά στην παρτούζα και η Ναταλία ήταν λίγο συγκρατημένη, όμως περάσαμε καλά και θα το ξαναδοκιμάσω με το συγκεκριμένο δίδυμο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2016
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ελένη
E
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Invisible Man, TOMMY DEVITO

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού