Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη στις 01.15 .Ανέβηκα τα σκαλιά και ο ευγενικός τσατσος(απο RIP Φυλής 80 και Φυλής 71α)με ενημέρωσε ότι δουλεύουν δυο κοπέλες . Πρώτη εμφανίστηκε η η γνωστή Γκάμπι/Γκαμπριέλα η ακεντράριστη και δεύτερη ήρθε στο σαλόνι η Σάρα .

Αν και θα ήθελα να την πάρω στα σπιτάκια της Φιλιππίδου που έχουν πολύ καλύτερα δωμάτια άκουσα το κάτω κεφάλι και πέρασα επιτόπου μιας και ήταν στους στόχους μου.

Η Σάρα είναι μια κοπελίτσα 19 ετών απο την Μολδαβία , με καστανομελί μακρύ μαλλί (που της πάει πολύ περισσότερο και αναδεικνύει την θηλυκότητα της πολύ περισσότερο απ όταν είχε πρωτοεμφανιστεί και τα είχε μικρά κοτσιδάκια)με λεπτό ωραίο κορμί και μικρό στήθος , ελληνικά δεν γνωρίζει πολύ η μάλλον για να το πω καλύτερα περισσότερο καταλαβαίνει και λιγότερα μιλάει.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και ήρθε κατευθείαν στο δωμάτιο , με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει και να με γλύφει στο λαιμό αισθησιακά , κάτι που έκανε και στο σαλόνι . Ανταλλάξαμε μερικά πεταχτά φιλιά και της αφαίρεσα το στηθόδεσμο .Έγλυψα λίγο της ρογίτσες της. Της είπα να ξαπλώσει στην άκρη του κρεβατιού , της σήκωσα τα πόδια της έβγαλα το στρίνγκ και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , έδειξε να της αρέσει έτσι συνέχισα για αρκετή ώρα , έβγαζε μικρές κραυγούλες ενώ υγράνθηκε μετά απο λίγο .

Ξάπλωσα στο κρεβάτι , ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό στο στήθος για αρκετή ώρα μιας και δεν βιάζεται , χαϊδεύει τον πούτσο μου και όταν ήρθε σε πλήρη στύση μου πέρασε το προφυλακτικό . Η πίπα της είναι πολύ χαλαρή μιας και γλύφει τον πούτσο με πολύ χαλαρά τα χείλη της και δεν νιώθεις πολλά , προσπαθεί να τον πάρει βαθιά στο στοματάκι της , αρχίδια δεν πλησίασε καθόλου μόνο τα ζουλούσε με το χέρι της , η πίπα της θέλει πολύ δουλειά .

Πρώτη στάση την ανέβασα απο πάνω , εγώ έδινα τον ρυθμό ενώ αυτή έτριβε τα βυζάκια της , δεύτερη στάση στα τέσσερα , πολύ καλό στήσιμο , αφού της έγλυψα λίγο ακόμα το μουνάκι την πήρα πισωκολλητά όπου δεν αντέχει και πολλά πολλά , τρίτη και τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου ήταν και η στάση που κάτσαμε πιο πολύ και ας μην μου αρέσει διότι κάποια στιγμή ξεκίνησε τα γλωσσόφιλα και δεν έλεγε να σταματήσει ενώ με τράβαγε πολύ δυνατά(μου άφησε δαχτυλιές)προς το κορμί της , κάποια λεπτά μετά τελείωσα και μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι αφού δεν με άφηνε να σηκωθώ.

Σηκώθηκα να πλυθώ , η Σάρα φόρεσε τα ωραία εσώρουχα της μου έδωσε δύο πεταχτά φιλιά στα χείλη με καληνύχτισε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 20λέπτο. Πρόκειται για ένα πιπίνι με ωραίο κορμί ωραίο μουτράκι , το οποίο κάνει πολλά προκαταρκτικά , δεν βιάζεται , θέλει να την οδηγείς και γενικά είναι για gfe καταστάσεις. Και τώρα άνετα της το δίνεις το 20εύρω αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την πίπα της για να ανέβει ένα επίπεδο πιο πάνω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2016
Όνομα κοπέλας
Σάρα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.357
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2016
φιλε το γκομενακι το εχει απλως η πιπα της ειναι δεν ειναι καλη αν βελτιωθει θα γινει σιγουρα μια απο τις καλες κοπελς εγω την γαμαω απο την αρχη της καριερας της
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1