Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές

Βραδυνή επίσκεψη στο Arigato μετά από ενημέρωση συναγωνιστή πως έχει έρθει καινούργιο κορίτσι στο δεξιό σπίτι.Πρόσβαση εύκολη και άνετο πάρκινγκ, μπαίνω στο σπιτάκι και με υποδέχεται η τσατσά, ευγενική όπως πάντα,και ξεκινάει τον πρόλογο περί καινούργιου κοριτσιού, προγράμματα και ταυτόχρονα εμφανίζεται και η κοπέλα.Η Αλεξάνδρα είναι γύρω στα 30, μετρίου αναστήματος, πρόσωπο πρόστυχο, κορμί λεπτό και σφιχτό, στήθος 1.5 προς 2 και κωλάρα σφιχτη και στρογγυλή για ανελέητο ξέσκισμα! Κατσικογάμης

Αφού πλήρωσα το παράβολο για το πρόγραμμα με το ακα στοματικό, περνάω στο δωμάτιο, μπαίνω για ένα γρήγορο πλυσιματάκι και με το που τελειώνω μπαίνει και το κορίτσι μέσα.Μετά τις συστάσεις και κανά δυο κουβέντες αρχίζουν τα χάδια και τα φιλιά στο σώμα, στο στόμα δεν φιλάει.Η πίπα της ήταν αρκετά καλή, αργή και βαθειά και μόλις της το ζήτησα πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα!Εδω να προσθέσω ότι όσο με πίπωνε είχε στήσει την κωλάρα της απέναντι από τον καθρέφτη για να την απολαμβάνω και δεχόταν χάδια στο κορμί και στο μουνάκι χωρίς παράπονα και αρνήσεις, δάκτυλο δεν δοκίμασα να βάλω.Πρώτη στάση στα τέσσερα όπου στήνεται πολύ ωραία και αντέχει σφυροκόπημα! Ναι! Στην συνέχεια στα πλάγια και μετά ιεραποστολικό στην ίδια ένταση όπου το κορίτσι ανταποκρινόταν χωρίς να δείχνει ότι κουράζεται.Για τελείωμα ξανα πίπα, ελαφρύ καραμέλωμα τις μπάλες και μετα στήσιμο πάλι στα τέσσερα και κατάθεση στην κωλάρα της!

Καθώς την καθάριζα με τα μαντυλάκια, σαν καλό παιδί που είμαι Έρωτας , πιάσαμε κουβέντα για τις "θεραπευτικές" ιδιότητες του σπέρματος! Χμμμ; Χμμμ; Πόσο καλό είναι για το δέρμα, ειδικά για το πρόσωπο, για την διατροφική του αξία και πόσο επηρεάζει η διατροφή την γεύση και την μυρωδιά του!Σε γενικές γραμμές ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που σίγουρα θα επαναληθφεί.

Αυτά από εμένα συναγωνιστές, να περνάτε καλά και να γαμάτε ακόμα καλύτερα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
138
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού