Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κανονιζουμε με κολητο βολτα στα κοριτσια μετα απο καιρο με ενα σκοπο.Το 2 - 1,κοινως παρτουζα...
Και οταν λεμε παρτουζα εννοειται ο ενας να γαμαει κωλο και ο αλλος μουνι,οχι σας τους αλλους που λενε οι κοπελα κανει και παρτουζα και δεν δινει κωλο Κεφάλι σε τοίχο!
Κανουμαι λοιπον μια βολτα στα μαγαζια να χορτασει λιγο το ματι και για να αποφασισουμε πιο κοριτσι θα ικανοποιησει τα γουστα μας και τελικα διαλεξαμε την Χριστινα.
Ξανθια με σχετικα ωραιο προσωπακι (για φυλης)στηθος Α και ψιλο πεσμενο κωλος το ιδιο κατι ψιλο τατουαζ,γενικη εμφανιση μετρια αλλα επειδη η υπηρεσιες την εχουν δοκιμαστει την τιμησαμε.
Μπαινει μεσα στο δωματιο και μας χαιρεταει και τους,χερια δεν δωσαμε παντως....
Ξεκιναει με Μαλακία και στους δυο πιπα μετα στον ενα που ηταν ξαπλωμενος εγω ημουν στα γονατα και την χαιδευα λιγο και γυρναει μετα για να μου παρει πιπα,σηκωνομε ορθιος την πιανω απο το κεφαλι και ξεκιναω ενα mouth fuck και σχετικα καλη προσπαθεια για deep throat,δεν το τερματιζε αλλα ητανε αρκετα κοντα μπορω να πω,πηρε μια ανασα και μετα πηρε τ'αρχιδια μου στο στομα της,καλο γλυψιμο και ρουφηγμα,ξαναγυρναει στον φιλο και την στηνω στα τεσσερα,πιπα στον φιλο κωλο εγω,εφαγε και τα μπατσακια της.

Τι θα γινει εγω θα γαμησω καθολου?Λεει ο φιλος και ξαπλωνω εγω αυτη απο πανω μου και μπαινει και ο φιλος στο παιχνιδη απο την πισω πορτα,κατσαμε λιγο σε αυτην την σταση και επειδη κοντευε η ωρα μου την ξαναστηνω στα τεσσερα,πιπα στον φιλο κωλο εγω παλι,πιπα κωλο εμπλοκη την πηγαμε,την παιζω λιγο μια μουνι μια κωλο,τελευταια φαση απο κωλο με κομπρεσερ οπου και τελειωσα μεσα στον κωλο της.Σειρα του φιλου στα τεσσερα και αυτος κομπρεσερ και στον κωλο μεσα...
Αντεχει η κοπελα,παιζει να ειναι στο top 10 τσιμπουκια της φυλης,η τσατσα δεν ενοχλησε,πρεπει να ειμασταν κανα 20λεπτο μεσα,καλα περασαμε ισως την ξανατιμησουμε για να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο(αππ θεμα στασεων).
Καλα γαμησια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Rokko28
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
1.176
Πόντοι:
5.160
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, kolokopeas, TOMMY DEVITO

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού