Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 269 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή μεσημέρι γύρω στις 12.15 , ανέβηκα στον όροφο όπου η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες . Πρώτη ήρθε στο σαλόνι η Αννουσκα η αδιάφορη πιτσιρίκα με τα πιασίματα που το μονό που την σώζει είναι το γλυκό χαμογελαστό προσωπάκι της , δεύτερη ήρθε στο σαλόνι η Μαίρη , ξανθιά με υπέροχο λεπτό κορμί ωραίο κωλαράκι 1.5άρι στητό βυζί και αρκετά τατού . Αυτή μάλιστα , αυτή είναι κοπέλα , ενώ η Aννούσκα γέλαγε και κουνιόταν σαν χαζοχαρούμενο όλη την ώρα αυτή καθόταν με στυλάκι αδιάφορο και μόνο όπλο της το υπέροχο κορμί της για αν θα περάσω ή όχι ...

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο ,φρεσκαρίστηκα και την περίμενα. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο ,22 χρονών μιλάει και καταλαβαίνει ελληνικά . Την πλησίασα της έβγαλα το στρίνγκ της και κοιτάζοντας τα τατού της εξερεύνησα το σφιχτό κορμί της. Ξεκίνησα να την φιλάω στον αυχένα και στην πλάτη κάτι που την έκανε να ανατριχιάσει , γύρισε προς το μέρος μου με κοίταξε κατάματα αμίλητη , ξεκίνησε να χαϊδεύει την πούτσα μου επιχείρησα να την φιλήσω αλλά έστρεψε το κεφάλι της χαμογελώντας. Την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , της είπα ότι έχει ωραίο κορμί ενώ χάιδευα τα κωλομέρια της . Έσκυψα να γλύψω το μουνάκι της , για λίγα δευτερόλεπτα το έκανα αλλά απότομα τραβήχτηκε μπροστά και πήγε προς το πάνω μέρος του κρεβατιού. Χαμογέλασα , την έπιασα απο τον αστράγαλο και τραβώντας την προς τα κάτω την ρώτησα αν θέλει να την γλύψω ή όχι , δεν απάντησε αλλά ξάπλωσε ανάσκελα ανοίγοντας τα πόδια της . Αφού πρώτα ασχολήθηκα με τις ρογίτσες της φιλώντας στην στον αφαλό την κοιλιά κατέβηκα προς τα κάτω , ξεκίνησα να γλύφω το μουνάκι της , της άρεσε απ ότι κατάλαβα απο τις αντιδράσεις της , είχε κλείσει τα μάτια και αναστέναζε ελαφρά. Συνέχισα για λίγη ώρα και στην συνέχεια ξάπλωσα δίπλα της. Γύρισε και με καβάλησε , χαμογελούσε και έπαιζε τον πούτσο μου με το χέρι της.

Πέρασμα προφυλακτικού κάπως άγαρμπα , ξεκίνησε πίπα με πολύ χέρι και αρκετό δόντι κάτι που στην συνέχεια βελτιώθηκε πάρα πολύ ακούγοντας κάποιες εντολές μου. Η πίπα της έγινε αρκετά καλή , βαθιά αλλά σε μονότονο ρυθμό , αρχίδια δεν έγλυψε καθόλου. Της είπα να ανέβει απο πάνω μου και απάντησε όχι , την ρώτησα πώς θες και απάντησε κοφτά όπως θέλεις εσύ...ωραία της είπα ανέβα απο πάνω μου , το έκανε , την έπιασα απο τα κωλομάγουλα της και την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου , μετά απο λίγο μου έπιασε τα χέρια μου και τα έβγαλε , ξεκίνησε απο μόνη της να κουνιέται πάνω στο καυλί μου κυρίως κυκλικά . Την έπιασα και με μια κίνηση την γύρισα ανάσκελα και εγώ απο πάνω της , την γάμαγα ιεραποστολικά και αυτή με τραβούσε με τα χέρια της να μπω πιο βαθιά , της είπα ότι την θέλω στα τέσσερα αλλά απάντησε όλο νάζι ότι της αρέσει έτσι , της είπα ξανά ότι την θέλω στα τέσσερα και το έκανε . Καλή στάση σώματος και καλή θέα , την γαμούσα σε δυνατούς ρυθμούς τραβώντας της και δοκιμαστικά απο τα μαλλιά , δεν είπε τίποτα έτσι συνέχισα έτσι αλλά χτυπώντας και τα κωλομέρια της. Συνεχίσαμε έτσι ώσπου μετά απο λίγο τελείωσα.

Σηκώθηκα να βγάλω το προφυλακτικό και να πλυθώ , αφού φόρεσε το στρίνγκ της με πλησίασε και άρχισε να με βαράει στα κωλομάγουλα μου γελώντας , μου έδωσε και μια δαγκωνιά στον ώμο και έφυγε λέγοντας ευχαριστώ...

Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12-13 λεπτά και πέρασα πολύ καλά , απλό πρόγραμμα χωρίς πολλά πολλά αλλά γαμάς ένα πιτσιρίκι με ωραίο κορμί που είναι μεν λίγο ατίθαση αλλά θα την χαρακτήριζα πιο πολύ παιγνιδιάρικο αγρίμι. Θα την δοκιμάσω σύντομα πάλι αν και έβαλα στο μάτι την Μόνικα απο τον δεύτερο όροφο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.159
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού