Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη μεσημέρι στις 12.40 . Ιζαμπέλα άκουγα αλλά δεν είχε τύχει να την πετύχω στις βόλτες μου . Ανέβηκα τα σκαλιά και το σαλόνι γεμάτο … Αφού περίμενα μερικά λεπτά και οι φωνές της Ιζαμπέλας από το δωμάτιο ακουγόντουσαν σε όλο τον οίκο εμφανίστηκε στο σαλόνι. Ποια Ιζαμπέλα (ποια amstel χα χα χα) είπα αρχικά από μέσα μου … αυτή είναι η Λίνα είπα….ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , φορούσε κλασσικά την καρό φουστίτσα της , όσο την κοιτούσα κατάλαβα ότι όντως είναι άλλη κοπέλα αλλά μοιάζουν σαν αδερφές … Οι διαφορές τους , η Λίνα φορούσε εσώρουχο η Ιζαμπέλα όχι , η Λίνα στο σαλονάρισμα ήταν πιο συγκρατημένη , η Ιζαμπέλα χόρευε τόσο στον στύλο του σαλονιού όσο και στον πούτσο μου ενώ με φίλησε κιόλας και ήταν γενικά αεράτη , η Λίνα είχε λίγο πιο σφιχτό κορμί ενώ η Ιζαμπέλα έχει και κάποια σημάδια από τομές χαμηλά δεξιά στην κοιλιά της.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε πολύ χαμογελαστή στο δωμάτιο και με το που μπήκε στο δωμάτιο μου έστελνε φιλάκια , έβαζε το δάχτυλο στο στόμα της και το έγλυφε αισθησιακά , αφαίρεσε το τοπάκι της και ζούλιξε τα μικρά βυζάκια της. Με καύλωσε μόνο που την έβλεπα .Σηκώθηκα από το κρεβάτι την πλησίασα και χούφτωσα τα κωλομέρια της , πήγα να φιλήσω τις ρόγες της αλλά μου έπιασε το κεφάλι μου το σήκωσε και άρχισε να με φιλάει , προσπαθούσε να μου πεί κάτι για το άρωμα μου … μιλάει ελάχιστα ελληνικά και πολύ λίγες λέξεις στα αγγλικά.

Με μία γρήγορη κίνηση της κατέβασα την φουστίτσα της την γύρισα έσκυψα από πίσω της , της άνοιξα λίγο τα πόδια και άρχισα να γλείφω το μουνάκι της , αμέσως άρχισε να αναστενάζει , την έγλυψα για λίγο αλλά αυτή γύρισε με σήκωσε και άρχισε να φιλάει πάλι οδηγώντας με στο κρεβάτι , στην κυριολεξία με έριξε σε αυτό και με καβάλησε , ξεκίνησε να με φιλάει σε λαιμό στήθος και κατέβαινε προς τα κάτω , παραμέρισε τον ήδη σηκωμένο πούτσο μου με το χέρι της και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου καθώς και τον πούτσο μου πάνω κάτω χωρίς να τον βάλει στο στόμα της . Πήρε μωρομάντιλο και κοιτώντας με στα μάτια σκούπισε τον πούτσο μου με αυτό και τον πήρε επιτέλους στο στόμα της , πίπα πολύ καλή , υγρή και βαθιά , την γύρισα σε στάση 69 όπου απόλαυσα για λίγο ακόμα το μουνάκι της.

Πέρασμα προφυλακτικού , από μόνη της στήθηκε στα τέσσερα και με τα δάχτυλα της άνοιξε το μουνάκι της και μου έδειξε να μπώ μέσα της , καλό στήσιμο , μπήκα στο υγρό πια μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητά , το έχει , έπαιζε την κλειτορίδα της και φώναζε πολύ , αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό γιατί πιο πολύ ήθελα να γευτώ πάλι τα φιλιά της , βρήκαμε χημεία , την γαμούσα και φιλιόμασταν και αυτός ήταν και ο μόνος τρόπος να μην φωνάζει …συνεχίσαμε έτσι για αρκετή ώρα , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω , βγήκα από μέσα της , αφαίρεσα το προφυλακτικό και έχυσα στο μουνί της , αυτή έτριβε το μουνί της ενώ πήρε με το δάχτυλο της από τα χύσια μου και έτριψε τα βυζάκια της.

Δεν σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι , καθόταν και έπαιρνε ανάσες , σηκώθηκα να πλυθώ και όταν τελείωσα σηκώθηκε ήρθε από πίσω μου και χούφτωνε τα κωλομέρια μου και άρχισε πάλι να με φιλάει , πλύθηκε και αυτή με την σειρά της ντύθηκε με χαιρέτησε και έφυγε .

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά , σχετικά καλό κορμί αλλά με συμμετοχή και διάθεση σούπερ , φιλάει σαν λυσσασμένη κάνει πολύ καλή πίπα , είναι δεκτική σε δάχτυλα και γλυφομούνι και το ζεί το γαμίσι , πολύ καλή επιλογή και συστήνεται ανεπιφύλακτα όπως και ο professorx .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
193.146
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού