Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είχα κάτι τρελές καύλες σήμερα, έκανα μια μίνι τσάρκα στα τσαρδιά του κέντρου, δε βρήκα κάποια που θα ήθελα ή που να με καύλωνε πολύ, κ είπε να ξελαφρώσω στη Βίκυ, μιας κ είχα αποθημένο να δοκιμάσω αυτό το deep throat που προσφέρει.
Βίκυ, μια μιλφού με καρέ μαλί, 'σκληρό' πρόσωπο, πιασιματάκια ωραία κατανεμημένα, κοντά στο 1.65, χαμογελαστή. Όχι κάτι το ιδιαίτερο πάντως. Πληρώνω κ μετά από 5λεπτη αναμονή, έρχεται.

Να σημειώσω ότι μεν τον τσαρδί ψιλοβρωμάει κ δε σου γεμίζει το μάτι, τα δωμάτια είναι καθαρά, με μοκετούλα, παντοφλίτσες κτλ.

Έρχεται λοιπόν η Βίκυ, μου λέει να ξαπλώσω για να απολαύσω την πίπα της, έχει μωρομάντηλα για τον πούτσο, αλλά στην ερώτησή της πώς θέλω την πίπα, της απάντησα με σκουφί. Όμορφα προκαταρκτικά, γλύψιμο στις ρώγες, τρίψιμο με τις σκληρές (σε υφή) βυζάρες της πάνω στον πούτσο μου, με καύλωσε η άτιμη, φοράει την καπότα κ αρχίζει να πιπιλάει τα αρχίδια. Με μαεστρία γλύφει το πέος κ το χώνει όλο στο στόμα της όπου αρχίζει μια όμορφη βασανιστική πίπα. Τον κατάπιε όλο κ τον κράταγε κ για ώρα όλο μέσα στο στόμα της. Καύλωσα! Λίγο πριν χύσω της ζητάω να την γαμήσω κιόλας. Αυτή σα να παραξενεύτηκε μιας κ δε νομίζω να την πηδάει κ κανείς κ μάλλον την παίρνουν όλοι για την πίπα της. Γυρνάει, βγάζει το βρακάκι της κ την γαμάω σε ιεραποστολικό για λίγη ώρα, κρατώντας τις βυζάρες της. Όχι κάτι ιδιαίτερο, μιας κ το πρόσωπό της δε σε πολυγεμίζει, ενώ κ από σώμα δεν είναι κ καμιά τοπ. Τέσπα, βιαζόμουν, οπότε τελείωσα έτσι. Σηκώθηκε, με ευχαρίστησε κ έφυγε.

Αυτά λοιπόν, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Μια average συνουσία, απλά μου έφυγε το αποθημένο να δοκιμάσω αυτή την πίπα που διαφημίζει. Και η οποία ήταν καλή βέβαια, αλλά όχι κ για 20e για αυτό. Τσεκαρίστηκε από τη λίστα μου, κ έφυγε. Πάμε για άλλες τώρα Χαμόγελο Ελπίζω να βοήθησα

(Πάρκινγκ 10 λόγω μηχανής. Στο τσαρδί δουλευε κ μια ψηλή νταρντάνα, η οποία προσέφερε κ παρτούζα με τη Βίκυ, αλλά εγώ ήθελα μόνο να δοκιμάσω την πίπα της).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
654
Πόντοι:
2.297
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HONDACRV, amjik, a-aprilios

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού