Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 73 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή λίγο πριν το μεσημέρι στις 11.45 . ‘Έχοντας διαβάσει καλά λόγια για ακόμη μια ανακάλυψη του προφέσορα επισκέφτηκα το σπιτάκι για να την δώ. Ομολογώ ότι είχα χρόνια να δώ σε αυτόν τον οίκο έξι άτομα (μαζί με εμένα) στο σαλόνι να περιμένουν.... Μετά από μερικά λεπτά βγήκε απο το κουζινάκι (και αφού φόρεσε ένα νεγκλιζέ) μία μελαχρινή ψηλή κοπέλα (κοντά στο 1.80 την έκανα συγκρίνοντας την με το δικό μου ύψος)με ωραίο κανονικών κιλών κορμί και 2άρι βυζί , η υπηρεσία ανακοίνωσε πρόγραμμα τα πάντα εκτός πρωκτικού και ότι κάνει και μασαζακι για κάνα πεντάλεπτο. Όλοι έφυγαν εκτός απο εμένα , ίσως να τους τρόμαξε το ύψος της γιατί αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ψάχνει κάποιος στο 20 άρικο και μόνο απο πλευράς εμφάνισης μόνο.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο μετά απο μερικά λεπτά αφού περίμενα να αδειάσει και να το τακτοποιήσει η υπηρεσία. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο εντελώς γυμνή. Με χαιρέτησε στα ελληνικά ενώ σχολίασε ότι επιτέλους και κάποιος που την περνάει στο ύψος . Μιλάει ελληνικά αλλά μερικές φορές χρησιμοποιεί και αγγλικά . Από Ουκρανία 24 ετών σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Αρχίσαμε να αγκαλιαζόμαστε στα όρθια και να ανταλλάσουμε γλωσσόφιλα , με ρώτησε αν θέλω να ξαπλώσω να μου κάνει μασαζάκι .Ξάπλωσα αλλά της είπα μασαζάκι πιο μετά .

Ξάπλωσε παράλληλα δίπλα από το κορμί μου , με το χέρι της χάιδευε τον πούτσο μου ενώ συγχρόνως με φίλαγε στον λαιμό και στο στήθος , μετά από λίγο ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με καθάρισε με μωρομάντιλο , ξεκίνησε αργά αργά να γλύφει τα αρχίδια μου όσο και κατά μήκος του τον πούτσο μου σαν να είναι παγωτό , στη συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της πολύ καλή βαθιά και αρκούντος υγρή , με έγλυψε για αρκετή ώρα ώσπου την σταμάτησα για να μην χύσω , της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα για να την γλύψω και εγώ κάτι που έκανε πολύ πρόθυμα , έγλυφα το μουνάκι της , έδειξε να της αρέσει ενώ με το χέρι της έτριβε την κλειτορίδα της όταν αυτή ήταν ελεύθερη από την γλώσσα μου.

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση την πήρα πισωκολλητά στα όρθια , αρκετά βογγητά από μεριά της ενώ γυρνούσε το κεφάλι της και ζητούσε φιλιά , αλλαγή στάσης , την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , εγώ όρθιος από πίσω της , τώρα μπορούσα να την γαμίσω ακόμα πιο έντονα ενώ με τα χέρια μου της χάιδευα τον αυχένα και της άρεσε , τρίτη στάση ιεραποστολικό όπου όταν καταφέραμε και συγχρονιστήκαμε στην κυριολεξία τύλιξε τις ποδάρες της στο σώμα μου για να με σταματήσει να μην χύσω , θέλω και άλλη ώρα είπε , δεν βιαζόμαστε , συνεχίσαμε μετά από λίγο και όταν πια ένιωσα ότι δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ της είπα ότι θέλω να χύσω στο στόμα της.

Μου είπε να ξαπλώσω έβγαλε το προφυλακτικό και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της με ρούφηξε μέχρι που έχυσα και στην κυριολεξία με στράγγιξε … έφτυσε ότι έφτυσε στον νιπτήρα και γύρισε στο κρεβάτι μιας και ακόμα δεν είχα σηκωθεί , ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ στα πόδια , στο εσωτερικό μέρος των μπουτιών μου και στα πέλματα , στην συνέχεια για λίγο στα αρχίδια και στο πουτσοκέφαλο , σηκώθηκε μετά από κάνα 5λέπτο απότομα με χαιρέτησε και είπε ότι περιμένει να με ξαναδεί.

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν είκοσι λεπτά , τα λεφτά της τα τιμάει με το παραπάνω ενώ συνδυάζει κορμί και υπηρεσίες τέλεια. Εννοείτε ότι θα τιμηθεί ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.104
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού