Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χαιρετω τους συναγωνιστες

Μπουρδελοτσαρκα Παρασκευη βραδυ στα σπιτακια της Κομοτηνης, περισσοτερο για το γαμωτο της υποθεσης.Πρωτη σταση στο, σχετικα, καινουργιο Free House (στην εισοδο για Ροδιτη) οπου γινοταν χαμος! Παραξενευτηκα γιατι συνηθως ειναι πολυ ψοφια τα πραματα Χμμμ;. Μην εχοντας ορεξη να περιμενω ποτε θα ερθει η σειρα μου αποφασιζω να εφορμισω στο Arigato οπου εκει τα πραματα ηταν μια απο τα ιδια, δηλαδη αδιαφορα με εξαιρεση την κοκκινομαλα Ξενια (αν θυμαμε καλα το ονομα της) η οποια ειναι μια συμπαθητικη παρουσια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Επιστροφη στο σπιτακι του Ροδιτη οπου εξακολουθει να γινεται πανικος Χμμμ; Αποφασιζω να δω τι παιζει και πηγαινω πρωτα στο κατω σπιτι, το οποιο ειναι αδειο απο κοσμο! Και μεταξυ μας λογικο το βρισκω με την κοπελα που εχουν εκει, η οποια εκτος το οτι ειναι μυγιαγγιχτη (μη εδω, μη εκει, οχι ετσι, σαλτα και γαμ... Θυμός) ειναι και ολιγον...πως να το πω κοσμια...στρογγυλη;! Τεσπα βλεποντας το κατω το κοριτσι αποφασιζω να παω και επανω να τσεκαρω τι παιζει και κανω το λαθος να το ανακοινωσω. Ποιος ειδε την τσατσα και δεν την φοβηθηκε;! Και αρχιζει να φωναζει "και τι με νοιαζει εμενα για την επανω; να πας επανω να δεις τι γινεται!" και διαφορες αλλες ασυναρτησιες... Προφανως, παρολο που δουλευουν τα δυο σπιτια υπο την ιδια διευθυνση, υπαρχει καποια κοντρα αναμεσα στις δυο τσατσαδες Money Mouth !

Ανεβαινω επανω και ενω περιμενω να τελειωσει το κοριτσι, με εναν πελατη που ειχε, πιανω κουβεντα με την τσατσα περι ανεμων και υδατων.Δεν περνανε πεντε λεπτα και τσουπ σκαει μυτη το "μηλον της εριδος" και μπορω να πω οτι εξεπλαγην ευχαριστα, μιλοντας παντα για τα δεδομενα της Κομοτηνης. Το κορασιο ηταν γυρω στο 1.70, αδυνατουλικο αλλα οχι καχεκτικο, βυζακι μικρο περιπου 1.5 αλλα στητο και στα του αγωνα ανταποκρινεται πολυ ευκολα, κωλαρακι τουρλωτο χωρις ομως να ειναι κατι εξεζητημενο και προσωπακι χαμογελαστο και αρκετα συμπαθητικο. Στα του αγωνα τωρα η πιπα κινειται σε καλο επιπεδο και χωρις βιαστικες κινησεις ενω το μουνακι της ηταν αρκετα στενο και ειχε αρκετα καλη αισθηση.Βγαζει και καποια βογκητα χωρις ομως να υπερβαλει και να γινεται τερμα fake. Δυστηχως δεν μπορεσα να αντεξω οσο θα ηθελα και ετσι το session τελειωσε σχετικα γρηγορα αλλα η κοπελα καθισε αλλα 5-10 λεπτα για λιγο social. Εδω να σημειωσω πως αν δεν ξερεις ρωσικα τοτε η συννενοηση γινεται στα αγγλικα, αλλα και αυτο με καποια ζορια απο μερια της κοπελας χωρις ομως να ειναι ακατορθωτο. Επισης να προσθεσω, στα μειον, οτι η κοπελα δεν δεχεται τελειωμα πανω της, παρα μονο μεσα στην καποτα. Βεβαια δεν ξερω αν το εκανε αυτο λογο της αυξημενης κινησης ή απλα ειναι πολιτικη του καταστηματος.

Εν κατακλειδι η εμπερια ηταν αρκετα ευχαριστη, αν εξαιρεσουμε το σκηνικο που εγινε με την τσατσα του κατω σπιτιου, αλλα το βασικοτερο ειναι οτι επιτελους ηρθε μια καινουργια κοπελα στην Κομοτηνη και φαινεται να το διασκεδαζει αυτο που κανει, σε αντιθεση με καποιες αλλες που κανουν αγγαρια Θυμός. Ελπιζω να συνεχιση ετσι η Κατια αν και θα ηθελα να την επισκεφθω σε καποια φαση οπου δεν θα εχει τοσο πολυ κοσμο, απο οτι με ειπε η τσατσα το κοριτσι δεν ειχε κλεισει ποδι ολη μερα! Πιστευω πως θα εχει ακομα περισσοτερη διαθεση και ορεξη στο κρεβατι γιατι η αληθεια ειναι πως φαινοταν λιγο κομμενη.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα συναγωνιστες, να περνατε καλα και να γαματε ακομα καλυτερα! Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κάτια
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
4 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
138
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SEXTYRHOON, STAVROS6969

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού