Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας ακούσει καλά λόγια πέρασα ένα πρωινό και την είδα αφήνοντας μου καλή εντύπωση εμφανισιακά. Ξανθοκάστανα μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, σαρκώδη χείλια, πλούσιο στήθος μέτριο σώμα, απέπνεε όμως μία θετική αύρα. Επανήλθα για κατάθεση και δεν το μετάνιωσα.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή χαιρέτισε, και έβγαλε σουτιέν και βρακάκι. Ξεκίνησε με χάδια και φιλιά παντού, σώμα και πρόσωπο, τρίψιμο του πλούσιου στήθους πάνω μου, αγκαλιές σφιχτές για αρκετό διάστημα. Ρώτησε αν ήθελα προφύλαξη (ήθελα) πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα σωστά, πίπα μαλακή με εναλλαγές, κορμό, κεφάλι, όχι deep, και αρκετή σε διάρκεια.
Στην συνέχεια την ξάπλωσα και άρχισα την δική μου "περιποίηση" φιλιά σε στήθος, σώμα καταλήγοντας στο καθαρό με 5 ημερών τρίχες μουνάκι της.
Ιεραποστολικό για αρχή με φιλιά, πόδια πάνω αργό και γρήγορο ρυθμό χωρίς όμως πολύ καλή αίσθηση. Το είδε μου είπε να ανέβει από πάνω. Καλύτερα ήταν από πάνω, καλή κίνηση χορταστικά τα στήθη της και σκληρές οι ρόγες της με βρήκε το τέλος σε αυτήν την στάση. Παρέμεινε πάνω μου και συνέχισε να κινείται χωρίς να βιάζεται, κατέβηκε χαμογελαστή, με το μωρομάντηλο μου έβγαλε το προφυλακτικό και με σκούπισε.
Χαιρετηθήκαμε με μία αγκαλιά αφήνοντας με να ντυθώ. Πολύ ζεστή, ευγενική και γλυκιά φροντίζει πολύ τον πελάτη. Θα ξαναπάω σίγουρα να δοκιμάσω και το ακα που παρέχει και το χύσιμο στο στήθος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ανίτα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, Invisible Man, Εκλεκτικός

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού