Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 20.20 . Βρέθηκα προς τα σπιτάκια Ιωαννίνων και Κωνσταντινουπόλεως με σκοπό αυτή την φορά να πάρω ύστερα απο καιρό ένα παλιό μου στανταράκι την Εύα. Κατέβηκα τα σκαλάκια και με τα λεφτά έτοιμος να περάσω . Καλησπέρα είπε η υπηρεσία , σήμερα δουλεύει η Όλγα. Όλγα ποια Όλγα δεν δουλεύει η Εύα , ρώτησα την υπηρεσία. Η Εύα θα λείψει για μερικές μέρες , εσύ δεν περνάς με άλλη μόνο με την Εύα , όχι απλά ήρθα σήμερα γι αυτήν. Κάτσε να δεις την καινούργια κοπέλα είναι φίλη της Εύας αυτή την έφερε.

Ήρθε στο σαλόνι μια ψηλή κοπέλα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους μοντελε σώμα και μικρό στητό βυζάκι , τι πρόγραμμα κάνει σαν της Εύας ρώτησα , όχι απλό πρόγραμμα απάντησε η υπηρεσία. Οκ θα περάσω απάντησα .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , λεπτά αργότερα ήρθε στο δωμάτιο η Όλγα , απο που είσαι και πως σε λένε ρώτησε ακουμπώντας προφυλακτικό και μωρομαντιλα στο κομοδίνο, αυτή είπε ότι είναι 26 αλλά εμένα μου φαίνεται για μεγαλύτερη. Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού , την πλησίασα και άρχισα να την φιλάω σε λαιμό και στα βυζάκια της , καθόταν χωρίς να αντιδράει και μετά απο λίγο μου είπε να ξαπλώσω , πήρε μωρομάντιλο και μου σκούπισε τον πούτσο , ξεκίνησε να με φιλάει στο στήθος ενώ με το χέρι της έπαιζε τον πούτσο μου , στην συνέχεια κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να γλύφει σαν παγωτό κατά μήκος τον πούτσο μου χωρίς να τον βάλει στο στόμα.

Πήρε προφυλακτικό και μου το φόρεσε , ξεκίνησε πίπα η οποία ήταν μονότονη στο ίδιο μοτίβο αλλά βαθιά. Με ρώτησε πως θέλω , της είπα να ανέβει απο πάνω , ανέβηκε απο πάνω και κρατώντας τον πούτσο μου με το χέρι κάθισε πάνω του και έκανε βαθιά καθίσματα , δεν βολευόταν και φαινόταν οπότε της είπα να αλλάξουμε , ξάπλωσε και πήγε να γυρίσει ανάσκελα αλλά της είπα να μείνει έτσι όπως ήταν και την πήρα πλαγιαστά , αναστεναγμοί ψιλοψεύτικοι. Τρίτη στάση της είπα να στηθεί στα τέσσερα , έσκυψα απο πίσω της και πήγα να γευτώ το μουνάκι της , μου είπε περίμενε , πήρε μωρομάντιλο και σκούπισε λίγο το μουνί της , την έγλυφα για λίγο , δεν είχε καμία αντίδραση έτσι μπήκα μέσα της και την πήρα πισωκολλητά μέχρι που τελείωσα.

Σηκώθηκε πλύθηκε με χαιρέτησε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα 11-12 λεπτά , ωραίο κοπέλα(βέβαια γούστα είναι αυτά όπως έχουμε πει)καλή σχετικά πίπα και μέχρι εκεί , φαίνεται να κάνει αγγαρεία ή για να μην την αδικήσω να είναι εκτός απο τα νερά της.... Για ένα απλό ξεφόρτωμα σε μια ωραία κοπελίτσα χωρίς πολλά πολλά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2016
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.633
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, fouxter και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού