Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή στις 00.55 . Ανέβηκα τα σκαλιά και ο ευγενικός κύριος που εκτελούσε χρέη υπηρεσίας μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες . Πρώτη ήταν η Γκαμπριέλα/Γκάμπι η ακεντράριστη , δεύτερη ήταν η Άννα ένα καστανόξανθο κοντό ζυμαράκι με μπουτάκια και 1.5-2άρι βυζί , την θυμάμαι πριν απο κάνα 6μήνο που δούλευε στο Φωκαίας 7 και στο Φωκαίας 9 αριστερά σαν Καμέλια.

Συνέχισα την βόλτα μου σε άλλα σπιτάκια και τελικά επέστρεψα εδώ. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα. Ήρθε στο δωμάτιο με πολύ καλή διάθεση και ενέργεια. Αρχικά μιλούσε ασταμάτητα , είπε ότι έχει κάνει επάγγελμα αυτό που της αρέσει , γιατί δηλαδή είναι κακό που μου αρέσει το σεξ αναρωτήθηκε , είπε ότι είναι Ελληνίδα απο την Αίγινα 24 ετών , λογικά είναι Αλβανέζα μεγαλωμένη στην Ελλάδα.

Της έβγαλα τα εσώρουχα και άρχισα να γλύφω τα βυζιά της και να χουφτώνω τα ζουμερά κωλομέρια της , φιλιά και δάχτυλα τα αποφεύγει. Την σήκωσα την τοποθέτησα στην πολυθρόνα της σήκωσα τα πόδια και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της και λίγο το κωλοτρυπηδάκι της, της άρεσε και κάθισε για ώρα.

Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι , ξάπλωσα ανέβηκε απο πάνω μου , ξεκίνησε να με φιλάει σε λαιμό στήθος και κοιλιά , έκανε σχόλιο ότι αν ο άνδρας δεν έχει κοιλίτσα δεν είναι άντρας , εμένα με συμφέρει της είπα έτσι δεν θα διαφωνήσω , γέλασε και με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό. Κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου και αφού έκανε ένα γρήγορο πέρασμα απο τα αρχίδια ρούφηξε τον πούτσο μου , δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα χέρια της , πίπα πολύ καλή ενώ ανα διαστήματα κάνει και deep throats , σε ένα απο αυτά την πίεσα το κεφάλι και την κράτησα εκεί , καθόταν , όταν την άφησα για να ανασάνει μου είπε , μπορεί να μην είμαι κορμάρα αλλά για την πίπα μου είμαι περήφανη...

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ανέβηκε απο πάνω , την ανεβοκατέβαζα με δύναμη πάνω στον πούτσο μου και αναστέναζε απο καύλα , fake ξεfake δεν ξέρω πάντως το έκανε πολύ καλά , την σήκωσα και την πήρα μαζί μου καθώς σηκώθηκα απο το κρεβάτι και για λίγο την πήρα στα όρθια , την έστησα στην πολυθρόνα στα τέσσερα και της είπα ότι τώρα θέλω να σκίσω το κωλαράκι της... Μου είπε οκ αλλά δεν μπορεί έτσι γιατί έχει πρόβλημα με την μέση της λόγω πτώσης με μηχανάκι , μου είπε αν θέλω με αυτήν ανάσκελα ή απο πάνω , της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα ...

Ξάπλωσα στο κρεβάτι ,έβαλε τζελ στην κωλοτρυπίδα της και ανέβηκε πάνω μου σε ανάποδο cow girl , η ρουφιάνα το έκανε πολύ καλή ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου ενώ στο κατέβασμα πίεζε τα κωλομέρια της στο σώμα μου και ο πούτσο μου καρφωνόταν πιο βαθιά στην κωλοτρυπίδα της , σε αυτό το σημείο ο τσατσος χτύπησε την φώναξε αλλά δικαιολογημένα καθώς είχαμε ήδη συμπληρώσει κοντά 20λέπτο , δεν μου είπε τίποτα η Άννα αλλά της είπα εγώ να μου τον πάρει πίπα για να τελειώσω πιο γρήγορα. Μου αφαίρεσε το προφυλακτικό και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της μετά απο κάνα 3λέπτο πολύ καλής πίπας έχυσα στο στοματάκι της , όταν τα μάζεψέ όλα εκεί τα έφτυσε μπροστά απο το κρεβάτι....Της είπα ότι αυτό έπρεπε να το κάνει στον νιπτήρα και απάντησε δεν πειράζει τώρα βιάζομαι...

Δεν πλύθηκε , πήρε εσώρουχα στο χέρι με χαιρέτησε και βγήκε στο σαλόνι όπου είχε κόσμο , στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 25λέπτο , εντάξει δεν είναι κάποιο τοπ κορμί αλλά η πίπα της είναι πάρα πολύ καλή , έχει καλή διάθεση , της αρέσει να γαμιέται και το κάνει καλά στο 20άρικο. Και αυτή μπαίνει στην λίστα των “τουλάχιστον και δεύτερη φορά”.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2016
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.114
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2016
Πω πω ρε μεγάλε, η κριτική σου μου είχε φτιάξει πολύ και ήθελα να πάω να την πάρω, μέχρι που διάβασα:
"...όταν τα μάζεψέ όλα εκεί τα έφτυσε μπροστά απο το κρεβάτι....Της είπα ότι αυτό έπρεπε να το κάνει στον νιπτήρα και απάντησε δεν πειράζει τώρα βιάζομαι...".

Γάμησέ τα... με ξενέρωσε η γκόμενα εντελώς! Τι βιάζεσαι μωρή καριόλα? Κι αυτός που θα μπει μετά, θα περπατήσει πάνω στα φλόκια του προηγούμενου??? Κεφάλι σε τοίχο!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1