Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ιουλία επέστρεψε και πάλι στο Βέργας. Μιάς που τη πέτυχα και οι υπόλοιπες κοπέλες που είδα δεν μου έκαναν το κλικ, αποφάσισα να περάσω. Το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα είναι πως έχει παχύνει αρκετά αλλά μέσα στα επιτρεπτά όρια. Παρόλα αυτά παραμένει γλυκειά και όμορφη.

Ήρθε σχετικά γρήγορα. Γρήγορος και ο χαιρετισμός και κατευθείαν σκούφο σε τελείως πεσμένο πούτσο. Κάποια φιλάκια στο στήθος μου και μετά αμέσως πίπα. Παλιά με είχε συνηθίσει σε ακάποτα τσιμπούκια αλλά τώρα φαίνεται ότι αυτό έχει κοπεί. Σχετικά καλή η πίπα της αλλά χωρίς γλύψιμο αρχιδιών. Για αρχή πισωκολητό με καλή εφαρμογή και κραυγούλες από μεριά της. Γύρισμα μπροστά με σφιχτές αγκαλιές από εμένα και φιλιά στο λαιμό της αλλά όχι στο στόμα. Επειδή εμένα με φτιάχνει πολύ η Ιουλία τελείωσα περίπου στο δεκάλεπτο. Θα μπορούσα να είχα κρατήσει παραπάνω αλλά η συμμετοχή της ήταν τυπική. Ντύθηκε και έφυγε με ένα χαμόγελο.

Θεωρώ ότι η συμμετοχή της πλέον έχει φτάσει σε οριακά επίπεδα και ότι τυπικά κάνει ένα ανεκτό γαμήσι. Έχει χαλάσει και λίγο στην εμφάνιση διότι τα παραπάνω κιλά χτυπάνε άσχημα σε αυτή τη κοπελα που πριν ένα χρόνο ήταν μωράκι για έρωτα και μόνο. Τώρα είναι διαφορετική σε όλα. Η μαγεία που είχε όταν πρωτοεμφανίστηκε απλά χάθηκε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
447
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού