Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά τις πληροφορίες απο τους συναγωνιστές για την άφιξη καινούριας κοπέλας Ρωσόφωνης στο στουντέλο επί της οδού Πιπίνου 118 και τα καλά τους λόγια ως προς τις επιδόσεις της έσπευσα να τεστάρω και εγώ το καινούριο τεμάχιο.Πράγματι εργαζόταν εκεί σε διπλοβάρδια μαζί με την Χριστίνα.Ο οίκος είχε κίνηση και όσο έμεινα μέσα πάντα η κοπέλα θα είχε πελάτη.
Η Βίκη είναι νεαρής σχετικά ηλικίας, γύρω στα 25, λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νοστιμούλα αλλά σίγουρα όχι μοντέλο.Η κοπέλα εμφανίστηκε στο σαλόνι κουρασμένη πράγμα λογικό αν διανοηθεί κανείς ότι έκανε διπλοβάρδια και ότι οι πελάτες που πέρνουσαν μαζί της ήταν σε σχέση με την Χριστίνα 4 προς 1.
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο και είπαμε λίγες εισαγωγικές κουβεντούλες για να σπάσει ο πάγος.Η συνεννόηση έγινε στα Αγγλικά.Η κοπέλα αφαίρεσε στηθόδεσμο και κυλοτάκι και όρθιοι όπως ήμασταν την αγκάλιασα και άρχισα να την χαιδεύω και να την φιλάω στα βυζάκια της και στο λαιμουδάκι της. Πλησίασα και στο στοματάκι της και η κοπέλα ανταποκρίθηκε ευχάριστα χαρίζοντας μου αρκετά παθιασμένα φιλιά.
Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι όπου συνεχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά.Όταν χάιδεψα το μουνάκι της διαπίστωσα ότι είχε βάλει αρκετό τζελ.Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό και κατόπιν αφού καθάρισε πέος και όρχεις με μωρομάντηλο πέρασε σε ένα αρκετά ικανοποιητικό τσιμπούκι.Το τσιμπούκι της ήταν βαθύ,πολύ καλής ηδονικότητας και μάλιστα χωρίς χέρι όπως επιθυμώ.Η ορχεολειχία της καταπληκτική,σάρωνε όλη την περιοχή με την γλώσσα της και ρουφούσε απαλά και της μπάλες.
Στην στάση του 69 άρχισα να την γλύφω και η μουνάρα της ήταν ευωδιαστή με γεύση μέντα λόγω του τζελ που είχε χρησιμοποιήσει.Το γατάκι της ήταν αρκετά δουλεμένο όμως.'Εγλυψα και την κωλοτρυπίδα της η οποία ήταν σφιχτή.Η Βίκη ανταπέδιδε με βαθύ τσιμπούκι και με ορχεολειχία.
Ένα αρνητικό που οφείλω να αναφέρω είναι ότι όταν περάσαμε στο σεξ η κοπέλα απέφευγε τα φιλιά και αυτό απότι κατάλαβα οφείλοταν στο ότι την είχα γλύψει στο μουνάκι μιας και προηγουμένως ήταν ιδιαίτερα ένθερμη.Ένα δεύτερο αρνητικό ήταν ότι η κοπέλα λόγω του ότι ήταν κουρασμένη δεν ανέβηκε απο πάνω μου.
Την Βίκη αφού πέρασε το προφυλακτικό την πήδηξα σε μία στάση την ιεραποστολική.Αρχικά την πήρα σε πολύ στενή επαφή,με αυτήνα με έχει αγκαλιάσει σφιχτά να με γλύφει στον λαιμό και να αναστενάζει προσποιητά βέβαια για να με φτιάξει και να μου λέει στα Αγγλικά "baby fuck me!" "Cum baby!" και άλλα διάφορα.
Το τρίτο αρνητικό ήταν ότι σε κάποια στιγμή μου είπε ότι πρέπει να βιαστώ και μου έδειχνε και το ρολόι της.
Έτσι για φινάλε την έβαλα να μου γλύφει τα αρχίδια και κατόπιν όταν ήμουν έτοιμος της τα έριξα μέσα στο στοματάκι της.Η κοπέλα μου πρόσφερε μαντηλάκι να σκουπιστώ και αποχώρησε για τον επόμενο πελάτη.
Εν κατακλείδι πρόκειται για κοπέλα νοστιμούλα σχετικά αλλά σε καμία περίπτωση μοντέλο,με πολύ καλές υπηρεσίες όπως γλωσσόφιλα,ελεύθερο στοματικό,ορχεολειχία.Κάποιες παραμέτρους θα πρέπει σίγουρα να προσέξει για να κρατήσει σταθερό πελατολόγιο αρχής γενομένης τον χρόνο τον οποίο πάντα σε λογικά πλαίσια δεν θα πρέπει να τον αναφέρει στον δωμάτιο και να ξενερώνει τον πελάτη.Σε κάποιες άλλες παραμέτρους όπως το ζήτημα της κούρασης θα της δώσω κάποια ελαφρυντικά μιας και την αντιστάθμισε με τις πολύ καλές υπηρεσίες της.
Προτείνεται προς δοκιμή, αλλά άποψη μου είναι με ρέγουλα γιατί θα κλατάρει η θα καβαλήσει καλάμι και σαφώς θα προσφέρει πιο χαμηλές υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2016
Όνομα κοπέλας
Βίκη
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2016
Xρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

professorx, έμεινε πολύ ώρα στο δωμάτιο, η Βίκυ; Ψυχανεμίζεσαι, πόσο;
Δ
Διαγόρας
08 Μαΐου, 2016
Γύρω στα δώδεκα λεπτά.
Χρόνια πολλά και σε εσένα!
10 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κάηκε.Να λείπει το βύσσινο.
Δ
Διαγόρας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3