Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη στις 01.45 , η βόλτα που έκανα ήταν κυρίως στο Μεταξουργείο σε κάποια επιλεγμένα σπίτια στη Φυλής και γυρίζοντας για το σπίτι είπα να περάσω απο εδώ μπας και πετύχω την Μαργκώ μίας και δεν είχα καταφέρει να την δώ σε άλλες βόλτες μου.

Ανέβηκα τα σκαλιά και η υπηρεσία μου είπε ότι έχει καινούργια κουκλίτσα . Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα. Βγήκε μία ξανθιά κοπέλα με σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους , λευκή επιδερμίδα , λευκά εσώρουχα , κοντούλα με κανονικό σώμα , ωραίο κωλαράκι μικρό βυζί και μέτριο πρόσωπο με θλιμμένη έκφραση.

Είπα να την δοκιμάσω , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο άφησε το προφυλακτικό στην άκρη του κρεβατιού και έβγαλε το σουτιέν της. Την πλησίασα και χούφτωσα τα κωλομέρια της και φίλησα τα βυζάκια της , στην συνέχεια την φίλησα σε λαιμό ώμους και πλάτη όπου της άρεσε ιδιαίτερα , στο στόμα ούτε πεταχτά με τα χείλη δεν δέχτηκε μίας και έστρεψε το κεφάλι της.

Της κατέβασα το άσπρο εσώρουχο της και την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , έσκυψα απο πίσω της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , της άρεσε αρκετά και άρχισε να αναστενάζει , συνέχισα για αρκετή ώρα μάλιστα κάποια στιγμή γύρισε ανάσκελα για να είναι πιο άνετα και με το χέρι της μου έγνεψε να συνεχίσω κάτι που έκανα. Ξάπλωσα ανάσκελα , ανέβηκε απο πάνω μου, τρίφτηκε λίγο στον πούτσο μου και στην συνέχεια μου έδειξε το προφυλακτικό .

Κατέβηκε πιο χαμηλά , ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια και μάλιστα για αρκετή ώρα , στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της μέτρια απο την αρχή μέχρι το τέλος , μονότονη και ρηχή . Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση την ανέβα απο πάνω μου , εδώ η μικρή είχε καλή συμμετοχή ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου ενώ έκανε και κυκλικές κινήσεις με την λεκάνη της , το μόνο που δεν άλλαζε ήταν η θλιμμένη έκφραση στο πρόσωπο της και ότι παρέμεινε αμίλητη. Αλλαγή στάσης , την έστησα στα τέσσερα , αφού έγλυψα για λίγο πάλι το μουνάκι της έκανα ένα πέρασμα και απο το κωλοτρυπηδακι της , την ξάφνιασε αυτό αλλά της άρεσε μιας και ήταν και η μόνη στιγμή που χαμογέλασε. Καλή στάση σώματος και ωραία θέα , την πήρα για κάνα 5λέπτο πισωκολλητά μέχρι που σταμάτησα έβγαλα το προφυλακτικό και της είπα να ξαπλώσει , της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της , μου έδειξε να μην τελειώσω σε αυτό και εγώ της έδειξα τα βυζάκια της , μετά απο λίγο και παίζοντας τον με το χέρι μου έχυσα στα βυζάκια της.

Σηκώθηκε πλύθηκε καλά για αρκετή ώρα και έφυγε , στο δωμάτιο έκατσα κοντά 25 λεπτά , τα περισσότερα βέβαια ήταν επειδή την έγλυφα , δεν βιάστηκε καθόλου ούτε παραπονέθηκε για τον χρόνο όπως βέβαια ούτε η υπηρεσία.

Καλό κορμάκι το 22άχρονο ρωσάκι , η πίπα της είναι μετριότατη και πρέπει να βελτιωθεί άμεσα ώστε το πακέτο να είναι καλό γιατί αν εξαιρέσεις τα φιλιά που δεν θέλει είναι δεκτική σε δάχτυλα και έχει και καλή συμμέτοχη. Έστω και για μία φορά θα την πρότεινα για να την δοκιμάσει κάποιος κυρίως πιπινολατρης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαργκώ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.820
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού