Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 13.30. Η Τάνια ήταν ένας από τους στόχους μου απο τότε που την είχα πρωτοδεί , άκουσα και καλά λόγια απο συναγωνιστή και έτσι αφού έκανα μια βόλτα στην πρώτη βάρδια Φυλής και πέριξ και μια κατάθεση στην Φωτεινή στο Ιουλιανού 71 , επιστρέφοντας για το σπίτι σταμάτησα εδώ για να δώ αν δουλεύει. Δούλευε , μαζί της και η Γιάννα απο Ιάσωνος 10 όροφος.

Η Τάνια είναι μια κοπέλα απο την Ρωσία(Μολδαβια βασικά) 20 ετών αν και δείχνει μεγαλύτερη , έχει καστανόξανθα αγορίστικα μαλλιά , μετριότατη φάτσα , λεπτό ωραίο κορμάκι και μικρό σακουλιασμένο βυζί , ελληνικά δεν ξέρει παρά κάτι λέξεις το ίδιο και αγγλικά. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο.

Ενώ ξεντυνόμουν ήρθε στο δωμάτιο , συνέχισα να βγάζω τα ρούχα μου και πήγα στον νιπτήρα για να φρεσκαριστώ , αυτή ήδη είχε βγάλει τα εσώρουχα της και είχε ανοίξει το προφυλακτικό... Αφού φρεσκαρίστηκα την πλησίασα , φιληθήκαμε λίγο στα όρθια και στην συνέχεια κάθισα στην άκρη του κρεβατιού . Είναι κοντούλα έτσι όταν κάθισα τα βυζάκια της ήταν περίπου στο ύψος του κεφαλιού μου , τα έγλυψα λίγο ενώ έπαιζα με το μουνάκι της αλλά και ελαφρά με την κωλοτρυπίδα της. Μερικές στιγμές αργότερα γονάτισε μπροστά μου και πέρασε προφυλακτικό σε μισοσηκωμένο πέος.
Στηριζόμενη με τις παλάμες της στα γόνατα μου άρχισε να μου γλύφει τον πούτσο που ήρθε σε πλήρη στύση στο στόμα της. Πίπα μέτρια γενικά , πολύ μονότονη ενώ η διάρκεια της με το ζόρι 2 λεπτά.

Σηκώθηκε και περίμενε τι θα της πω τι θα κάνουμε. Την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , έσκυψα απο πίσω της έγλυψα για λίγο το μουνάκι της όσο και το κωλοτρυπηδάκι της , μπήκα στο μουνάκι της και της άρχισα να την παίρνω πισωκολλητά . Τραβιόταν συνέχεια προς τα μπρός και δεν μπορούσα να την γαμίσω καλά έτσι την έβαλα ανάσκελα , εδώ κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο συνέχισα για λίγο έτσι , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω βγήκα από μέσα της αφαίρεσα το προφυλακτικό , με το που με είδε ο τρόμος ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της , κουνώντας το δάχτυλο του χεριού της είπε όχι μουνί , προφανώς νόμιζε ότι θα την γαμίσω ακάποτα ...φαντάσου τι ζουν και αυτές οι κοπέλες , την ησύχασα δείχνοντας της την κοιλιά της , παίζοντας τον πούτσο μου για λίγο έχυσα στην κοιλιά της.

Μου ζήτησε χαρτί για να σκουπιστεί , σηκώθηκα και της έφερα , σκουπίστηκε μόνο με χαρτί χωρίς να πλυθεί καθόλου... Ενώ εγώ πλενόμουν στον νιπτήρα με χαιρέτησε και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο , καθόλου προκαταρκτικά , πίπα μετριότατη και μικρής διάρκειας , καμία πρωτοβουλία αλλά κάπως δεκτική. Μόνο για όσους τους αρέσουν οι λεπτές κοπελίτσες και απλά για να ξεφορτώσουν , για τίποτε άλλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2016
Όνομα κοπέλας
Τάνια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.008
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού