Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
σπανια γραφω κριτικες και οταν το κανω ειναι η για να εκθειασω η για να θαψω.εδω θα κανω το δευτερο.ο χωρος ειναι ισως ο καλυτερος στη φυλης ο τσατσος ευγενεστατος αλλα το εμπορευμα σαπιο.προγραμμα ανακοινωνεται φουλ.η ηλεκτρα ειναι συμπαθητικη στο σαλονι με λιγο αγελαδινο βλεμμα.αδυνατη με μικρο βυζι και δηλωνει ελληνιδα.μπαινοντας στο δωματιο εβγαλε εσωρουχα και αρχισε να με φιλαει στο στηθος.γενικα ηταν σαν μαστουρωμενη η εγκεφαλικα κατεστραμμενηΓλώσσαπασπατεμα στις τρυπες της δεν ηθελε κατι που μου την δινει γενικα.της ειπα οτι θελω πισωκολλητο και στηθηκε με τον κωλο να εχει κλιση προς τα κατω τη γνωστη σταση αποφυγης καρφωματος.μετα απο λιγο της ειπα για κωλο και αρνηθηκε με το προσχημα οτι τον εχω μεγαλο.καπου εκει αρχισα να χανω τη στυση μου και γενικα δε γουσταρα καθολου τη φαση.το καταλαβε και προθυμοποιηθηκε να με πιπωσει.και καλα εκανε επειδη παιζει να την σουταριζα και να ΕΠΑΙΡΝΑ πισω τα λεφτα μου.γραφω επαιρνα διοτι αν μου την εδινε θα τα επαιρνα και δε θα τα ζηταγα απλως οπως κανουν καποιοι συμπαθεις συναδελφοι.με τα πολλα εχυσα και τελειωσε η βλακεια αυτη.δεν τη συστηνω σε κανεναν.δεν ειναι κακια με την εννοια του ορου αλλα μια θλιβερη καμενη υπαρξη που μαλλον δεν εχει αναγκη κανεις.χιλιες φορες μεταξουργειο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
114
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ, n.smirni76, Duke Nukem και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2016
ετσι φιλε,ΠΑΙΡΝΩΝαι!,οχι ΖΗΤΑΩ,δε βλαπτουν μερικα κλωτσομπουνιδια σε νταβατζο-τσατσοτσιρακια να σφιγγουν λιγο οι κωλοτρυπιδεςΝαι!
14 Απριλίου, 2016
Μισό λεπτό βγες να πεις ακριβώς πως θα τα πάρεις πίσω! Πας στο κουζινάκι που τα έχει αφήσει και λες τα λεφτά μου πίσω? ή απλά μπουκάρεις και ότι γίνει? Παίζει να υπάρχει μπράβος με όπλο???
14 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εξηγεις ευγενικα το λογο που τα ζητας.δειχνεις οτι δε θα φυγεις χωρις να τα παρεις πισω.καθεσαι στο σαλονι να σε βλεπουν οι πελατες.αν ειναι εξυπνη η υπηρεσια θα στα δωσει ευκολα.αν οχι θα σε καθυστερησει.για τελος απειλησε οτι θα παρεις τηλεφωνο την αστυνομια για εξαπατησηΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο.δε ρισκαρουν να το τραβηξουν και να κλεισει το τσαρδι εστω για λιγες ωρες.εγω παντα τα εχω παρει.αυτο βεβαια προυποθετει να υπαρχει αληθινη εξαπατηση απο την κοπελα.δηλαδη να κοροιδευει εν γνωσει της.αλλιως ειναι ξεφτιλα και παλιανθρωπια.και φυσικα οσο πιο γρηγορα τη διωξεις αν το καταλαβεις αυτο ειναι καλυτερα.ετσι λειτουργω εγω.δεν εγγυουμαι τιποτα ουτε το συνιστω παντωςΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
15 Απριλίου, 2016
Εγω παιδια μια φορα ζητησα τα λεφτα μου πισω απο μια Σοφια μιλφ στο φωκαιας 24 και τα πηρα. Δεν με αφησε να τη χουφτωσω και τρελαθηκα. Στα 3 λεπτα βγηκα εξω και αλλα 20 ατομα που ηταν στο σαλονι.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4