Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 34 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δυο κοπελες στον οίκο Γκαμπριέλα και Αντζυ η Γκαμπριέλα να καβλαντιζει στο σαλόνι με τους υποψήφιους πελάτες και η αντζυ να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο, πλήρωσα βιαζοντας να μην χάσω το κελεπούρι και αναμονή στο σαλόνι να αδειάσει δωμάτιο, η κοπέλα είναι ξανθιά αδύνατη με μικρό βυζακι και αρκετά εμφανισιμη, η τσα2 φώναξε την κοπέλα πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, μετα απο αναμονή στο σαλόνι όπου κόσμος έμπαινε και έβγαινε αδειάζει δωμάτιο και μπαίνω εγώ, το δωμάτιο άθλιο για φυλής μικρό και το σεντόνι βρώμικο μετά από ένα 20αλεπτο αναμονής ήρθε η κοπέλα φουριοζα γδύθηκε μου εγλυφε λίγο της θηλες και πέρασε λάστιχο σε πεσμένο μόριο και ξεκίνησε πιπα, η πίπα αεροπιπα με αποτέλεσμα να μην έχω στύση εκεί άρχισε είσαι κουρασμένος και τέτοια άρχισε να την παίζει με δύναμη με αποτέλεσμα να πονάω, της είπα να ξαπλώσει για να την χαϊδέψω μήπως καβλωσω αλλά ήταν τέλειος α μετοχή μετά μου είπε ξάπλωσε και μου είπε να της δώσω άλλο ένα 20αρικο γιατί θα φύγει, φυσικά δεν έδωσα ντύθηκε και έφυγε, χρόνος στο δωμάτιο κοντά στο 10αδεπτο .
ΥΓ. Κάτι που ξέχασα ενώ περιμενα στο δωμάτιο χτύπησε το τηλ . του οίκου όπου το σήκωσε η τσα2 και είπε να ξαναπάρει σε λίγο γιατί είναι στο δωμάτιο, μετα απο λιγο ξαναχτύπησε το σήκωσε η γαμπριελα και μιλουσε με κάποιον περιμένοντας να βγει η Αντζυ απο το δωματιο βγήκε πήρε το τηλέφωνο και έκλεισε ραντεβου 9 με 12 στο σύνταγμα στο μεγάλη Βρετανία εγώ παντός ούτε τσάμπα τελικά υπάρχουν ακόμα λεφτά στην Ελλάδα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2016
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Υπηρεσίες
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
616
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, bourdeliaris82, Γιάννης Κρητικός και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2016
Καλά να πάθεις αφού πέρασες όταν είχε κίνηση.
17 Ιουνίου, 2016
Λες να έφταιγε αυτό; Τι να κάνω φίλε δεν είμαι από Αθήνα και δεν είχα χρόνο, ειχα διαβάσει κριτικές και πήγα για το πρωκτικό
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2