Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινές...ορέξεις και επίσκεψη στον εν λόγω οίκο. Η υπηρεσία με ενημερώνει ότι δουλεύει η Ελένη και ότι σύντομα βγαίνει από το δωμάτιο αλλά περιμένει ήδη άλλος που την έχει κλείσει για μισάωρο (!) Έκανα να φύγω αλλά λέω κάτσε να δούμε τουλάχιστον τι παίζει μιας και δεν την είχα ξαναδεί. Δικαιώθηκα που περίμενα γιατί πρώτον τελείωσε στο δεκάλεπτο τελικά τον προηγούμενο (τσάμπα τα λεφτά) και δεύτερον γιατί με το που την είδα σκάλωσα. Ξανθό κοντοπούτανο με τρομερό, έκφυλο πρόσωπο με πολύ όμορφα μάτια, πολύ ωραίο κορμί για το ύψος της και ΒΥΖΑΡΕΕΕΕΕΣ Προσκύνημα Έχει λίγο ψυχρό ύφος που δεν αφήνει υποσχέσεις, αλλά όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος στο δωμάτιο ήταν πολύ θερμή.

Μπαίνει μέσα με ένα πρόστυχο μίνι κολλητό φόρεμα με σκισίματα το κατεβάζει ελαφρώς και από την προσπάθεια να έχω πλήρη περιφερειακή εικόνα των κανονιών κόντεψα να αλληθωρίσω. Εμμμμ Στοματικό μέτριο αλλά με πρόστυχες καρφωτικές ματιές και παιχνίδι με γλώσσα. Ισπανικό για λίγο στη συνέχεια με δική της πρωτοβουλία και σεξ σε τρεις στάσεις. Πισωκολλητό με θέα τον αφράτο κωλαράκο της και χούφτωμα στα βυζιά. Ιεραποστολικό με πολύ καλό στήσιμο, κοιτώντας με με έντονα καυλωτικό, διαπεραστικό τρόπο στα μάτια και χούφτωμα στα βυζιά. Τέλος, αυτή από πάνω με καλή κίνηση και χούφτωμα -μαντέψτε που- στα βυζιά. Το κατευχαριστήθηκα μπορώ να πω αν και η αίσθηση ήταν αρκετά μειωμένη λόγω του τζελ που χρησιμοποιεί.

Συμπερασματικά, κοντή μεν, αλλά πολύ ωραία γκόμενα δε (τουλάχιστον για το δικό μου γούστο) με αρκετά καλή συμμετοχή (τρομερός ο τρόπος που με κοίταζε μέσα στα μάτια) και χωρίς βιασύνες. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε βυζολάγνους και σε όσους γουστάρουν να συνευρεθούν με μια όμορφη γκόμενα χωρίς τρομερές απαιτήσεις ή προσδοκίες. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2016
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.811
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Μάκης Τσατσαρίδης, xilnik

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού